Ben gormedimki benden iyi hurmet edeni benim kadar temizlik seveni. Her gekdiklerinde mis gibi ev guzel yemekler tatlilar tertemiz carsaflar. Bi baktm her geldiklerinde 4 yada 5 ay. Bide millete en rahat orda rahat ediyoruz oglum iyi bakiyo demisler daha o yildan sonrasini hatrlamiyorum bes gun ust uste pilavi isittip onlerine koydugumu 2 hafta supurge acmadigimi bilirim. Yuzumu oyle asmisimki onlar gidene kadar kaslarim aasinda kirisiklik olusmus hahahha
insani enayi yerine kimse koyamaz. Bende bir annenin evladiyim. Ben oyle kocisiminn ailesii benimde ailemdir diyenlerden dgilim degil kardesim benim annem babam var kimse kimsenin annesi babasi degildir. Onlar esimin annesi esimin babasi bende onlarin kizi degilim geliniyim herkes haddini bilsin gelin aldilar diye hizmetci degiliz. Sende hamile halinle bir hafta once gormussun tavrini koy. Anne ogul bunlsr fena sana diyim aralarinda anlasmislar bak senin lafini onemsemiyo tekrar oglundan onay istyo fellah. Yerinde olsam ona takla attiririm