bu arada meryem seni kendi adıma tebrik ediyorum, dikkatimi çeken bir üye olduğundan seni takip ediyorum, nefret söylemlerine tepkin herşekilde aynı:13:
nedense hem forumlarda hem gerçek hayatta taraf olmaya zorlanıyoruz, ben taraf olmak istemiyorum, neden insanlar buna yönlendiriyorlar neden kutuplaşmaya meraklılar anlamıyorım,
taraf olmayan bertaraf oluyor mu? kesinlikle evet, ama ben yine de taraf olmak istemiyorum, insanların kendi kişisel tercihleri yüzünden kutuplaşması normal, ama diğer taraftan nefret etmeleri kesinlikle anormal, bunu körükleyen insanlardan da hoşlanmıyorum
benim kardeşim kapalı ben açığım ( bu tabirlerden de kesinlikle hoşlanmıyorum ama insan ifade etmek için mecbur kalıyor) farklı düşünmemiz kardeş olmamıza engel mi kesinlikle hayır. Ama şuan var olan zihniyete göre, kardeş değil düşman olmalıyız
anlamıyorum ya, anlamlandıramıyorum... gerçekten...
Mune;
Her actigim konuya, her cevap verdigim basliga gelip, konuya degilde bana yorum yapan, kendince! ( kendince diye kibarlasiyorum) karalama yapmaya calisan kisilere ayni sekilde cavap verecegim..
Ya herkes haddini bilip bundan vazgecsin ve konuya yorum yapsin yada bende anladiklari dilde cevap verecegim!
Haber sitesi az bile söylemiste o yüzden..
Zira bu kisiler sadece basörtülüyü, carsafliyi asagilamiyor, islamla ilgili herseyi asagiliyor...
Illede carsaf giymesi lazim degil, basini örten kadin, namaz kilan Cumhurbaskanida bunlar icin " gerici" dir..
Haber siteside gayet dogru bir noktaya deginmis..
Yani önce bu insanlara namaz kilan, oruc tutan, basini örten kisilere saygi duymayi ögretmek lazim...
Sözlerim kapali olup aciklari asagilayanlar icinde gecerli..
Carsaflinin acigi, acigin carsafliyi asagiladi konularda " aman bu kadini mi, bu kizi mi ciddiye alacagiz" demeden tepki verilmeli...
Elbet ciddiye alacagiz, önce kadinlar ciddiye alacak ki, erkeklerde sesini kessin..
Yoksa bir milletvekili cikar " örtülü pencere, örtüsüz pencere" der, baska bir milletvekilide basörtüsünün serbest kalmasina " Suudi Arabistan tipi barbar, faşist, dinci bir diktatörlüktür" der..
Yeni mi anladiniz?
Bastan beri anlatiyorduk o yazidakileri:))))
Acigida kapalisida önce kadin kadina saygi duyacak, insanlari namaz kiliyor, oruc tutuyor, basi kapali, carsafli yada mini giymis, basini acmis, icki icmis diye asagilamaya kalkmayacak..
Herkes birbirine saygili olacak!
Iyi yine sonunda anlasilmis:)
Hadi canim baskasina sar:))
Ben öyle senin oyununa gelecek insan degilim..
Sen git forumda insanlari bibirine düsürmeye devam et bendende uzak dur..
Evet haddini bil yoksa hakettigini alacaksin...
Muhattab olma benimle cevap vermiyorum, umrumda degilsin hala cevremde dolasip, kaale alinmayi bekleme..
Senin nasil biri oldugunu o birbirine düsürdügün insanlardan dinle baskalarina dil uzatmadan!!
Simdi konumu kaynatma, git uzakta oyna!
Bundan sonra yazsanda cevap vermeyecegim anla artik uzak dur benden umrumda degilsin ama illede gelip gelip israrla satasiyorsun...
Insallah artik anlamissinir!!
Yeni mi anladiniz?
Bastan beri anlatiyorduk o yazidakileri:))))
Acigida kapalisida önce kadin kadina saygi duyacak, insanlari namaz kiliyor, oruc tutuyor, basi kapali, carsafli yada mini giymis, basini acmis, icki icmis diye asagilamaya kalkmayacak..
Herkes birbirine saygili olacak!
Iyi yine sonunda anlasilmis:)
Demek ki sizin tarziniz o:)
Yani bir olayi bahane edip verip veristirmek:))
Yok ben söyleyecegimi direk söylerim, yani korkum yok..
Ama tabi siz o yolu tercih edebilirsiniz..
Ama burada ne anlatiliyorsa o yani siz kendiniz gibi görmeyin herkesi...
İnsanların neden birbirlerine saygısı yok anlamıyorum biri çarşaf giyer biri totosunu açar banane kimeneama maalesef çok saygısız ve tahammülsüz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?