Yanlış Aşka Düştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliye gönül verme eve gider unutur demişler. Sağlam keklenmişsiniz. Boşanma aşamasında ilişki yapan adam avukattan da öğrenir, boşanma davasından sonra sadakat yükümlülüğünün kalktığına dair yargı içtihatlarını. Kafasına koymuş biri her yolu dener de boşayacağı kadının koynuna girmez. Siz boşanacak diye beklerken bir bakmışsınız bebe yolda. Geçmiş olsun. Buzlu su?

kagit isleri tamam olmadan erken davranmayacaktin

Son düzenleme:
Sen cidden saf mısın? . Madem aşıktın rezil olmayı göze alırdın, madem adam da sana aşıktı sana sahip çıkardı. Sana gelen bana gelsin diyip insta pozu veriyor he mi, sen de buna inan. Bana göre Nolursa olsun bu adam evli uzak duracaktın orası ayrı. Yeminle kocamı işe göndermeye korkar oldum burda yazılanları okudukça. Anlamadığım kimselere anlatamadığın şeyi eşi nerden öğrenmiş? adam mı söyledi sal beni sevdiceğim var diye.

Ühüüü yazık nasılda zorla karısının koynuna giroyordur zorla bide bebek yaparlar ohh sizin gibilere iyi oluyor sizinle gününü gün etti karısına döndü kendi düşen ağlamaz
Adam da şerefsiz keşke karısı ikisini de tazminat açsaymış da süründürseymiş bunları...

Bir erkeğin bir kadının yanında zorla tutulduğuna inanacak kadar saf mısınız?

İşyerinde numaradan mutsuz mutsuz geziniyor birde. Gece olunca zorla da sevişiyordur zavallı.

Siz bir köşede aşk acısı çekin durun, akılsız başın cezasi.

Bu arada böyle adamlar her haltı yiyor ama yine 4 ayak üzerine düşüyorlar ya anlamıyorum arkadaş. Olan evdekiyle dışardakine oluyor.

Ne kadınlar var yaa, inanmaya yer arıyorlar, zorla tutuluyormuş bak sen, valla ne dersen de, evli adamla birlikte olmanın adı belli, sen osun işte. Hiç zaten bitmiş evlilik falan deme yemezler. Ahlaksızlığınıza kılıf uydurup durmayın.

Yasadigin uzüntuye zerre degmeyen bir adam.Bir kaç konuda kandırilabiliyor olacaginı da mutlaka hesaba kat konu sahibi.Lutfen saf olma.Mantıgini öne cikar bundan sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…