Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

yazık ya geçrekten çok yazık
git gide daha çok insanlıktan çıkıyoruz

arkadaşlar kızın yakında KASETİ çıkacaktır,...artık bilinen şu ki reklam şekilleride değişti

En büyük kötülüğü en başta kendisine yapıyor, bilseydi yapmazdı. Dünya geçici, yanındaki gibi ölümü er geç yaşayacak. Allah teala ıslah etsin, vatanına milletine hiç olmadı yanındakine hayırlı kılsın. Amiiin.

Bu hakaretler buradan bana yapıldı haddini nasıl bildirebilirim ki sanal dünyanın verdiği cesaretin önune nasıl geçilebilir :)

Meryemcim sen de sürekli çarşaflı olduğunu sözkonusu ediyorsun.
Dikkatimi çekti,aşağı yukarı her konuda çarşaflıyım diyorsun.
Şimdi diyeceksin ki saklamam mı gerekiyor.Hayır saklaman gerekmiyor ama söylemen de gerekmiyor.
Burada başörtülü mü değil mi bilmediğimiz birçok üye var.Kimse yorum yazarken kıyafetini önplana koymuyor.
Ama senin çarşaflı olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım.
Sen sürekli yazınca,ister istemez karşıt görüşler yazılıyor,sen de kırılıyorsun.

Sadece belirtmek istedim,amacım tartışmak değil.Umarım yanlış anlamazsın.

Bunu söylemek hakaret edilmeyi hakettiğim anlamına gelmiyor
Konular çarşaf uzerine olunca bahsediyorum
Ayrıca bazen de direk soran oluyor ben de söylüyorum
Mesela gecen konuda ( umarım söylediğine uygun örtunuyorsundur) demişti bi üye, ben de orada söylemek zorunda kaldım
E şimdi de çarşafa hakaret eleştiriliyor ve bir uye çarşafa çuval demişti,başka uye yamaç paraşütü esprisi yapmıştı ve tepki gelmedi ben de bundan yakındığmı dile getiriyorum
Uyarı için teşekkür ama ben yanlış bişey göremiyorum
Ben çarşaflıyım dediğim için değil konu çarşaf olduğu için tepkiler geldi yani belirtmem neyi değiştirir anlamadım hoşlanmayan bunu ben olsam da olmasam da iğrenç uslupplarıyla belirtiyor

Son düzenleme:

Kadinin bedenini “ucuz et” diye tasvir eden gercekten de bir kadin mi? Bir kadin kendi bedenini bu sekilde tasvir edeebiliyorsa erkeklerin bu kadar asagilamasina diyecek laf kalmiyor. Kadinsiniz belki, ama insansiniz hala, kasaptaki askilara asilmis et degil, yazik.. Kimi kadinlar ne giyerse giysin, demek ki zihniyet hic degismiyor… Kadin bedenini “ ucuz et” diye tabir etmek bir kiyafeti yamac parasutune benzetmek karsisinda cook daha vahim kaliyor maalesef.. Bir kadinin karsisindakine laf sokmak adina kendine "ucuz et" yakistirmasi yapabilmesi midemi bulandirdi.

Bu konunun sosyal medyayı bu kadar meşgul etmesini anlamıyorum..
Kız salak salak tweet atmış millet Eczacıbaşı ailesine bile saydırmış,
işte bu da bir önyargı,sanki bu soyadı tek bir aile taşıyor..

Tatili de bir güzel burnundan gelmiştir.
Şimdi çarşaflı kadın ''ben bununla yan yana oturmam'' deseydi ne olacaktı..

İlgi görmek için attığı tweetler bundan sonra aynı uçağa bindiği kişiyle eşit olduğunu kendisine öğretmiştir.
Belki uçakta böyle bir şey bile yaşanmamıştır ha,ilgi görmek için yazdıklarının haber olabileceğini düşünmemiştir bile.

bunlar engellenemez. ortada insanların baglandıgı ideolojiler var.

birisi kara çarşafı salaklıgın simgesi olarak görür, digeri de başı açık olmayı ahlaksızlıgın... çünkü ikisinin baglandıgı ideolojiler aldıkları temel bazında zıt. burada iki tarafa da saydıranların aldıkları temel ise (çogunlukla) biraz ondan biraz bundan temeli.

kara çarşaflı (ya da baş örtülü) kişi kara çarşaf giyince, arada bir iki ayet ya da hadis ya da Necip Fazıl'dan cümleler söyleyince kendisinin ahlak abidesi, mükemmel dindar, öbür dünyayı garantilemiş oldugunu zanneder. diger herkes ona göre ahlaksızdır, yarım yamalak dindardır, ahir zaman alametidir.

diger tarafta da var buna benzer insanlar. başı açıktır, arada bir Atatürk diyordur(ya da sürekli), bazı bazı da feminist birkaç şeyden dem vurunca kendisini cehaletten ve yobazlıktan tamamen uzak, modern, bilgili, kültürlü falan zanneder. ona göre de diger herkes cahildir, yobazdır, İran'a gitmelidir.

bazıları da ortada kalır ikisine de laf eder ve aynı zamanda ikisinden de laf yer

ortada ideolojiler varsa, sınırlar keskindir. o yüzden bu gibi olaylar anormal degil.

Son düzenleme:
gerçekten zor bir durum 2014 türkiyesin de 1 saat yanında kara çarşaf giymiş birisi ile yolculuk,yolcular
sana bakar kendini garip hissedersin hele birde öz güven sorunun varsa eyvah eyvah değmiyeydin bari kara çarşafa karası bulaşıcıdır

bu konuyu yeni gördüm. sabah sabah çok sinirlendim.
Ne kadar kendini bilmez, küstah ve kendini bir şey sanan insan var gerçekten..
CEpleri dolu ama kafaları bom boş.
Acınacak haldeler.

edebinle oturup önce saygı göstermeyi öğreneceksin arkadaş...

Yazık...
Gencecik beyinlerin nasıl uyuşturulduğunun göstergesi ,
Tepki gösterilecek , çözüm aranacak onlarca sıkıntı , sorun varken inancı doğrultusunda giyineni eleştirmek , yermek ve hatta hakaret etmekle kafasını doldurduğundan , iyi şeylere yer kalmıyor .
Saygıdan , empatiden yoksun , hadsizlikte sınır tanımayan , kendini tek doğru zanneden zihniyet .
Allah ıslah etsin .

Bu kızı burada hoş görecek hiç kimse yoktur zaten siz böylesiniz işte zihniyet böyle diye diye bir genelleme çıkarmak yanlış olur zaten hepimizin ailesinde illa anneannesin ninesinde çarşaflı olan vardır benim anneannemde çarşaflıydı böyle söylemler asla kabul edilemez.

Kaldı ki kızın konuşma tarzı sırf sosyal medyada olay olsun diye yazdığını ortaya koyuyor yeni ergen gibi bir tavrı var. Bunu mu ciddiye alıcaz yani. Uçağı mı düşürtsem filan aynı Esra Ceyda kardeşler var ya tikiler onun gibi bir şey işte bu kızın dediklerinden yola çıkıp işte zihniyet demek çok yanlış olur. Şimdi olay chp ve onu savunanların bakış açısına vay efendim açıklara mini eteklilere özgürlük diyorlar ama çarşaflılara laf ediyorlara kadar gelir artık. Valla ben çok dışlandım mini etek giydiğim için badiler giydiğim için oturduğum muhitlerde hiç takmadım umursamadım cevap bile vermedim ama çarşaflılara da bir kere laf etmedim.

o diil de bu kadin troll yani surekli sacmalayarak ilgi cekmeye calisiyor. olay da gervek degil tabi ki. facebookunda aciklamasini yapmis.
yaptigi gereksiz ve malca ama tartismaya degmez.

yanındaki kadına yazık olmuş, rencide edilmiş...
ve aslında bu tip insanlara ben örümcek kafalı diyorum. hala giyime göre yargıda mı bulunuyoruz?
nedir bu?
dünya bu kadar karmaşıklaşırken, kavramlar birbirine girmişken, artık 2+2=4 denklemini kurmamız çok zor.
duvarları aştı dünya. artık insanların dış görünüşüne bakarak yargıda bulunmak geride kaldı; çünkü çoğu yanlış.

Aynen katılıyorum. bu kızı baz almak ,ciddiye almak yanlış.

zihinsel engelli böcek. yakışıklı bir erkek oturtsalardı eminim aşırı memnun olurdun .

Ensonhaber de nefret ve ayrımcılık söylemine bir yenisini ekledi. Bunlar mı oy verecek ne demek? Bunlar kim, başı açıklar mı, Chpliler mi? Bu kız ünlü birisi mi, belli kesimi temsil eden birisi mi, çarşaf üzerinden trollük yapana kadar adını duyduğunuz birisi mi? Hakkında daha önce tek bir haber yapılmış o da intihar girişimi, siz popüler olmak için yaptığı sazan avının üzerine atlamasanız adını sanını bilen olmayacak. Kendinden ve hassas mütedeyyinlerden başka kimsenin umursamadığı zavallının biri. Ama ensonhaber kendine medya, haber kaynağı diyen bir site açık açık her haberinde nefret, ayrımcılık ve çarpıtma yapan bir site, siz de utanmadan bu paçavrayı önümüze getiriyorsunuz haber kaynağı kabul edip.

Ortada kızın gereksiz çıkışlarını sahiplenen bir bunlar yok, hakkında duyacağınız tek iyi yorum k'çı güzelmiş olur. Sizin sahiplendiğiniz nefret söylemcileri ne olacak peki?

Yapilan seyleri kinamak yerine, hala " ay bu kiz mi ciddiye aliniyor" diye olayi carpitanlar yokmu bitiyorum ya:)))

Bunlar butür her rezalete ayni tepkiyi verir..

Simdi buraya CHP kadin kolllarininda katildigi bir toplantida ezana, basi kapaliya, carsafliya yapilan hakaretleri " istikrar senin neyine vesayet" diyen beyininsizlerin videosunu eklesem, onada " ay bu kadinlari mi ciddiye aliyorsunuzzz" derler:))

Böylesi bir meseleyi önemsiz göstermek icin herseyi yaparlar:))

Ama burada bir mini etekliye bir carsafli kadinin " cehennemlik, senin yüzünden deprem oldu" basligi acin oohooooo veryansin ederler..

Bu nedenle ki, hala her kesimden uclar bu hadiszligi yapma cesareti gösterirler cünkü arkalarinda olaylari önemsizlestirmeye calisan dolayli destekcileri vardir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…