Yanlış Aşka Düştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi yazmayınca zevkli olmuyor ya ben çıkıyorum bu konudan

Sanada bir tavsiye konu sahibi; bundan sonra kimsenin YUVASINI YIKMA... Yıkarsanda BURAYA YAZMA... Çünkü burdan size DESTEK ÇIKMAZ....

Hala ağlamak diyorsunuz hanımlar, o öyle bir ağlamak değil ya, gamdan kederden değil mdmdmfmf
Benim kafamda iki koca yetişkin karşılıklı salya sümük ağlarken canlanıyo direkt. Böyle kısmetse olur izler gibi oluyorum. arka fonda yıldız tilbe ama evlisin çalıyo

499559 bölümlük Deniz Yıldızı dizisinde sanıyorlar kendilerini.

Hukuken kişi resmen bosanmadığı müddetçe sadakat yükümlülüğü devam eder. Ayrıca anlaşmalı boşanma sonrası (hani vermişler ya belgeleri avukata) hiç mi arayıp sormamış bizim boşanma işi noldu diye. Ailenizden, çevrenizden utanarak yaşadığınız bir ilişki zaten ‘normal’ değildir. Yoksa neden utanasınız. Kimse de zorla poz vermez, kendinizi kandırmaya devam edin. Sevgiler.

Zaten kandırıldığım inandığım için yeteri kadar üzgünüm. Ayrı yaşadıklarını biliyordum arkadaşımızın evinde yaşıyordu uzun süredir. Aşk pozları eskiden çekilmiş fotoğraflar yaz fotoğrafları, eskiden dr paylaşmış aynılarını gördük.

Çocuk dalgası geçmişsiniz çocukları yok, bu saatten sonra da olursa beni ilgilendirmiyor bu kadar üstelemenize gerek yok.

Adamı tehdit edecek elinde bir şeyi vardı ki buna bizim de şahit olmuşluğumuz var. Yaptığı başka şeylere de.

Bu kadar kırıcı olmayın. 30 yaşında insanlarız bazı şeyleri yaşamadan, görmeden anlamıyor insan.

Siz yuva yıkan kadınsınız!!!
Kırgın ve kızgın olmak yerine UTANMAYI deneyin …

30 yaşında mısınız cidden?
Hâlâ zorla evli kaldığınıza inanıyorsanız, vah geçen ömrünüze diyorum. Daha çok "kandırılsınız" böyle.

Kınadığımızı yaşamadan ölür müyüz sence?

Kokuşmuş ilişkiler ,birde böyle bizden destek bekliyorsunuz . Adam evindeki olayları 3.4.5. şahıslara anlatıyor ve siz bu karektersizlikteki birine aşk deyip takılı kalıp kendi mutsuzlugunuzu kendiniz yaratıyorsunuz . Haa birde görücü usulü zorla evlenip kız tavlamaya çalışanlar , aşiret gereği bosanamayan hıyarlar var ,hıyar çünkü kendini keklemeye çalıştıkları kadınlar kadar akılsız sanıyorlar.

Evli insana asik oluyorsunuz ayıp ya yok mutlu degilmis soyleymis kendinizi kotü konuma düşürüyorsunuz biraz mantıklı olun ne olursa olsun evli insanla beraber oluyorsunuz kendiniz o kadınım yerine koyun adamda suc olmadıgi ne malum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…