• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı yaptım

merhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.

Hiç de kafana takma iyi etmişsin valla helal olsun. Madem halden anlarız diyor lafını da etmeyecek o zaman. Halden anlayan insan başta teklif etmez zaten ya, neyse.

Kendini enn çok düşüneceğin dönemdesin, kimse kusura bakmasın.

Ayrıca her gün 200 insan ölürken hamile kadının yanına mı gelinir ya

Hiç de kafana takma iyi etmişsin valla helal olsun. Madem halden anlarız diyor lafını da etmeyecek o zaman. Halden anlayan insan başta teklif etmez zaten ya, neyse.

Kendini enn çok düşüneceğin dönemdesin, kimse kusura bakmasın.
en çok sinirlendiğimde o oldu bana başka eşime başka konuşuyor bana tamam gelmeyelim eşime gelmek istiyoruz diyor. amacı ne anlamıyorum

Bu nedir ama ya... Pandemi var cümbür cemaat hamile kadının evinde ne işiniz var. Hayır bide dışarı çıkma yasağı var gezmek isteseler gezemezler. bütün gün küçücük evde onca insan napıcak acaba.Eşiniz söylesin uygun Bi dille. Kötüyüm dedikten sonra da ısrar etmek...🤦‍♀️
Eşim zaten ben istemediğim için öyle dedi de bakalım.😔

en çok sinirlendiğimde o oldu bana başka eşime başka konuşuyor bana tamam gelmeyelim eşime gelmek istiyoruz diyor. amacı ne anlamıyorum

Canı isteyen bozulsun valla kafana takıp da boş yere hiç sıkma canını

Öncelikle hamile bir bacimiz olarak makarna ile ogun gecistirmeniz dogru degil. Esiniz yapsin yapmıyorsa .
Hamileyiz hasta degil ya zorlayip bir öğünde olsa vitaminli seyler hazirlayin ya da siparis edin. O bebek neyle vitamin ,minarel, protein alcak

Onlar geldiklerinde de yatip rutine devam edeceksin yatak odasina girip saçından sureyerek cikaracak halleri yok. Tesdtturluysen lavaboya giderken sacini basini kaparsin o kadar da degil yani. Elden ayaktan kesilmis gibi davranmamak lazim.

Durun esimi arayayim demenin hele bir mantığı yokmus. Ya kabul edersin ya etmezsin.
Pandemi var hayir da diyebilirdiniz direkt

Son düzenleme:
Babam gibi evet ama kayınlarım büyük ve bekar sürekli gelin büyümez ama kayın büyür diyip düzgün giyinmemi tebbihliyorlar. Sinir olsamda sonuç bu. Kayınpederimle aslında çok yakınız ama kayınvalidem ikimizin arasında da sorun yaratıyor işte. Aa öyle yapılmaz kayınpederinin yanın da aa öyle söylenilmez aa öyle giyilmez diye diye beni tedirgin ediyor. Bir kere arabada müzik açık bende mırıldanıyordum ayıp ayıp kaynatan var arabada falan dedi. Yani ablayacağın kayınvalidem bu konuda sıkıntı çıkarıyor.
Bu bağnaz aileyle size bol şans o halde.

Benim kayınvalidem bu konuda çok anlayışsız evim küçük ama 3 aileyi yatılı getirdi mutfağa bile yatak sardık. Görsen halimi acırdın. Asla anlamaz anlatamazsın. Kendi hastalık hastası gelse bir oyana bir buyana bayılacak bana bakmayı bırak onu hastane hastane gezdirmesek şükürlüğüz.

O zaman hayir demeyi ögrenip, kötü olmayi da göze alin. Acik söyleyin bu ara hem iyi olmadiginizi hem corona yüzünden kimseye gidip kalmadiginizi ve kimseyi yatili almadiginizi. Küsecekse uzakta küssün.

Esiniz konussun,durumu acikxa anlatsin ,siz niye kendinizi sikintiya sokuyorsunuz

Esin arasin Corona var ve esim gebe Allah koruuusn bulassa ilaç bile kullanamaz hem misafir yasak 3150 lira cezasi var Anne biraz daha toparlansin ortalık düzeltin öyle gelin desin eşin olurda gelirlerse yinede ki yüksek ihtimal gelirler gibime geldi sürekli yat kanamam var ağrım var bulantim var vs de ayipsa onlarin yaptığı ayıp boşver gelin melek olsa kanadı Kaynanaya batar zaten her durumda arkadandan konusur bari sen rahat et😅

Esin arasin Corona var ve esim gebe Allah koruuusn bulassa ilaç bile kullanamaz hem misafir yasak 3150 lira cezasi var Anne biraz daha toparlansin ortalık düzeltin öyle gelin desin eşin olurda gelirlerse yinede ki yüksek ihtimal gelirler gibime geldi sürekli yat kanamam var ağrım var bulantim var vs de ayipsa onlarin yaptığı ayıp boşver gelin melek olsa kanadı Kaynanaya batar zaten her durumda arkadandan konusur bari sen rahat et😅
Son lafa baya güldüm. Allah da seni güldürsün.🤣

ondan sonra da benden kötüsü olmaz surat astı derler.
Desinler. Madem halden anlayan insanlarmış ne b*k yemeye kötüyüm dediğin halde gelmeye kalkıyorlar.
güler yüzlü olmak zorunda değilsin. Hizmet etmek zorunda hiç değilsin. Şimdi güzel davranırsan hizmet edersen hani kötüydün derler.
yat yatağından çıkma. Yemek falan derdine düşme. Kv yapsın. Baktın yapmıyor eşinden rica et ama sen asla yapma.
ben de nerdeyse 4 ay yattım mide bulantısından kendime gelemedim. Evimde değil annemde yattım. Bu nasıl bencillik ya. Kötüyüm diyene halden anlarız diyip eşe mesaj atmak ne.
sakın bak güler yüzlü olma. Sakın.

Desinler. Madem halden anlayan insanlarmış ne b*k yemeye kötüyüm dediğin halde gelmeye kalkıyorlar.
güler yüzlü olmak zorunda değilsin. Hizmet etmek zorunda hiç değilsin. Şimdi güzel davranırsan hizmet edersen hani kötüydün derler.
yat yatağından çıkma. Yemek falan derdine düşme. Kv yapsın. Baktın yapmıyor eşinden rica et ama sen asla yapma.
ben de nerdeyse 4 ay yattım mide bulantısından kendime gelemedim. Evimde değil annemde yattım. Bu nasıl bencillik ya. Kötüyüm diyene halden anlarız diyip eşe mesaj atmak ne.
sakın bak güler yüzlü olma. Sakın.
Canım eşim istemdiğim için bir şeyler yazdı etti gelmesinler diye. Bu sefer görüntülü arayıp yarın iş bakmaya oraya gelicem dedi kaynatam. Yasak var ya şimdi o çıkabilse bile evdekiler gelemez kayınvalidem gelemez yarın gitme pazartesi git diyor oradan. Ya hala daha gelme peşinde yani. Gelmesinler diye bir sizi istemiyoruz demediğimiz kaldı.

Canım eşim istemdiğim için bir şeyler yazdı etti gelmesinler diye. Bu sefer görüntülü arayıp yarın iş bakmaya oraya gelicem dedi kaynatam. Yasak var ya şimdi o çıkabilse bile evdekiler gelemez kayınvalidem gelemez yarın gitme pazartesi git diyor oradan. Ya hala daha gelme peşinde yani. Gelmesinler diye bir sizi istemiyoruz demediğimiz kaldı.
Tamam gelirlerse gelsinler. Sende ona göre davranırsın. Bi daha gelmeleri için açık kapı bırakma yeter. O düşüncesizse sen de düşüncesşz ol

Ay ne rahat ne düşüncesiz insanlar var hey Allahımm. Normalde yanlışken birde şu dönemde yapmayın bari adamlar bangır bangır bağırıyor çıkmayın diye durumun ciddiyetini farkında değil kimse hamile kadının yanına gümbür cemaat toplaşıp gitmek nedir birde düşünceli hali bu ya düşünceli olmasa ne yapardı acaba. Siz gerekeni imalı şekilde demişsiniz zaten eşime söyleyim falan diye (ben olsam diyemezdim helal olsun 😊) ama kadın takmış belliki huyu bu (huyu kuruyasıca) siz yüzüne gelme de deseniz gelecek belli ki o yüzden sağlığınıza bakın başka bir odaya falan geçin gerekirse Allah yardımcınız olsun.

merhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.
İlk cümleden itibaren virüs getireceklerini düşündüm. Gelmesinler bence. Bir de corona olmayın

Back
X