• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaniliyor muyum???

Canım az önce yaptım bende adetten once belli oluyor dediler kesin cıkar dediler ve yine negatif cıktı 😟 senin neden öyle oldu ki??
canim insallah Allah hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize.Kan testi yaptircam birkac gun bekleyip bakalim nolcak sen de yaptir bence emin olmak icin

Şimdi boyle

Eklentiler

• 20190320_204533.jpg
    20190320_204533.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 109
Arkadaşlar bende en son 11 şubat ta adet gördüm.. ondan sonra hala olmadım. malum ilişkiden 1 hafta sonra kan da baktırdım 2,40 cıktı yani negatif daha sonrasın da hiç baktırmadım. 2 kere idrar testi yaptım. 1 inde beyaz var yok arası bir çizgi cıktı diğerinde hiç cıkmadı.. adetim 9 gün gecikti.. normalde kasık agrım ve bel agrım olduktan sonra 2 gün içinde hastalanırdım, yaklaşık 1 haftadır agrı cekiyorum ama gelen birşey yok.. sadece bugün inanılmaz göğüs agrım var.. yarın kan da birdaha baktıracağım yarına kadar olmazsam.. bakalım hayırlısı inşallah herkes için :)
insallah hayirlisyla pozitif cikar

Back