- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
Bu hakaretler buradan bana yapıldı haddini nasıl bildirebilirim ki sanal dünyanın verdiği cesaretin önune nasıl geçilebilir :)
Bunu söylemek hakaret edilmeyi hakettiğim anlamına gelmiyorMeryemcim sen de sürekli çarşaflı olduğunu sözkonusu ediyorsun.
Dikkatimi çekti,aşağı yukarı her konuda çarşaflıyım diyorsun.t
Şimdi diyeceksin ki saklamam mı gerekiyor.Hayır saklaman gerekmiyor ama söylemen de gerekmiyor.
Burada başörtülü mü değil mi bilmediğimiz birçok üye var.Kimse yorum yazarken kıyafetini önplana koymuyor.
Ama senin çarşaflı olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım.
Sen sürekli yazınca,ister istemez karşıt görüşler yazılıyor,sen de kırılıyorsun.
Sadece belirtmek istedim,amacım tartışmak değil.Umarım yanlış anlamazsın.
Cok güzel bildirirsin madem insanlarin giyimine hakaret ediyor karsindaki sende onun anlayacagi dilden konusacaksin..
Senin haddin ve saygisizligin seviyesine inip konusacak olursam, senin o dekoltende "ucuz et teshiri " mi oluyor yani?
Simdi sende o kadar ucuzsun ki bedavaya teshir ediyorsun öyle mi? diyeceksin..
Zira sana o igrenc benzetmeleri yapan kisinin mantigi, zekasi ve haddi acik insanida öyle tasvir eder!!
Bu kızı burada hoş görecek hiç kimse yoktur zaten siz böylesiniz işte zihniyet böyle diye diye bir genelleme çıkarmak yanlış olur zaten hepimizin ailesinde illa anneannesin ninesinde çarşaflı olan vardır benim anneannemde çarşaflıydı böyle söylemler asla kabul edilemez.
Kaldı ki kızın konuşma tarzı sırf sosyal medyada olay olsun diye yazdığını ortaya koyuyor yeni ergen gibi bir tavrı var. Bunu mu ciddiye alıcaz yani. Uçağı mı düşürtsem filan aynı Esra Ceyda kardeşler var ya tikiler onun gibi bir şey işte bu kızın dediklerinden yola çıkıp işte zihniyet demek çok yanlış olur. Şimdi olay chp ve onu savunanların bakış açısına vay efendim açıklara mini eteklilere özgürlük diyorlar ama çarşaflılara laf ediyorlara kadar gelir artık. Valla ben çok dışlandım mini etek giydiğim için badiler giydiğim için oturduğum muhitlerde hiç takmadım umursamadım cevap bile vermedim ama çarşaflılara da bir kere laf etmedim.
Toplumda dindar kesime karşı nefret söylemlerine bir yenisi daha eklendi: Genç kız, THY uçağında yanına oturan çarşaflı kadını sosyal medyadan aşağıladı.
"KARAÇARŞAF GERİZEKALILIĞIN SEMBOLÜ"
"Telefonu açık tutup uçağı mı düşürsem acaba?
Hiç terörist arkadaşım falan yok ki uçak düşürme hakkında teorik bilgi alsam.
THY iyicene sapıttı. Yanıma karaçarşaflı bir kadın verip onunla 1 saat yan yana uçmamı bekledi. İtiraz edip olay çıkardım. Merhaba tatil!
Karaçarşaf, cehaletin, korkunun, gerizekalılığın sembolüdür.
Ben isterdim ki yanıma versinler bir diş doktoru. Oral bakım ve sağlığı hakkında konuşalım. Karaçarşaflı ne ya? Suriye'ye mı uçuyoruz THY?
Uçak ahalisinin bana bakışı, yanıma verilen karaçarşaflı kadının yaşatmış olduğu travmadan daha fenaydı. Ay ne var, itirazım var İSTEMİYORUM
Zaten hiç bir zaman Rabia ismini de sevmezdim."
EVLENME VAADİYLE KANDIRILINCA İNTİHARA KALKIŞTI
Simay Alaz Eczacıbaşı, 2010 yılında erkek arkadaşı kendisi gibi birçok kızı evlenme vaadiyle kandırdığı için intihara kalkışmıştı.
http://www.ensonhaber.com/yanina-oturan-carsafli-kadini-twitterdan-asagiladi-2014-06-17.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?