hanımlar slm
uzun zamandır görüşmediğim aramın biraz bozuk olduğu bi arkadaşımla geçen gün kendisinin msj atmasıyla yeniden konuşmaya başladık
aramızdaki buzlar eridi
buluşalım sen bana gel ne zaman müsaitsin felan dedi
hafta sonum belirsiz hafta içlerim genelde müsait , konuşuruz dedim sonra konu değişti
dün yani pazar günü yazdı, ne zaman görüşelim dedi
pazartesi akşam (yani bugünü kastederek aslında) gelirim müsaitsen tabi dedim
şimdi gel felan dedi, dışarıda işlerim olduğunu söyledim
sonra konu değişti biz tekrar buluşma hakkında hiç konuşmadık
yani evet ben pazartesi müsaitsen gelebilirim dedim ama teyitleşmiş olmadık evet müsaitim gel veya
değilim şu gün gel gibi bişi demedi benim önerime
açıkçası ben bugün arkadaşım yazar en azından kesinleştirmek için yazar diye bekledim
ama yazmadı , ondan ses çıkmayınca bende yazmadım
hani yazmadığına göre demekki bugün müsait değil diye düşündüm
alınıp kırılma durumum yok bu arada yanlış anlama olmasın
fakat aklıma şu takıldı, acaba arkadaşım benle alakalı " pazartesi akşam geleyim dedi ama gelmedi
hiç sesi de çıkmadı beni ekti " diye düşünür mü ?
bence ortada kesinleşmiş teyit edilmiş bi plan yoktu
çünkü bu arkadaşımla ne zaman görüşeceksek mutlaka o gün konuşurduk sorardı bana kaç gibi gelirsin vs diye
bu sefer hiç iletişim olmadı
bende de bi huy var birisi davet ettiyse buluşma günü mutlaka davet eden kişiden bi msj beklerim
gelmezse ben hiç yazmam
veya teyitleşmemişsek çat kapı gitmem
mutlaka bi teyitleşme beklentim olur
yani birisi size müsaitsen şu gün geleyim dediğinde müsaitim tabi gel dersiniz , veya o gün müsait değilim şu gün yapalım dersiniz , olması gereken budur öyle değil mi ?
uzun zamandır görüşmediğim aramın biraz bozuk olduğu bi arkadaşımla geçen gün kendisinin msj atmasıyla yeniden konuşmaya başladık
aramızdaki buzlar eridi
buluşalım sen bana gel ne zaman müsaitsin felan dedi
hafta sonum belirsiz hafta içlerim genelde müsait , konuşuruz dedim sonra konu değişti
dün yani pazar günü yazdı, ne zaman görüşelim dedi
pazartesi akşam (yani bugünü kastederek aslında) gelirim müsaitsen tabi dedim
şimdi gel felan dedi, dışarıda işlerim olduğunu söyledim
sonra konu değişti biz tekrar buluşma hakkında hiç konuşmadık
yani evet ben pazartesi müsaitsen gelebilirim dedim ama teyitleşmiş olmadık evet müsaitim gel veya
değilim şu gün gel gibi bişi demedi benim önerime
açıkçası ben bugün arkadaşım yazar en azından kesinleştirmek için yazar diye bekledim
ama yazmadı , ondan ses çıkmayınca bende yazmadım
hani yazmadığına göre demekki bugün müsait değil diye düşündüm
alınıp kırılma durumum yok bu arada yanlış anlama olmasın
fakat aklıma şu takıldı, acaba arkadaşım benle alakalı " pazartesi akşam geleyim dedi ama gelmedi
hiç sesi de çıkmadı beni ekti " diye düşünür mü ?
bence ortada kesinleşmiş teyit edilmiş bi plan yoktu
çünkü bu arkadaşımla ne zaman görüşeceksek mutlaka o gün konuşurduk sorardı bana kaç gibi gelirsin vs diye
bu sefer hiç iletişim olmadı
bende de bi huy var birisi davet ettiyse buluşma günü mutlaka davet eden kişiden bi msj beklerim
gelmezse ben hiç yazmam
veya teyitleşmemişsek çat kapı gitmem
mutlaka bi teyitleşme beklentim olur
yani birisi size müsaitsen şu gün geleyim dediğinde müsaitim tabi gel dersiniz , veya o gün müsait değilim şu gün yapalım dersiniz , olması gereken budur öyle değil mi ?