- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
bu arada meryem seni kendi adıma tebrik ediyorum, dikkatimi çeken bir üye olduğundan seni takip ediyorum, nefret söylemlerine tepkin herşekilde aynı:13:
nedense hem forumlarda hem gerçek hayatta taraf olmaya zorlanıyoruz, ben taraf olmak istemiyorum, neden insanlar buna yönlendiriyorlar neden kutuplaşmaya meraklılar anlamıyorım,
taraf olmayan bertaraf oluyor mu? kesinlikle evet, ama ben yine de taraf olmak istemiyorum, insanların kendi kişisel tercihleri yüzünden kutuplaşması normal, ama diğer taraftan nefret etmeleri kesinlikle anormal, bunu körükleyen insanlardan da hoşlanmıyorum
benim kardeşim kapalı ben açığım ( bu tabirlerden de kesinlikle hoşlanmıyorum ama insan ifade etmek için mecbur kalıyor) farklı düşünmemiz kardeş olmamıza engel mi kesinlikle hayır. Ama şuan var olan zihniyete göre, kardeş değil düşman olmalıyız
anlamıyorum ya, anlamlandıramıyorum... gerçekten...
Cunki su anda halka empoze edilen NEFRET SOYLEMLERI var. Bu konuda ceza almis, hapis yatmis adam bu ulkenin basbakani.. Pesinden giden onca halk var ortada... Balik bastan kokarmis..