- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
merhaba hanımlar. daha çok taze bir olayı anlatmaya geldim. hamileyim ve hala o kötü bulantılı uykulu zamanlarımdayım. Biraz önce kayınvalidem aradı nasılsın iyimisin derken biz size gelmek istiyoruz seni arayıp sorayım dedim dedi. şehir dışındalar ve gelirken kalmaya gelecekler. ben tabi şok oldum çünkü kötü durumda olduğumu biliyor. Geldiklerinde benden hem hizmet hem hürmet bekliyecekler. Dede falan da var yanlarında ama gel gör ki ben sürekli yatıyorum ve yemeği bile sürekli ya hazır ya makarna diye geçiştiriyoruz. E hal böyle olunca annecim bimem ki aslında benim anım anım tutmuyor falan dedim ama hala ısrarcı bir şekilde biz yemek yedik senden bir şey beklemiyoruz falan demeye devam etti. İyi de gelince 3 gün boyunca ne yiyecekler. Eşim dışarıdaydı ve bende anne ben bir eşimi arıyayım sana dönerim dedim. Eşimi aradım ama açmadı msj attım dönmesini bekledim o sırada tekrar kayınvalidem aradı şey biz başka zaman gelelim o zaman size falan dedi. Çok mu kötüsün ki falan dedi. Biz anlayışlı insanlarız halden anlarız kötüysen gelmeyiz seni zor duruma sokmayız dedi. Bende siz bilirisiniz anne ben iyi değilim dedim ama kendimi çok kötü hissettim yani beni durduk yere kötü etti sanki onları kabul etmemiş gelin oldum şimdi. Cidden kötü olmasam asla sıkıntı yok ama kayınlarım kaynatam ve dedeyle 2+1 evde o kadar kötü bir durumda asla rahat edemezdim. Yatsam olmaz kalmaya çalışsam halim müsait değil. Şaştım kaldım. Şimdi eşime msj atmış tekrar biz gelmek istiyoruz diye. Daha 1 hafta önce beraberdik ve benim halimi gördü. Buna rağmen hala neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben ona iş yaptırmam o yatsın keyfine baksın diyormuş. E ben onca insan evdeyken nasıl yatayım kalkayım. Haremlik seramlık takılıyoruz yanlarında örtüm yeleğim tıkırında olması beklenicek. Lovaboya gitmeye kalsam üstümü başımı giymem gerekecek. Düşündükçe bu halimle beni sıkıntıya soktuğu için çok sinirleniyorum. Sizce abartıyormuyum.