Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

Cunki su anda halka empoze edilen NEFRET SOYLEMLERI var. Bu konuda ceza almis, hapis yatmis adam bu ulkenin basbakani.. Pesinden giden onca halk var ortada... Balik bastan kokarmis..

İnsanların neden birbirlerine saygısı yok anlamıyorum biri çarşaf giyer biri totosunu açar banane kimene ama maalesef çok saygısız ve tahammülsüz olduk

Varsayalım, Sözcü Sibel Üresin'in herhangi bir saçma sözünü alıyor. Kocasına arkadaşını önermekle ilgili mesela, bol makyajlı türbanlı bir fotoğrafının yanına 'BUnlardan mı ahlak bekliyoruz' ya da 'Bunların evlilik anlayışı bu' diye manşet atarak haber yapıyor. Kapalı bir bayan olarak hakarete uğramış hissetmez misiniz? Aa Sibel Üresin ve diğer, kocasına eşini önermiş kadınları kastediyordur diye mi düşünürsünüz, kapalı bayanları bu kadınla aynı kefeye koymak hakarettir diye mi düşünürsünüz?

Ben sırf benzer yaşam tarzına sahip olduğum için bu kadınla aynı kefeye konup 'Bunlar mı bla bla.. ' diye anılmayı ciddi bir hakaret karşılıyorum ve herbaşı açık kadının da aynı şekilde hissettiğine eminim. Empati sahibi her kadının da bunu anlayabileceğini düşünüyorum.

bende geçen metroda gördüm 3 tane somalili kız doğal olarak zenciler ve kapalılar.3 yer boştu kızlar gelip oturdu çünkü önce onlar bindi başka bi bayan geldi şimdi açık dedim diye üstüme gelmeyin :))) neyse kadın arkalarından dediki baş belaları.bende terbiyesiz dedim sustu.ama sinir oldum rusta olsa arapta olsa kimse kimseye baş belası diyemez sende paranla biniyorsun oda..çarşaflıda o parayı verip uçağa biniyor o kadında.madem çok rahatsız first class uçsun özelliklede belirtsin çarşaflı istemiyorum diye..milletin derdine bak ya..

Bende basi acik bir bayanim ama hic alinmadim..
Sibel Üresin gibi kadilara yönelik " bunlarda" denmesinden de alinilmasi bana tuaf gelir..

Zira ben burada gecen " bunlar" kelimesinin kiyafet yada yasam sekline degil zihinete sölendigini düsünüyorum...

Ayni kiyafettekilere yada yasam seklindekileree degil ayni zihniyettekilere hitap ediliyor....

Zira AKP ye oy veren binlerce acik varken CHP ye oy veren binlerce kapali vardir..

Yani hedef zihniyet, kiyafet degil!

Önce sen haddini bileceksin.. Karalama yapan ortada, sağdan soldan duyduğun asılsız dedikodularla, her sıkıştığında bel altı vurmaktan vazgeçeceksin.
Saygısızlık etmeyeceksin. Konuya yorum yaparken senden icazet alacak değilim. Her mesajında konuya yorum yapmak yerine yorumculara alttan alttan hakaret edip, aşağılarsan, cevabını alırsın.
Ayrıca kişi bu kadar mı kendinden bilir? Sen her konuda öyle hadli hadsiz cızırdama, cızırtı da duyma

Senin anladığın dili de ben çok iyi biliyorum, istersen konuşuruz.

Hadi canim baskasina sar:))

Ben öyle senin oyununa gelecek insan degilim..

Sen git forumda insanlari bibirine düsürmeye devam et bendende uzak dur..

Evet haddini bil yoksa hakettigini alacaksin...

Muhattab olma benimle cevap vermiyorum, umrumda degilsin hala cevremde dolasip, kaale alinmayi bekleme..

Senin nasil biri oldugunu o birbirine düsürdügün insanlardan dinle baskalarina dil uzatmadan!!

Simdi konumu kaynatma, git uzakta oyna!

Bundan sonra yazsanda cevap vermeyecegim anla artik uzak dur benden umrumda degilsin ama illede gelip gelip israrla satasiyorsun...

Insallah artik anlamissinir!!

Son düzenleme:

Kız mız hikaye...Nihayet sadede gelmişsiniz.

Yeni mi anladiniz?

Bastan beri anlatiyorduk o yazidakileri:))))

Acigida kapalisida önce kadin kadina saygi duyacak, insanlari namaz kiliyor, oruc tutuyor, basi kapali, carsafli yada mini giymis, basini acmis, icki icmis diye asagilamaya kalkmayacak..
Herkes birbirine saygili olacak!

Iyi yine sonunda anlasilmis:)

insanları karşılıklı olarak saygı duymaya mı zorluyorsun ''saygı duyacaklar!'' demeyle olmuyor bu işler.

İyi ki kaale alıp cevap vermiyor

Son düzenleme:

Yok sadet başka da siz üstünü kapamaya çalışıyorsunuz.
Şu kızı vesile edeyim,bir güzel verip veriştireyim.
Araya 2 satır açıkları katayım da ılımlı görüneyim falan filan...

Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki, herkesin söylediği bilirkişi raporu gibi algılansa yandık yani...

Demek ki sizin tarziniz o:)

Yani bir olayi bahane edip verip veristirmek:))

Yok ben söyleyecegimi direk söylerim, yani korkum yok..

Ama tabi siz o yolu tercih edebilirsiniz..

Ama burada ne anlatiliyorsa o yani siz kendiniz gibi görmeyin herkesi...

bence kimse kimseye saygı duymak zorunda degil. bazıları saygı göstermiyordur bilmediginden, bazıları saygı göstermiyordur tecrübesinden...

çarşaflı kadınların arasına mini etekle giren kadın saygı görecek mi, hayır. saygı göstermek zorundalar mı, hayır. zaten saygı da göstermezler çünkü onların ideolojisinde mini etekli kadın ahlaksızdır.

karşıda böyle bir ideoloji varsa, dogal olarak da tepki verenler de aynı şekilde saygı duymayacaklardır. saygı duymak zorunda da degiller zaten.

Çok komiksiniz gerçekten.Şu cevap tarzını siyaset topiğinde,böyle bir konuda kullanmayı nasıl başardınız hayret :)

Bu mantıkla sizin her eleştirinizi de çevirip size maledelim o zaman.
Mesela klasik saygı eleştirinizden başlayalım,anlamama eleştirilerinize kadar uzanalım.

Yahu neden konuya degil israrla bana yorum yapiyorsunuz?

Ben ne demek istemissem, konuda onu dedim iste anlama sorununuz mu var?

Buraya gelip niyet okuyuculugu yapiyor birde üzerine hala devam ediyorsunuuz..

Bende size sizin yaptiginiz niyet okuma durumunu gösteriyorum yaptiginiz niyet okumayi size yönelterek..

Ama hala anlamiyorsunuz gelip hala yaziyorsunuz..

Insanlari " sunun icin bunu yazdin, bunun icin sunu söyledin, sen kesin böyle yapin" diye suclayip niyet okuyuculugu yapmadan önce kendi niyetinizi bir artniyet olmaktan cikarin olur mu?

Yoo ben sizi gayet iyi anlıyorum.Zaten bana o yüzden kızıyorsunuz.

İyi geceler weiss,malum sabah erken kalkmam gerek :)

Allah tan anliyorsunuz, anlamadiginiz duruma sahit olmak istemiyorum..
Ayrica kizmiyorum sadece bir insanin, karsindaki insani " kesin sunun icin bunu yaptin, sen bunu söylerken kesin aslinda niyetin suydu" gibi gözlerle yaftalarken, kendisinin artniyetli oldugunu görmemesi garip geliyor...

Sizede iyi geceler hadi yatin siz belliki baya uykunuz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…