• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanık yerim kıyafet giyince acıyor

denizaley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
33
5
36
33
Herkese hayırlı günler. Benim 2hafta önce kalçama kaynar su döküldü. Çok şükür bugünlerde ağrım geçti ama. Kaşıntı. Gicişme.var.birde kıyafet giyince acıyor.doktor kabuk bağlamasın diye sürekli nemli tut dedi. Ne zamana kadar böyle olacak. Hangi kumaş kıyafet acıtmaz. Şimdiden teşekkür ederim

Herkese hayırlı günler. Benim 2hafta önce kalçama kaynar su döküldü. Çok şükür bugünlerde ağrım geçti ama. Kaşıntı. Gicişme.var.birde kıyafet giyince acıyor.doktor kabuk bağlamasın diye sürekli nemli tut dedi. Ne zamana kadar böyle olacak. Hangi kumaş kıyafet acıtmaz. Şimdiden teşekkür ederim
Elbise giyseniz üstünuze yapışmayan rahat olur mu acaba

Yazlik elbiseler vardir yapismayan salas onlardan giymeye calisin cok zor Allah yardimcimiz olsun

yanık kremi vermedi mi doktor? onu bolca sürüp gazlı bez kapatın ve çevresini flasterle bantlayın. evin içinde bezi açıp salaş şort/etek giyip rahat edersiniz.

Back