Merhaba kk hanimlari :)
Hala dr. arastirmalarina devam ediyorum...ama Haziran'da operasyonu olacagim kesin izinimi ona gore ayarladim.
Ama gorusdugum doktorlar meme dokum olmadigi icin en fazla 300cc uygun goruyorlar( Belki zorlasam 325 olabilir..
LUTFEN 300 veya 325cc (veya alti) takan hanimlardan rica ediyorum bana yardimci olurmusunuz. Cok kucuk olacak diye korkuyorum. Hangi cup giyiyorsunuz operasyondan sonra? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memun olurum.
Merhaba, ben 23.05.2014 de Hacettepe'de ameliyat oldum.Dr.Haldun Kanburoglu.Hala ameliyat olmadiysan hic dusunme derim muthis bir insan ve isinde cok iyi benim gogusum hic yok idi 325cc yuvarlak protez kullandi ve daha bir hafta olmasina ragmen iki gun surer sikintin dedi iki gunun sonunda rahatlarsin dedi aynen dedigi gibi oldu.Size neyin uygun oldugunu biliyor ve cok mutlu hissetmenizi sağlıyor tereddütsüz Haldun Bey Ankara Hacettepe diyorum.Inanirmisiniz hemşireler bile o kadar ilgili ki özel hastane gibi.Pisman olmazsin diyorum hatta iyiki yazmışsınız diyeceksin. Saygilar.Kolay gelsin