Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mıBalık kokusu için yumuşatıcı veya sirke kaynatılıyor, sizde bi bunları deneseniz.
Yumuşatıcı daha etkili olur bence ama çocuk evde yokken yapın belki tehlikeli olabilir.
Allahtan ev yanmamış
Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.Valla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı
aklinizda bulunsun yumusatici direk kaynatilmiyo suyla karistirarak cidden de evi mis gibi kokutuyoGeçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış diyelim...
Kokuyla kalmış hasarınız...
Sirke kaynatın.
Olmadı portakal & mandalina kabuğu kaynatın.
Mutfağın duvarlarını silebilirsiniz, o da koku tutar.
Ama yumuşatıcı kaynatıldığını ilk kez duydum.
Belki o da fayda edebilir bilemedim.
Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.
Aman sadakanızı verin kıl payı kurtarmışsınız.
Fena bi koku bu.hem rahatsız ediyor hemde insanın başı ağrıyor.geçene kadar her yolu denicem.bunu da denicem teşekkürlerTürk kahvesi kavurabilirsiniz, kokuya karşı işe yarıyor
İlk iş sadaka vermek oldu zaten.daha fenası da olabilirdi.Büyük ihtimalle yarayacaktır. Eşyalara sinen bir kokusu var çünkü, sirke uçucudur sonuçta.
Aman sadakanızı verin kıl payı kurtarmışsınız.
Sağolun.yumuşatıcıyı kaynatıyorum şimdi.umarım işe yararGeçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış diyelim...
Kokuyla kalmış hasarınız...
Sirke kaynatın.
Olmadı portakal & mandalina kabuğu kaynatın.
Mutfağın duvarlarını silebilirsiniz, o da koku tutar.
Ama yumuşatıcı kaynatıldığını ilk kez duydum.
Belki o da fayda edebilir bilemedim.
Kokuyu karbonat alır. Sirkeli karbonat karşımı etkili olur diyorum benValla nasıl olduğunu bende anlamadım fırınım dakika dolunca kendi atıyor normalde ama yemek pişince ben dakika dolmadan kapattım ama yankışlıkla manuel moda almışım.neyseki ucuz atlattık.sirke kaynattım ama işe yaramadı.bide yumuşatıcı deneyim bakalım işe yarayacak mı
Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mibizim de mutfağımız yanmıştı biz uyurken. hala tüylerim ürperir hatırladıkça. verilmiş sadakanız varmış.
bize de sirke kaynatın dediler inanır mısınız eser kalmadı duman kokusundan. cidden işe yarıyor.
geçmiş olsun.
sade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.Teşekkür ederim.Sirkeyi suda mı kaynattınız yoksa sade mi
Ben suyla kaynatmıştım.şimdi yumuşatıcıyı suyla seyreltim onu kaynatıyorum işe yaramazsa sirkyi denerim.ne kadar süre kaynattınız acabasade yapmıştık biz. isterseniz burnunuzu ağzınızı sarabilirsiniz çünkü kaynayınca boğaz gıdıklayıcı oluyor biraz.
birisi yumuşatıcı ve kahve demiş. balık yaparken onları da kullanıyoruz ve yine sıfır koku. yumuşatıcıyı suyla seyreltin ama.
Teşekkür ederim.bunu da denicem.dayanılmaz bi koku var gerçekten.insanı uykusundan uyandırıyor.Turk kahvesi pisirin odalara karbonat koyun kaselerde koku cekiyor diyorlar gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?