yanlış anlaşılmak

eblipse07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
93
32
3
38
arkadaşlar ben dün yardım talebinde bulunmuştum ama kendimi yanlış anlattım size kusura bakmayın inanın ben asla para talep etmiyorum sadece eve erzak yardımı istemiştim ama dün düşüncesizlik edip hata yaptım hatta şuan düşünüyorum nasıl yaptım hesap numaramı varmişim dün gerçekten zor durumdayım bu arada ne eşimin annesi/babası var nede benim o yüzden bu durumlara geldik eşimin sadece 2 ablası ve bir erkek kardeşi var başkada kimse yok onlarında durumu çok kötü onlarada allah yardım etsin nese benim sölemek istediğim şey gerçekten kendimi yanlış anlattığım için hepinizden özür dilerim kib

Forumdan hesap numaranızı mı paylaştınız?

Konunuzu hatırlıyorum. Bugünkü konunuz da dünkü şüphelerimi pekiştirdi ne yalan söyleyeyim.

Hesap numarasıyla erzak gönderilmediği için ben sizi masum bulmadım. çocuklarınızı kullanarak (ki varsa ) para dilendiniz. Hala dünyada bu tip şeylere inanacak kadar saf insanlar var malesef. Sizde onları kullanmak isteyenlerden birisisiniz.

Forumdan hesap numaranızı mı paylaştınız?

Konunuzu hatırlıyorum. Bugünkü konunuz da dünkü şüphelerimi pekiştirdi ne yalan söyleyeyim.
evet paylaştı. ve yardım edebileceğini söyleyen üyeleri bir bir alintiladi. Geri kalan üyelerin sorularına yanıt vermedi. Iş bulması için çok çabalayan bir üye vardı hatta... insani duyguları kullanıyorlar.

ya gerçekten ben öle biri degilim inanın dün nasıl paylaştım abilmiyorum bi gaflete düştüm inanın ben asla öle biri değilim asla kimsenin parasını istemiyorum kendimi nasıl anlatıcam bilemiyorum

ben o kişiyle özelde görüşüyorum beni yarın arayacagını söledi işe gelince eşime 2 ay sonraya bulduk allaha şükür allah kimseyi düşürmesin

ben o kişiyle özelde görüşüyorum beni yarın arayacagını söledi işe gelince eşime 2 ay sonraya bulduk allaha şükür allah kimseyi düşürmesin
Evet seni yarın iş yeri numarandan arayacağım ama bil ki maddi hiçbir şekilde yardımım dokunmayacak , sadece eşinin işi için en yakın zamanda başlaması için referans olacağım kaybım olmaz en fazla formen ile hafif bir sürtüşme olur o da gelir geçer .. sana inanmıyorum dediğim gibi inanmak çok zor

zaten ben maddi destek asla istemiyorum bunu söleyeyim sadece dolandırıcı olmadığımı kanıtlamak istiyorum baska hiç bi şey istemiyorum

ban inanan ve inan mayan herkese tesekkür edeim sadece çok kötü geçim sıkıntısı yasıyorum ve buda gececek allahıma çok şükür ama şunu bilmeniiz istiyorum allahın kime ne gösterecegi belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…