yanlış anlamış mıdır gece gece kafama takıldı

sino2023

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2023
4.796
11.019
128
hanımlar slm
uzun zamandır görüşmediğim aramın biraz bozuk olduğu bi arkadaşımla geçen gün kendisinin msj atmasıyla yeniden konuşmaya başladık
aramızdaki buzlar eridi
buluşalım sen bana gel ne zaman müsaitsin felan dedi
hafta sonum belirsiz hafta içlerim genelde müsait , konuşuruz dedim sonra konu değişti
dün yani pazar günü yazdı, ne zaman görüşelim dedi
pazartesi akşam (yani bugünü kastederek aslında) gelirim müsaitsen tabi dedim
şimdi gel felan dedi, dışarıda işlerim olduğunu söyledim
sonra konu değişti biz tekrar buluşma hakkında hiç konuşmadık
yani evet ben pazartesi müsaitsen gelebilirim dedim ama teyitleşmiş olmadık evet müsaitim gel veya
değilim şu gün gel gibi bişi demedi benim önerime

açıkçası ben bugün arkadaşım yazar en azından kesinleştirmek için yazar diye bekledim
ama yazmadı , ondan ses çıkmayınca bende yazmadım
hani yazmadığına göre demekki bugün müsait değil diye düşündüm
alınıp kırılma durumum yok bu arada yanlış anlama olmasın
fakat aklıma şu takıldı, acaba arkadaşım benle alakalı " pazartesi akşam geleyim dedi ama gelmedi
hiç sesi de çıkmadı beni ekti " diye düşünür mü ?

bence ortada kesinleşmiş teyit edilmiş bi plan yoktu
çünkü bu arkadaşımla ne zaman görüşeceksek mutlaka o gün konuşurduk sorardı bana kaç gibi gelirsin vs diye
bu sefer hiç iletişim olmadı
bende de bi huy var birisi davet ettiyse buluşma günü mutlaka davet eden kişiden bi msj beklerim
gelmezse ben hiç yazmam
veya teyitleşmemişsek çat kapı gitmem
mutlaka bi teyitleşme beklentim olur
yani birisi size müsaitsen şu gün geleyim dediğinde müsaitim tabi gel dersiniz , veya o gün müsait değilim şu gün yapalım dersiniz , olması gereken budur öyle değil mi ?

bu arada ben planlara çok sadık kalan bir insanımdır
benim ağzımdan laf bi kere çıkar, arkadaşıma karşı bugüne kadar
yapıcam edicem deyipte yapmadığım hiçbişi asla olmamıştır
kimseyi de eken biri değilim elde olmayan bi sebeple gidemiyorsamda mutlaka önceden arar söylerim
yanar döner değilimdir bu arkadaşımda bunu bilir
bunda sadece teyitleşilmedi gibi bi durum oldu
ay taktım işte gece gece

Evet bende de teyitlidir her zaman. Çevremdekiler de bunu bilir. Ben davet ettiysem ben teyit alırım. Onlar ettiyse onlar alır. Açık iletişim kurabilirsiniz diyeceğim ama araya baya soğukluk girmiş anladığım kadarıyla. Siz de çok kaybetmekten korkmuyorsunuz. Boşverin gitsin

yani bu arkadaşla ne zaman buluşalım demişsek mutlaka ya o yazardı yada ben hatta sabahtan yazardık
bu seferde nasıl olsa yazar gün içinde diye düşünüp relax davrandım
gün boyu ses çıkmadı
soğukluk girsede buzları eritmek bizim elimizde yani onca zaman sonra bi adım attı bana
bende bu adımı havada bırakacak biri değilimdir
son dönemlerde işlerinin çok yoğun olduğunu , hiçbişeye yetişemediğini
hatta psikolojisinin felan yıprandığını söyledi
belki iş yoğunluğu sebebiyle müsait olamamıştır ve sesini çıkarmamıştır
açıkçası tekrar görüşmek isteyen oyken buluşma konusunu da planlaması gerekenin o olduğunu düşünüyorum
ben sadece uyum sağlayan taraf olmalıyım bence şuan . o sebeple yazmadım bugün hiç

Psikolojim iyi değil falan dediyse dediğiniz gibi dalgın olabilir. Bence bu sefer siz adım atın ne kaybedersiniz ki Siz bir plan yapıp ondan teyit alın yada. Kurallar esnetilebilir bence o anki duruma göre

Psikolojim iyi değil falan dediyse dediğiniz gibi dalgın olabilir. Bence bu sefer siz adım atın ne kaybedersiniz ki Siz bir plan yapıp ondan teyit alın yada. Kurallar esnetilebilir bence o anki duruma göre
bikaç gün daha ses çıkmazsa yoklamayı düşünüyorum açıkçası
oda beni asla eken biri değildir normalde çünkü

Bu kadar basit bir konuda bile nasıl bu kadar iletişimsizlik oluyor ki ? Arkadaşın nerde kaldın demediyse zaten kesinleşme yoktur. Ama konudan konuya atlayıp konuşma bitmeden önce x günü saat kaçta buluşuyoruz o zaman diye teyitlesmek lazımdı ikiniz de laf olsun diye buluşalım demişsiniz gibi olmuş ? Arayın yeni gün belirleyin kesinlessin buluşun. Bu sefer de ilk adımı siz atın.

bikaç gün daha ses çıkmazsa yoklamayı düşünüyorum açıkçası
oda beni asla eken biri değildir normalde çünkü
Niye bir kaç gün ne fark eder ki ? Üstelik psikolojim iyi değil demisken hazır buzlar erimis beklemeye ne gerek var bir arayın hal hatir geçen gün havada kaldı bu sefer günü saati kesinlestirelim de

belkide dediğiniz gibi laf olsun diye söylemiştir sadece
Niye bir kaç gün ne fark eder ki ? Üstelik psikolojim iyi değil demisken hazır buzlar erimis beklemeye ne gerek var bir arayın hal hatir geçen gün havada kaldı bu sefer günü saati kesinlestirelim de
aslında farketmez birkaç gün falan
ama onun adım atması gereken bi konuydu çok uzun bi süre ben adım atmasını bekledim
o adımı çok geç attı bence
yaşanan bozuşma üzerine biraz onun çabalaması gerektiğini düşünüyorum
normalde böyle değilimdir ama bu kişi ve olay özelinde böyle düşünüyorum ...

Beni ekti diye dusunecek olsa bence arar hani nerede kaldin bekliyorum falan derdi. Ben arardim en azindan.

Ben o arkadaş olsaydım söyle düşünürdüm. İki defa buluşalım konusunu açmışım netlestirmemisiz. 3. Ye pazartesi geleyim demiş ben bugün gelsen olmaz mı demişim demek ki pazartesi müsait değilim o da olmaz demiş vs. E daha önce de araya soğukluk girmiş. Himm demek ki nezaketen cevap verdi ama görüşmek istemiyor benimle. O zaman ben de daha rahatsız etmeyeyim derdim. Ben de pazartesi günü hiçbir şey yazmazdım.

Ben netlikten yanayım, biri bana net bi şekilde "şu gün şu saatlerde bekliyorum" demeden gitmem.. Biri bana gelecekkende bi gün önceden "yarın geliyorsun dimi" diye sorar teyit ederim.. Yani ortada karşı tarafın yanlış anlayacağı hiçbir şey yok ve bu gibi insanlar acayip yorucu oluyor, kendinizi kasmayın bu kadar..

şimdi gel istersen dediği an pazar günüydü ve dışarıda bi ton işim vardı :)
işim olmasa giderdim
ama çalışan insanlarız sonuçta dışarıdaki işleri anca hafta sonları halledebiliyoruz
keyfi bi reddetme durumu olmadı yani

yok ya kasmıyorum
benimde biri evime gelecekse mutlaka kaçta geleceğini sorarım
ona göre hazırlık yaparım sonuçta

Anladim orasını ama dediğim gibi kötü düşünmezdim ama herhalde görüşmek istemiyor derdim aramazdım da rahatsız etmemek adina

İki defa görüşelim mi diye teklif ettiğim kişiye 3. İçin yazmazdım ama netlesmemesi konusunda da haksız değilsiniz. Bence siz de takılmayın belli ki ince düşünen birisiniz. Yorulursunuz böyle.

O zaman siz bilirsiniz konuyu yaşayan sizsiniz. Ben ilk adım zaten ondan geldi diye demistim

oda yoğun bir insansa unutmuş olabilir
gerçi yeni barışıldığı için unutmaması gerekir

ben olsam herhalde yazardım şimdiye kadar :)
sabırsızım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…