Yanıklar Baharattt ???

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.630
1.008
Kızlar yanıklar baharatı bende buradan öğrendim intgrmdan takip etmeye başladım sayfayı her gün neredeyse hamile haberi paylaşıyorlar aranızda oradan fayda gören varmı yada başka yerden lütfen yardmcı olurmusunuz🙏

Kızlar yanıklar baharatı bende buradan öğrendim intgrmdan takip etmeye başladım sayfayı her gün neredeyse hamile haberi paylaşıyorlar aranızda oradan fayda gören varmı yada başka yerden lütfen yardmcı olurmusunuz🙏
dünya para verdım ve duzenlı kullandım . hiç bişey olmadı. ve aynı ürünler normal aktarcılarda çok uygun..para tuzahı diyorum

Ne kadar para vermiştiniz ?
400 civarıydı yanlıs hatırmıyorsam ve cok zor zamanımdaydı.gereksiz bi alıs veriş. emin ol keçi boynuzu iç havuç suyu iç.kendıne bı folık asit al daha yararlı olacak

400 civarıydı yanlıs hatırmıyorsam ve cok zor zamanımdaydı.gereksiz bi alıs veriş. emin ol keçi boynuzu iç havuç suyu iç.kendıne bı folık asit al daha yararlı olacak
Maşallh 🙊 yumurtlama olmuyor bende ne kullanmam gerek hiç bilmiyorum kür olarak

Ben kür aldim daha bugun kullanmaya basladim takipte kalalim

X