• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı yaptım

Aynen yaa. Kırk fikir verilmiş konu sahibine. Surat asarlar, laf sokarlar, iş beklerler diye diye beni bile baydı. Yapın o zaman. Paralayın kendinizi dememizi bekliyor. Trübünlere oynamaya ne gerek var. Kötü desinler ne var yani?
gerçekten çok ilginçsiniz yazdıklarımın hepsini okumamışsınız belli. msj gelmemelerini söyledik ve gelmeyecekler. hafyaya geliriz diyerek konuyu kapattılar ne yaparsan yap anlamayan insana anlatamıyorsun. ben kendimi paralayacak olsam direk düşünmeden buyrun gelin derdim. canım kıymetli ve kendime onların aksine değerde veriyorum. ama işte bazen gerçekten iki tarafli bazı şeyler.

Ben gormedimki benden iyi hurmet edeni benim kadar temizlik seveni. Her gekdiklerinde mis gibi ev guzel yemekler tatlilar tertemiz carsaflar. Bi baktm her geldiklerinde 4 yada 5 ay. Bide millete en rahat orda rahat ediyoruz oglum iyi bakiyo demisler daha o yildan sonrasini hatrlamiyorum bes gun ust uste pilavi isittip onlerine koydugumu 2 hafta supurge acmadigimi bilirim. Yuzumu oyle asmisimki onlar gidene kadar kaslarim aasinda kirisiklik olusmus hahahha😂 insani enayi yerine kimse koyamaz. Bende bir annenin evladiyim. Ben oyle kocisiminn ailesii benimde ailemdir diyenlerden dgilim degil kardesim benim annem babam var kimse kimsenin annesi babasi degildir. Onlar esimin annesi esimin babasi bende onlarin kizi degilim geliniyim herkes haddini bilsin gelin aldilar diye hizmetci degiliz. Sende hamile halinle bir hafta once gormussun tavrini koy. Anne ogul bunlsr fena sana diyim aralarinda anlasmislar bak senin lafini onemsemiyo tekrar oglundan onay istyo fellah. Yerinde olsam ona takla attiririm 😂
Çok haklısınız katılıyorum. Asla bende öleyim biteyim demiyorum sizin gibi en başta uaptım sadece enayi yerine kondum. İstemediğimi eşimede söyledim msj attı tamam gelmeyiz haftaya geliriz dediler. Hafyaya arayıp anne gelirken yemekleri yapıp mı getirirsin yoksa burda mı yaparsın diyicem. Baştan bilsin ona göre davransın. Tatlısı kahvaltılığı yemek çeşitleri derken ben den beklerde beklerler bu sefer yok hiç bir şey. Öldüremem kendimi. Bu halimde düşüncesizlik edip gelenler düşünsün.

Bence arayın bizzat anne ben iyi değilim su süreci biraz atlatayim ben buyur ederim sizi daha iyi olur oyle yedigimden ictigimden anlamiyorum kusmaktan kolumu kaldıracak halim yok diyin ben size haber veririm haberleşiriz diyin ileri tarihe atın
İşte Telefonla halimi belli ettim beni es geçip oğluna acıtadyon yapmaya devam etti. Düşüncesiz ve cidden garip bir insan. Eşim gelmemelerini söyledi. Bakalım şuan için atlattık ama hafyaya niyetlenmişler.🤷🏽‍♀

Niye haftaya geliyorlar?Haftaya korona bitiyorda bizim mi haberimiz yok?Misafirlik yasak YASAK .Sana bir bulaşırsa nasıl risk alabiliyorsunuz eşiniz hiç mi düşünmüyor ben olsam bana geldiklerinde kendimi polise ihbar ederim ki korona bitinceye kadar birdaha gelmesinler diye dünya ceza yerler sonuçta.🙈🙈

Hayır yanlış yapmamışsınız. Bi kere şu an pandemi var. 2 hamileliğimde de hiç nazlanmadım hiçte sevmem hamileliğini abartanları ama ikisinde de mide bulantısının en beterini yaşadım. En ağır ilacı kullandığım halde yediğim şeyi 10 dakika tutamıyodum midemde. Her koku ama her koku kusmama sebep oluyodu. Hala hamileliğimin geçtiği evin önünden geçerken o koku gelir burnuma midem bulanır. O durumda ne kadar zor olduğunu bilirim yani kalkıp yemek hazırlamanın,ayakta durmanın. Eğer yardım etmeyeceklerse,üstüne hizmet bekleyeceklerse h kabul etmeyin gerek yok. Çünkü bırakın 3 günü 3 saat bile işkence gibi geliyordu bana birilerinin yanında durmak. Parfüm kokusu,sigara kokusu,yemek kokusu herkesin ayrı ayrı bi kokusu var sonuçta onlara bile dayanamıyordum ben. 3 gün yerimde rahat rahat yatamayıp kalkıp iş yapmam beklenecekse eşime söylerdim o söylerdi onun annesi sonuçta. Sizde öyle yapın arasın çok kötü olduğunuzu,o kadar kalabalık bi ortamda rahat edemeyeceğinizi biraz daha toparlanınca gelmelerinin daha iyi olacağını söylesin

Hamile birinin evine gelecekler hem de hasta öyle mi? Kayınvaliden en başta baz geçmiş sonra biri aklına girmiş git diye. Eşine soyle gelsin ama bana bakmaya gelecekse gelsin. Durumumu biliyorsun de. Yat yatak odanda yapsın yemekleri temizliği. Hiç oralı olma. Hak ediyorlar

İşte Telefonla halimi belli ettim beni es geçip oğluna acıtadyon yapmaya devam etti. Düşüncesiz ve cidden garip bir insan. Eşim gelmemelerini söyledi. Bakalım şuan için atlattık ama hafyaya niyetlenmişler.🤷🏽‍♀
sevgili konu sahibi naptınız geldi mi arsız kayınvalideniz

merhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
Bence hicte abartmiyorsunuz. Bu nasil birsey yahu. Bende hamileyim ve kaynanam yatili gelmek istese aynisi derdim. Derdim mogdemin kötü oldugunu ve müsait olmadigimi. Bazen gercekten Bu konularda kararli olmak gerek. Hep nazik nazik tmm denilirde herkes tepene cikar. Hamilelik Bu baska bieseye benzemez benimde ilk aylarim asiri mide bulantisiyla gecmektedeydi, midem eksirdi, her koku dokunurdu bana. Burda esinizede büyük rol düsüyor. O demeli aslknda annesine, anne karim cok kötü o iyilessin ozaman gelin, diye. Merak etmeyin, böylesi kaynana küsmesi. Cünkü resmen yüzsüzlük. Bakin yazarken bile ben kendim sinir oldum :D. Madem geliyorlar, sizde hiiic takmayin, odanizda kalin, birakin yemegi kaynaniz yapsin siz ugrasmayin hic birseyle, keyfini cikarin

sevgili konu sahibi naptınız geldi mi arsız kayınvalideniz
2 hafta önce bu olay yaşandı. ve şuan bizim evdeler. 4 gündür bizdeler sabah kendi evlerine dönecekler. ben genelde uyuyarak başka odada vakit geçirdim. ne diyelim artık. hiç bir şeye el atmadım ama yinede surat da asmadım. öylece geçti.

Back
X