Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

Nasıl ki kimi insanlar 'başı açık olmayı' ''Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır" olarak tanımlayıp kafatasçılıkta sınırları zorlarsa bu olayda da gene dengesi bozuk insanların çarşaflı insanları aşağılaması bir o kadar abes...

Cehalette hazımsızlıkta son nokta... Allah akıl fikir idrak versin ne diyelim.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben trolledim herkesi diyormuş. şakaydı diyormuş. bence böyle şaka olmaz. bir çarşaflı bayan kişilik haklarına hakaretten dava açmalı.

eczacıbaşı holding gibi thy ıda böyle bi olay olmadı diye açıklama yaparsa hiç şaşırmam, olay çıkarmış, itiraz etmiş ya güya :/ dikkat çekmeye çalışıyor

Son düzenleme:
Iyide ister ucaga binsin, ister binmesin, ister olay olsun, ister olmasin..

Carsaf giyen kadin hakkindaki söylemleridir insanlari öfkelendiren..

Özellikle " Carsaf gerizekaliligin simgesidir" sözüdür!

Yani saka diyerek siyiramaz bu olaydan...

Hiç şaşırmadım neden bu kadar tepkiliyiz onu da anlamadım üyeler arasında çarşafa çuval ve yamaç parasutu espsi yapan oldu tepki gelmedi.
Demekki illa haber yapmak gerekiyor.

Birilerinin tepki vermemesi yada tepki gelmemesi önemli degil meryemd..
Ortada bir yanlis varsa sen tepkini koyacaksin..

Eger biri söyledigin igrenc benzetmeleri yaptiysa öyle bir dersini vereeksin ki birdaha öyle bir hadsizlik yapamayacak..

Bu hakaretler buradan bana yapıldı haddini nasıl bildirebilirim ki sanal dünyanın verdiği cesaretin önune nasıl geçilebilir :)

Cok güzel bildirirsin madem insanlarin giyimine hakaret ediyor karsindaki sende onun anlayacagi dilden konusacaksin..

Senin haddin ve saygisizligin seviyesine inip konusacak olursam, senin o dekoltende "ucuz et teshiri " mi oluyor yani?

Simdi sende o kadar ucuzsun ki bedavaya teshir ediyorsun öyle mi? diyeceksin..

Zira sana o igrenc benzetmeleri yapan kisinin mantigi, zekasi ve haddi acik insanida öyle tasvir eder!!

Son düzenleme:
Bu hakaretler buradan bana yapıldı haddini nasıl bildirebilirim ki sanal dünyanın verdiği cesaretin önune nasıl geçilebilir :)
bak birşey ne olursa olsun, insanın, hayata bakış açına göre doğru olmayabilir. farklı gelebilir.
ama ,işte orada bir ama var. bu kişinin tercihi.
saygı duymak zorundayız.. duymalıyız ki, karşımızdakinden de bunu alalım.yoksa bu hayat hepimiz için yaşanmaz olacaktır.

Son düzenleme:

Evet ama şöyle bi durum var.
Saygı duyuyorum dedikten sonra gelen 'ama' var ya işte o ama'da büyük saygısızlıklar var maalesef

bu konulara kafa yorulmayacak kadar değerlidir beynimiz diye düşünüyorum
maalesef ne saygıdan ne insanlıktan nasibini alamamış kör cahil insanlar var aramızda yazık ülkemiz böyleleri yüzünden ilerleyemiyor

Dünyada o kadar büyük problemler katliamlar,çocuk istismarı gibi bir çok olaylar dönerken bizim giyime takılıp kalmamız bunu tartışmamız bana utanç verici geliyor.

Bana gina geldi ya..

Hani heryerde oluyor böyle absürt insanlar, haddini bilmeyen, saygidan nasibini almamis insanlar..

Ama Türkiye de iki uc noktaninda yaptigi saygisizliklar yetti..

Kimi aciklari cehenneme dolduru kimi carsafliyi gerizekali ilan eder..

Bu insanlara bir gerizekali, saygisiz, 3. sinif insan varsa oda onlarin kendileri oldugunu bildirmek lazim yani..

Birakin artik insanlari kaliplara sokmaya calismayi..

Herkesin mezari ayri, herkesin kendi hayati, sanane onun dekoltesinden sanane onun carsafindan ya..

Kafa var ici bos yani...

Dünyada o kadar büyük problemler katliamlar,çocuk istismarı gibi bir çok olaylar dönerken bizim giyime takılıp kalmamız bunu tartışmamız bana utanç verici geliyor.
aynen. önce bizler kadınlar bunu yapmayacağız ki,erkekler kılığımıza kıyafetimize karışmasın. önce hemcinslerimize saygı göstermeyi bilmeliyiz.
ama şu bdvde bile açılan konulara bakıyorum. adam kızı askılı açık görerek beğeniyor. başlıyor evlenince böyle giyme şöyle giyme diye. yada daha evlenmeden saçına başına makyajına laf ediyor.
kapalı olanı açma çabası var. ama diğeri daha fazla.
çoğu erkek sevgilisini olduğu gibi kabul edemiyor.

Son düzenleme:
yazdığı bu kelimelerle kendini çok bilgili zeki çağdaş sanan bir beyinsizlik örneği. aslında bu şekilde onlar yobaz oluyor. cahil oluyor. hey yarabbim nöronlarımı boşa patlatıyorum ya.

tüm düşüncelerimi aynen yazmışsınız

Mini etek giyen bir kadini asaglamak ne kadar yanlis ve cirkinse carsafli bir kadini asglamak onun kadar yanlis ve cirkin.

Ama sasirmiyorum hic. Millet olarak maddeye takildik gecemiyoruz ötesine. Özüne bakamiyoruz ki.

Kaba tabirli karsimizda ki insani bir parca kumastan görüyoruz.

Bu zihniyet degisirmi?

Şaşırmadım, böyle hadsizler o kadar çok ki. Üstelik ben sadece açık kapalı mevzusunda değil tarz, saç, makyaj, takı eleştirenlere de kızıyorum. Sana ne yahu sana ne? Dön kafanı geç. Bu kadar mı zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…