300-325cc (veya alti) arasi protez takanlarrr...Yardim edin lutfen!!!

Sevgili Kamelyam,

Bir bardak su 200 cc'dir. Bir kutu kola 330 cc'dir. Sizin merak ettiğiniz fark 25 cc, yani bir bardak suyun onda biri... Bazı protez firmaları 300'den sonra 325'i üretmezler. Dolayısıyla bu kadar endişe duymayın, kendinizi strese sokmayın. Tecrübeli bir doktor size 300 ile 325 arasındaki farkı hissettirmez. Sorularınız olursa lütfen iletin..

Sağlıkla kalın,

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

mor begonyamYeni ÜyeÜye
Ödül Puanları:
1
Yeni
çok zaman olmuş herkes yaptıralı ameliyatı ama bende bu hafta yaptırcm boyum 155 kilo 40 mentor yuvarlak 175 ddi doktor ben çok küçük buldum siz ne düşünüyosnz bi fikir verin lütfen

Merhaba kk hanimlari :)

Hala dr. arastirmalarina devam ediyorum...ama Haziran'da operasyonu olacagim kesin izinimi ona gore ayarladim.

Ama gorusdugum doktorlar meme dokum olmadigi icin en fazla 300cc uygun goruyorlar :KK43:( Belki zorlasam 325 olabilir..

LUTFEN 300 veya 325cc (veya alti) takan hanimlardan rica ediyorum bana yardimci olurmusunuz. Cok kucuk olacak diye korkuyorum. Hangi cup giyiyorsunuz operasyondan sonra? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memun olurum.

meme dokum hiç yoktu. göğüs altında yuvarlak kıvrımım dahi yoktu. göğüs altım 72 cm. göğüs üstünü ölçmemiştim öncesinde. (aklıma bile gelmemişti ameliyat öncesinde ne altı ne üstü ölçmek.)
295 cc natrelle inspira, yuvarlak moderate protez kas zarı altı yöntemi ile uygulandı. memesiz biri olarak ödemler indikçe korktum, üzüldüm. zamanla alıştım hatta en doğru kararın verildiğini de gördüm. doktor 260 cc demişti. bu küçük dedim. çünkü öncesinde maalesef iki ameliyat geçirdim deneyimim oldu haliyle. doktora, lütfen en doğal olacak biçimde en büyük protezi koyun dedim. kesinlikle tam istediğim biçimde ve büyüklükte oldu.75 C cup sütyen kullanıyorum. (boyum 167 cm, kilom 54) yumuşak bir dokunuşu var memelerimin. asla yadırgamıyorum.
ek bilgi:
ilk ameliyatım da aynı sene içinde olmuştu. düzensiz olan adetlerim ilk ameliyatımdan bu yana düzenli. memeler östrojen salgımı düzene koydu. ki pco hastasıydım. ilaçsız düzenli adet görmüyordum. bu ameliyat hayatıma böyle de bir güzellik katmış oldu.
memesizlik acısını çeken her genç kadının istediği memelere en kısa zamanda kavuşması dileği ile...
bu mutluluğu, bu acıyı çekmemiş biri asla anlayamaz bizi.

4 ay önce ameliyat oldum 275 cc high profile protez takıldı. Şuan bundan büyük protezin bana büyük olacağını düşünüyorum. Ama bu bana uygun olan boyuttu. Ayrıca operasyon esnasında protezin bedene uygun olup olmadığına bakılarak, senin esnekliğine bakılarak bu boyutları takıyorlar. Sen doğal bi görüntü istediğini üstüne basa basa söylersen eminim ki istediğini elde etmiş olacaksın. Doktoruna güveniyorsan bence endişelenme. :KK66: şimdiden geçmiş olsun 😊
Bende 300 cc altinda protez istiyorum, fotolarinizi gorebilir miyim

X