insallah oyleyimdir suan cesaret edemiyorum gercekten.Birkac sefer hayal kirikligi yasadim yine yasamaktan cok korkuyorumtest yap canım
İnşallah bebiş vardır canıminsallah oyleyimdir suan cesaret edemiyorum gercekten.Birkac sefer hayal kirikligi yasadim yine yasamaktan cok korkuyorum
insallah canim yaa.Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin.Cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinİnşallah bebiş vardır canım
amin canıminsallah canim yaa.Allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin.Cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
insallah hayirli sonuclar alirsin canim yaamin canımbende bekliyorum bu ay adetime son 5 gun bakalım görecegiz
inşallah sende canıminsallah hayirli sonuclar alirsin canim ya
amin mutlaka yazariminşallah sende canımtest yaparsan buraya yaz
evet ben bu sabah yaptım negatif cıktıBenim adetimede 6 gün var
İnşallah sizde hamilesinizdir kızlar ama gecikme 1 hafta olmadan test yapmanızı önermem çünkü bazen nedensiz yere bile gecikmeler olabiliyo o hüsranı yaşamaktansa bekleyelim daha iyi
evet ben bu sabah yaptım negatif cıktı
Canım az önce yaptım bende adetten once belli oluyor dediler kesin cıkar dediler ve yine negatif cıktıArkadaslar bu erken gebelik testi iliskiden 5 veya 6 gun sonrasinda bile yapilabiliyormus.dogru kullandim ama hic cizgi belirmedi.Daha once kullanan var mi acaba yada sebebini bilen.
Test bozukArkadaslar bu erken gebelik testi iliskiden 5 veya 6 gun sonrasinda bile yapilabiliyormus.dogru kullandim ama hic cizgi belirmedi.Daha once kullanan var mi acaba yada sebebini bilen.
Test bozuk Canım değiştir aldığın eczanedenArkadaslar bu erken gebelik testi iliskiden 5 veya 6 gun sonrasinda bile yapilabiliyormus.dogru kullandim ama hic cizgi belirmedi.Daha once kullanan var mi acaba yada sebebini bilen.
ya canim ben de anlamadim neden oldugunu.Simdi tekrar baktim test cubuguna ama saatler oldu negatif cikmis anlamadim biseyCanım az önce yaptım bende adetten once belli oluyor dediler kesin cıkar dediler ve yine negatif cıktısenin neden öyle oldu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?