- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim derdini gördüm yazayim dedim inan ki bazi insanlar sadece kendini düşünüyor gene biraz alttan almış daha fettan kv ler var emin ol ancak hala israr etmesi hoş degil. Ben de senle ayni durumdayim zaten birlikte hamile kalmıştık 6 haftada baslayan kusma sikayetim 12 haftadahim suan ciddi anlamda artti aileme gidemiyorum hastaneye gidiyorum araba hep kusmuk.merhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
Haklisinda hamile nazlanmasindan nazlanmaya fark var hamileligimden beri hic yemek pisiremoyorum 6.haftadan beri ve tam 7 kilo kaybim var tansiyonum 8 9 larda geziyor surekli safra ve kan kusuyorum. En son hastanelik oldjm yattim gunlerce daha yeni kendime geldim. Bazilari bunu kullaniyor ama hfznur da hamile ben gibi onda da ayni sikayet var haliyle misafir kaldircak halde değil insanlari dedigkn gibi rahat birakmak lazim canim yaben hamile nazlanmasına çok gıcığım ama bu da nedir ya ? insanları bir salın ya bir uzansınlar bi kendilerini dinlesinler. ziyaret ziyaret kabile gibi yaşamak. Mıç mıç içiçe Bi bizim millette var bu saçma işler.
canım benim en olabildik şekilde anlattık. anmalayan anlamıyor ne desem boş ♀ ben artık boş verdim. Halimi vaktimi görmesini geçtim istemediğimizi belli ettiğimiz halde ısrar etmesi zaten işin çirkinliğini belli ediyor.Selam canim derdini gördüm yazayim dedim inan ki bazi insanlar sadece kendini düşünüyor gene biraz alttan almış daha fettan kv ler var emin ol ancak hala israr etmesi hoş degil. Ben de senle ayni durumdayim zaten birlikte hamile kalmıştık 6 haftada baslayan kusma sikayetim 12 haftadahim suan ciddi anlamda artti aileme gidemiyorum hastaneye gidiyorum araba hep kusmuk.
Simdi haliyle kimseyi çekmek gücümüz de yok su aşamada. En sonunda 7 kilo verip hastanede yattim günlerce suan iyiyim. Bence sen bu tarz teklifler geldiğinde ailemin dogum gunu var oraya gideceğiz yada ne bileyim amcamin yazligina gideceğiz baska planımız vardi soz verdik gibi şeyler üretin hem kirmamis olursunuz hemde kurtulmuş..
Eşinizin kv ile konuşup anne bundan sonra ona degil bana sor evin reisi benim deyip daha sonra hfznur cok kusuyorum tansiyonu cok kötü rahat edemez vs deyip o gecistirsin sen kendini kötü etme...
Allah yardimcin olsun canim
Allah'ım deli oluyorum şu yeni evlenenlerin yada hamile olanların evine emrivaki gelenleremerhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
Koronayi kimse takmiyo arkadas ya sonrada vaka sayisi neden yuksekmerhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
O kadar haremlik selamlığa kıymet veriyorlarsa küçücük eve yüz kişi gelmeyiversinler.Babam gibi evet ama kayınlarım büyük ve bekar sürekli gelin büyümez ama kayın büyür diyip düzgün giyinmemi tebbihliyorlar. Sinir olsamda sonuç bu. Kayınpederimle aslında çok yakınız ama kayınvalidem ikimizin arasında da sorun yaratıyor işte. Aa öyle yapılmaz kayınpederinin yanın da aa öyle söylenilmez aa öyle giyilmez diye diye beni tedirgin ediyor. Bir kere arabada müzik açık bende mırıldanıyordum ayıp ayıp kaynatan var arabada falan dedi. Yani ablayacağın kayınvalidem bu konuda sıkıntı çıkarıyor.
Timsah gibi kaynana zaar,haftada bir yemek yiyor herhalde saka gibi.biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz
Bence arayın bizzat anne ben iyi değilim su süreci biraz atlatayim ben buyur ederim sizi daha iyi olur oyle yedigimden ictigimden anlamiyorum kusmaktan kolumu kaldıracak halim yok diyin ben size haber veririm haberleşiriz diyin ileri tarihe atınmerhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
Ben gormedimki benden iyi hurmet edeni benim kadar temizlik seveni. Her gekdiklerinde mis gibi ev guzel yemekler tatlilar tertemiz carsaflar. Bi baktm her geldiklerinde 4 yada 5 ay. Bide millete en rahat orda rahat ediyoruz oglum iyi bakiyo demisler daha o yildan sonrasini hatrlamiyorum bes gun ust uste pilavi isittip onlerine koydugumu 2 hafta supurge acmadigimi bilirim. Yuzumu oyle asmisimki onlar gidene kadar kaslarim aasinda kirisiklik olusmus hahahha insani enayi yerine kimse koyamaz. Bende bir annenin evladiyim. Ben oyle kocisiminn ailesii benimde ailemdir diyenlerden dgilim degil kardesim benim annem babam var kimse kimsenin annesi babasi degildir. Onlar esimin annesi esimin babasi bende onlarin kizi degilim geliniyim herkes haddini bilsin gelin aldilar diye hizmetci degiliz. Sende hamile halinle bir hafta once gormussun tavrini koy. Anne ogul bunlsr fena sana diyim aralarinda anlasmislar bak senin lafini onemsemiyo tekrar oglundan onay istyo fellah. Yerinde olsam ona takla attiririmmerhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
Aynen yaa. Kırk fikir verilmiş konu sahibine. Surat asarlar, laf sokarlar, iş beklerler diye diye beni bile baydı. Yapın o zaman. Paralayın kendinizi dememizi bekliyor. Trübünlere oynamaya ne gerek var. Kötü desinler ne var yani?E tamam işte mazeretiniz var neden zorluyorsunuz kendinizi?