- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.775
- 83
- Konu Sahibi possibleornot
-
Sanirim is verenlerinize mahcup olmamak icin acigini kapatmaya calisiyorsunuz. Araci olmak iyi bir sey degil bence. Ben olmazdim sahsen.Bana da sen ne dersen onu yapacak, sorumlusu sensin diyorlar üstlerim . Ben atik biriyim. Onun ağırdan aldığını görünce onun yapması gereken başka bir işi alıp ben yapıyorum. Zaten yetişemiyorum.
Ben de böyle düşünüyorum kesinlikle. Ki ben de öyle bir insanım. Aslında konumda bahsettim bundan. Yani işini yapıyorsa, iş yürüyorsa görmez gözüm. Ama hem yeni hem de işler yetişmiyor. Böyle olunca benim sorumluluğum artıyoryaşadığım şehirde alanımdaki en yoğun ofislerden birine stajyer olarak girdim şimdi ise müdürüm. ne kadar yoğun olsam da ara ara telefonumla oynar çay kahve sigaramı içerim. kimse de bir şey demez sonuç olarak. ilk zamanlarda elim ağır olsa da zamanla hızlandı. kafamı toplayacak minik aktivitelerim olmasa işime zaten yoğunlaşamam. çalışanlara da aynı şekilde yaklaşıyorum. kısacası işler yetişiyorsa gerisini kafanıza takmayın
Zor durumdaydı, dediğim gibi ailesi var. O yüzden aracılık ettim . Yoksa huyum değildirSanirim is verenlerinize mahcup olmamak icin acigini kapatmaya calisiyorsunuz. Araci olmak iyi bir sey degil bence. Ben olmazdim sahsen.
Yalnız ben sorumlusuyum. Siz size sorumluluk verilen bir işte personelinizin takibini yapmazsınız ,gözetlemezsiniz olur biter. :) Ayrıca sorumluluk vermişlerse işimi doğru yapıyorum demektir, çalışmadığımı söylemek sizin hiç haddiniz değil.Adami gozetlemeyo bırakıp kendi isinizi yapin bence o 45 dk oetada uok siz de 45 dk onu takiptesiniz. Kim çalişmıyor iyi duşunün..patron memnun kalmazsa bir uyari verir sizi ilgilendiren bir durum yok zaten iş alim evdresinde de belirtmisiniz.
savsaklıyorsa bir kere güzellikle uyarıp ikincide azarı çek sana dert olacağına ona dert olsunYalnız ben sorumlusuyum. Siz size sorumluluk verilen bir işte personelinizin takibini yapmazsınız ,gözetlemezsiniz olur biter. :) Ayrıca sorumluluk vermişlerse işimi doğru yapıyorum demektir, çalışmadığımı söylemek sizin hiç haddiniz değil.
ilk iş yerimde 1 sene boyunca gereksiz hiç bir durumda telefonla uğraşmadım . Molamı gereksiz yere uzatmadım.İş odaklı olun, işi öğrenmesi yetistirmesi/ hızlanması bunlar üzerinden yürüyün, henüz adapte olmamış olabilir ama diğer konular için bence erken
İşlerin içine girdikçe bırakabilir
Benim yöntemim bu değil. Ben büyütüyor muyum onu öğrenmek istedim biraz da.savsaklıyorsa bir kere güzellikle uyarıp ikincide azarı çek sana dert olacağına ona dert olsun
Ben o birimin sorumlusuyum. Kendisi yardımcım olarak işe alındıSiz aracisiniz yöneticisi değil. Herkes yetişkin, eylemlerinin sonucundan kendi sorumlu.
Yok 1 kez çıkıyor namaza o da 30 dk 45 dk arası sürüyor. Cuma günü de öğle arasını 1 saat fazladan yapıyor Cuma’ya gittiği için.Adam öğlen ve ikindiyi iş yerinde kılsa 45 er dakikadan 1.5 saat yapar. Ekstra 1 saat öğle arası ve gün içinde telefonla uğraşma süresi de 30 dakika desek adam 3 saat iş yapmıyor. Bence namaz kılan birinin de bunun farkında olması gerekir, garip açıkçası... Bence uyarın, sonuçta amiri sizsiniz.
Sizin üstünüz bu durumu fark edip sen neden ilgilenmiyorsun görmüyor musun diyebilir size.
ilk iş yerimde 1 sene boyunca gereksiz hiç bir durumda telefonla uğraşmadım . Molamı gereksiz yere uzatmadım.
Çünkü dikkatlerin üzerimde olduğunu ve ilk etapta kendimi ispat etmem gerektiği biliyordum.
Bir süre sonra mesaiye yazıldığımda müdüre benim işim yok neden yazdınız dediğimde sen boş durmazsın yapacak mutlaka bir şey bulursun derdi.
Ben gittiğimde burda işine devam edecek, sorumluluk bilincine sahip sayılı insanlardansın derdi. Bence bu fikri oluşturmak kolay değil. Ki müdür beni telefonla oynarken de çok gördü, lak lak yaparken de. Ama bilirdi ki brn bunları yaparken sorumluluğumu asla aksatmıyorum.
Karışmayacağım sadece arkadan itekleyeceğim hadi şunu da bunu da yapalım diyeişi savsaklarsa kendinizi kötü hissedeceksiniz biraz da ondan dolayı hassassınız bende iş yerinde çok mola veren kaytaran insan sevmem açıkcası...
namaz için belki iş yerinde geçen sürede kılamadıklarını kaza mı yapıyor tek seferde acaba ondan mı 45 dk sürüyor desem... yine de uzun süre ya hep telefonla da ilgileniyormuş ne zaman görsem elinde telefon diyesim geldi benim bile buradan
en iyisi karışmamanız olur ... patron gerekeni yapar icap ederse
Yok 1 kez çıkıyor namaza o da 30 dk 45 dk arası sürüyor. Cuma günü de öğle arasını 1 saat fazladan yapıyor Cuma’ya gittiği için.
Tamam diyorum ki çok ağır çalıştığı için onun yapması gereken işleri de ben yapıyorum. :)Ama bu sizin tercihiniz, ben sonuca bakarım eğer verilen görevleri yapıyorsa gerisi önemli değil
Belki o derece sorumluluk almak yukselmek istemiyor?
Bende 10 saat tuvalete bile gitmeden aç çalıştığım günleri hatırlıyorum da ne madalya aldim ne değdi saçlarımı beyazlattigimla omurgami sakatladigimla kaldım. O yüzden verilen görevleri dışında kimseye takılmam
Ben çok iyi bilmiyorum . O yüzden soruyorum :)Birleştiriyor sa gayet normal degilmi son anda öğle/ okununca ikindi
Ayrı ayrı çıkmaktan daha az süre gider bence
Ben çok iyi bilmiyorum . O yüzden soruyorum :)
Normal mi anlamıyorum çünkü
Tamam diyorum ki çok ağır çalıştığı için onun yapması gereken işleri de ben yapıyorum. :)
Yani size şöyle söyleyim mesela canınız çay çekti. İşteyken gidip 3 kez üst üste alır mısınız ? Ki işiniz de aktif bir iş diyelim ki. Masabaşı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?