Simay Alaz Eczacıbaşı, 2010 yılında erkek arkadaşı kendisi gibi birçok kızı evlenme vaadiyle kandırdığı için intihara kalkışmıştı.
bu haberdende anlaşılacağı gibi kızın dengesi bozuk. psikolojiside. yani normal değil. o yüzden bunun yazdığı şeyi kaale almakta normal olmaz. delidir ne derse yeridir deyip geçeciğimize haber bile yapmak komik olmuş.
ruhen rahatsız insanların dediklerini ciddiye alırsak vay halimize:))
ben trolledim herkesi diyormuş. şakaydı diyormuş. bence böyle şaka olmaz. bir çarşaflı bayan kişilik haklarına hakaretten dava açmalı.
Birilerinin tepki vermemesi yada tepki gelmemesi önemli degil meryemd..
Ortada bir yanlis varsa sen tepkini koyacaksin..
Eger biri söyledigin igrenc benzetmeleri yaptiysa öyle bir dersini vereeksin ki birdaha öyle bir hadsizlik yapamayacak..
bak birşey ne olursa olsun, insanın, hayata bakış açına göre doğru olmayabilir. farklı gelebilir.Bu hakaretler buradan bana yapıldı haddini nasıl bildirebilirim ki sanal dünyanın verdiği cesaretin önune nasıl geçilebilir :)
bak birşey ne olursa olsun, insanın, hayata bakış açına göre doğru olmayabilir. farklı gelebilir.
ama ,işte orada bir ama var. bu kişinin tercihi.
saygı duymak zorundayız.. duymalıyız ki, karşımızdakinden de bunu alalım.yoksa bu hayat hepimiz için yaşanmaz olacaktır.
aynen. önce bizler kadınlar bunu yapmayacağız ki,erkekler kılığımıza kıyafetimize karışmasın. önce hemcinslerimize saygı göstermeyi bilmeliyiz.Dünyada o kadar büyük problemler katliamlar,çocuk istismarı gibi bir çok olaylar dönerken bizim giyime takılıp kalmamız bunu tartışmamız bana utanç verici geliyor.
Yazik ya... Kurtuluş savasinda carsafli kadınlar da vardi onlarda cepheye mermi tasidi, onlarda bebeklerinin örtüsünü merminin üzerine örtüp cepheye mermi tasidi(( senin cahil , korkak dediğin kadinlarin emekleri var bu ülke üzerinde, bastigin topraklarda onların alin teri onların cesur yürekleri var !! Geçen burda da vardi çarşafla dalga gecen ! Sizin bu ülke için savasanlara, fedakarlık edenlere sayginiz bu mu ya ? Sevme hoşlanma ama hic olmazsa bu sebeplerden ötürü, onlarinda bu ülke için verdikleri emeklerden dolayi saygi duy ya !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?