• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

Yapilan seyleri kinamak yerine, hala " ay bu kiz mi ciddiye aliniyor" diye olayi carpitanlar yokmu bitiyorum ya:)))

Bunlar butür her rezalete ayni tepkiyi verir..

Simdi buraya CHP kadin kolllarininda katildigi bir toplantida ezana, basi kapaliya, carsafliya yapilan hakaretleri " istikrar senin neyine vesayet" diyen beyininsizlerin videosunu eklesem, onada " ay bu kadinlari mi ciddiye aliyorsunuzzz" derler:))

Böylesi bir meseleyi önemsiz göstermek icin herseyi yaparlar:))

Ama burada bir mini etekliye bir carsafli kadinin " cehennemlik, senin yüzünden deprem oldu" basligi acin oohooooo veryansin ederler..

Bu nedenle ki, hala her kesimden uclar bu hadiszligi yapma cesareti gösterirler cünkü arkalarinda olaylari önemsizlestirmeye calisan dolayli destekcileri vardir!!

Weiss daha nasıl bir tepki bekliyorsun. herkes gayet açıklıkla kızın saçmaladığını, yaptığının mantıklı bir tarafı olmadığını belirtmiş, senden niye bir tepki yok kullandığın haber sitesinin rezilliğiyle ilgili?

Terbiyesizlik..Başka bir şey değil..Hee ne idüğü belirsiz birinin hangi amaçla söylediği muamma olan bir söylmi bu kadar ciddiye alıp çarşaf çarşaf ortaya yatırmaya gerek yok..

Aynı performansı; bazı hastalıklı zihniyetlerin, necip fazıl ustalarından feyz alıp, örtüsüz kadınları "iffetsiz, namussuz olarak yaftalayarak yaptıkları söylemler konusunda da bekliyorum:ssz:

$10296891_4176651750674_6161216257590514758_n.jpg

Bu da ona aitmiş sanırım.
Amaç ne?

Terbiyesizlik..Başka bir şey değil..Hee ne idüğü belirsiz birinin hangi amaçla söylediği muamma olan bir söylmi bu kadar ciddiye alıp çarşaf çarşaf ortaya yatırmaya gerek yok..

Aynı performansı; bazı hastalıklı zihniyetlerin, necip fazıl ustalarından feyz alıp, örtüsüz kadınları "iffetsiz, namussuz olarak yaftalayarak yaptıkları söylemler konusunda da bekliyorum:ssz:

nefret söylemlerine tepki hep tek taraflı kalıyor malesef

Yapilan seyleri kinamak yerine, hala " ay bu kiz mi ciddiye aliniyor" diye olayi carpitanlar yokmu bitiyorum ya:)))

Bunlar butür her rezalete ayni tepkiyi verir..

Simdi buraya CHP kadin kolllarininda katildigi bir toplantida ezana, basi kapaliya, carsafliya yapilan hakaretleri " istikrar senin neyine vesayet" diyen beyininsizlerin videosunu eklesem, onada " ay bu kadinlari mi ciddiye aliyorsunuzzz" derler:))

Böylesi bir meseleyi önemsiz göstermek icin herseyi yaparlar:))

Ama burada bir mini etekliye bir carsafli kadinin " cehennemlik, senin yüzünden deprem oldu" basligi acin oohooooo veryansin ederler..

Bu nedenle ki, hala her kesimden uclar bu hadiszligi yapma cesareti gösterirler cünkü arkalarinda olaylari önemsizlestirmeye calisan dolayli destekcileri vardir!!

Sen hükümetin batırdığı istisnasız her olayı kınamak yerine; "paralel yapının provokasyonları bunlar" tavrında değil misin?
Senin açtığın bu tür konular da buram buram provokasyon koktuğundan insanlar ciddiye almıyor demek ki..

Bak olayı tutmuşsun chpye getirmişsin..Amacın belli bacım, hiç yorma kendini:3:

Şu renklendirdiğim kısımda da kişi nasıl da bilmiş kendini diyorum:ssz:

Son düzenleme:
Haber sitesi az bile söylemiste o yüzden..

Zira bu kisiler sadece basörtülüyü, carsafliyi asagilamiyor, islamla ilgili herseyi asagiliyor...
Illede carsaf giymesi lazim degil, basini örten kadin, namaz kilan Cumhurbaskanida bunlar icin " gerici" dir..

Haber siteside gayet dogru bir noktaya deginmis..

Yani önce bu insanlara namaz kilan, oruc tutan, basini örten kisilere saygi duymayi ögretmek lazim...

Sözlerim kapali olup aciklari asagilayanlar icinde gecerli..

Carsaflinin acigi, acigin carsafliyi asagiladi konularda " aman bu kadini mi, bu kizi mi ciddiye alacagiz" demeden tepki verilmeli...

Elbet ciddiye alacagiz, önce kadinlar ciddiye alacak ki, erkeklerde sesini kessin..

Yoksa bir milletvekili cikar " örtülü pencere, örtüsüz pencere" der, baska bir milletvekilide basörtüsünün serbest kalmasina " Suudi Arabistan tipi barbar, faşist, dinci bir diktatörlüktür" der..

Son düzenleme:
işte ben de bunu anlamıyorum bu kadın neden ciddiye alınır, dikkat çekmeye çalıştığı polemik yaratmaya çalıştığı gayet açık

keşke haber yapılmasaydı ve bu kadar konuşulmasaydı.
İşte o zaman amacına ulaşmış olmayacaktı.
Ya da ben bu kadının ceza almasını istiyorum ama gerekçe ne olacak.
İslama tahammülsüzlük mü? ÇArşaflılara gerizekalı demesi mi?
Bu arada bu göruşe katılan bir çok ekşici abilerimiz varmış bunu da öğrenmiş olduk(!)

Ay gecmis konulardan su " basi aciga, carsafli hakaret etti" konularini bulup getirsem mi ki?
:ssz:

Bilgisayar cizirti yapiyor yeni yine yeniden....

Herzaman ki cizirti iste..
Bazen diyorum, su forumda insanlari birbirine düsürsem sonrada isim degistirip tekrar foruma gelsem nasil biri olurum yada ne kadar ciddiye alinirim ki ben?

Amaç ne işte onu soruyorum ben de? Ne olabilir bu hatunun amacı ortalığı karıştırmaktan başka? Niçin bu kadar ciddiye alınıyor?
Asıl buradaki amaç ne?

Ciddiye alınması değil benim yakındığım konu özgürlüğün de sınırları olmalı ve bence bu kadın onu aşmış.
Onun dışında bu kadar konuşulması beni rahatsız etti çünkü onun istediği de buydu

keşke haber yapılmasaydı ve bu kadar konuşulmasaydı.
İşte o zaman amacına ulaşmış olmayacaktı.
Ya da ben bu kadının ceza almasını istiyorum ama gerekçe ne olacak.
İslama tahammülsüzlük mü? ÇArşaflılara gerizekalı demesi mi?
Bu arada bu göruşe katılan bir çok ekşici abilerimiz varmış bunu da öğrenmiş olduk(!)

aynen, kesinlikle amacına ulaştı

bence hakaretten ceza alabilir şikayet edilirse, tabii gerçek bir kişiyse, ona da inanmıyorum çünkü,
bir insan gerçek kimliğiyle bunları yazacak kadar futursuz olamaz

Ciddiye alınması değil benim yakındığım konu özgürlüğün de sınırları olmalı ve bence bu kadın onu aşmış.
Onun dışında bu kadar konuşulması beni rahatsız etti çünkü onun istediği de buydu

Katiliyorum..ve chessin dediği gibi şikayet edildiği anda hakaretten ceza alabilir..Neden kullanmıyorlar insanlar yasal haklarini anlamiş değilim.

Offf konuyu carpitmak icin " bu böyle dediydi, onu elestirmezler, tepki tek taraflii" söylemleri baslamis..

Acaba haddini asan sadece " örtülü pencere, örtüsüz pecere" diyen mi?

Acaba basiörtülülere sayisiz hakaret edenlere ne tepki verilmis..

Gecin artik her olayda olayi önemsizlestiemeye calismayi ya.

Burada tek tarafa söyleyende olmadi..

Tüm saygisizliklara tepki verildi...

Görmek istemeyenler olsada!

bu arada meryem seni kendi adıma tebrik ediyorum, dikkatimi çeken bir üye olduğundan seni takip ediyorum, nefret söylemlerine tepkin herşekilde aynı:13:
nedense hem forumlarda hem gerçek hayatta taraf olmaya zorlanıyoruz, ben taraf olmak istemiyorum, neden insanlar buna yönlendiriyorlar neden kutuplaşmaya meraklılar anlamıyorım,
taraf olmayan bertaraf oluyor mu? kesinlikle evet, ama ben yine de taraf olmak istemiyorum, insanların kendi kişisel tercihleri yüzünden kutuplaşması normal, ama diğer taraftan nefret etmeleri kesinlikle anormal, bunu körükleyen insanlardan da hoşlanmıyorum
benim kardeşim kapalı ben açığım ( bu tabirlerden de kesinlikle hoşlanmıyorum ama insan ifade etmek için mecbur kalıyor) farklı düşünmemiz kardeş olmamıza engel mi kesinlikle hayır. Ama şuan var olan zihniyete göre, kardeş değil düşman olmalıyız
anlamıyorum ya, anlamlandıramıyorum... gerçekten...

Kişilere yorum yapmasak, geçmişte diye başlayan sözler sarf etmesekte konuya yorum yapsak.

Konular kişisel sataşmalara zemin oluşturmak için mi açılıyor, iyi kötü fikir paylaşılsın diye mi?

Lütfen konuya yorum...

Mune;
Her actigim konuya, her cevap verdigim basliga gelip, konuya degilde bana yorum yapan, kendince! ( kendince diye kibarlasiyorum) karalama yapmaya calisan kisilere ayni sekilde cavap verecegim..

Ya herkes haddini bilip bundan vazgecsin ve konuya yorum yapsin yada bende anladiklari dilde cevap verecegim!

Son düzenleme:
bu konu için beklenen yorum nedir merak ettim. ne isteniyorsa onu yorum yapalım. :ssz:

bu arada meryem seni kendi adıma tebrik ediyorum, dikkatimi çeken bir üye olduğundan seni takip ediyorum, nefret söylemlerine tepkin herşekilde aynı:13:
nedense hem forumlarda hem gerçek hayatta taraf olmaya zorlanıyoruz, ben taraf olmak istemiyorum, neden insanlar buna yönlendiriyorlar neden kutuplaşmaya meraklılar anlamıyorım,
taraf olmayan bertaraf oluyor mu? kesinlikle evet, ama ben yine de taraf olmak istemiyorum, insanların kendi kişisel tercihleri yüzünden kutuplaşması normal, ama diğer taraftan nefret etmeleri kesinlikle anormal, bunu körükleyen insanlardan da hoşlanmıyorum
benim kardeşim kapalı ben açığım ( bu tabirlerden de kesinlikle hoşlanmıyorum ama insan ifade etmek için mecbur kalıyor) farklı düşünmemiz kardeş olmamıza engel mi kesinlikle hayır. Ama şuan var olan zihniyete göre, kardeş değil düşman olmalıyız
anlamıyorum ya, anlamlandıramıyorum... gerçekten...

Çok teşekkürler :17:
Beni,yorumlarımdaki amacımı çok iyi amlamışsın bunun için ayrıca teşekkür ederim
Yazdıklarına bire bir katılıyorum

Back