Yanımda ne götürsem?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadaslarım 29 ekımde sehır dısına cıkıcam yanıma neler alıyım arkasıma gıdıcem en huylandıgım sey bısey eksıkmı goturdum nasıl kıyafetler alsam gundelık gezmek ıcın

Son düzenleme:
ben olsam kendimi rahat ama aynı zmanda da şık hissetceğim şeyler alırdım günlük ya bi kot bile giysen üstne bi bluz saçlarını toplarsın küpelerinide takarsın tamam bence üstüne koycağın şeylere önem verki değişiklik yapasın ayrıca aksesuar koy yine değişiklik yapabil fazla bşiy taşımaktansa bana sorarsan bn böle yaprdımsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
haklısın cnm çizmemi alsam dıorum yaa oda yolda sıkar

havalar yağmurlu alblrsn bnce ama tabi gtceğin yern uzaklığına bağlı

Şehir dışına nereye gideceksin ve kaç gün kalacaksın bunu bilirsek daha iyi yardımcı oluruz.
Ama olmazsa olmazlar var mesela.
Dİş fırçası ve macunu, sıvı sabun, şampuan, terlik, çorap, banyo havlusu, saç havlusu, fön mak., tarak, tırnak makası
ıslak mendil, kağıt peçete, ped, ilk aklıma gelenler ve benim ilk valize yerleştirdiklerim bunlar
kıyafet içinse kısa süreli gidiyorsan giydiklerin dışında bir pantolon ve üstğne uygun bir sor birde klasik bluz yada gömlek gibi bir şey.
Havalar soğudu hırkada almak lazım, çizme almanıda tavsiye ederim.

Off kayseriye 2008 kışında gitmiştim çok fean ayaz vardı. Mutlaka bere ve eldiven almanızı öneririm irde botlarınızı unutmayın.
İki gün için giyecek çok şey almanıza gerek yok ama kişisel eşyalarınızı unutmayın.
Heleki birde benim gibi pimpirikli biriyseniz.

Back