geçmiş olsun.
bence saçına çok fazla yapılacak birşey yok canım.benimde olmuştu uzadıkça kestirerek sorunu çözdüm.işlem yapmaktan kaçın ve besleyici şampuan ve krem kullan derim.
Ah bende bir ara muzdariptim o konuda,biliriiim, biliriiiim.:)
Elseve nem kolajen serisini denebilirsin canım ,herkesin saç tipi farklı ama bir çok kişi bende dahil fazla memnun kaldım. Watsons'a uğradığında Down Under Natural's Argan Oil ve Saç Bakım Serumu kullanmanı tavsiye ederim. Fön sonrası bakım serumunu sürdüğümde yumusacık ve pürüzsüz görünüm alıyordu. Birde klasik ballı maskesi var ama gerek kalmayabilir dediğim ürünler yeterli bence :)
Çok zormuş canım ya, sana da geçmiş olsun kurtulmuşsun bu durumdan çok şükür..
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim, elseve nem kolajen serisi yattı kafama ama fiyatları konusunda bilgin var mı?
[FONT=Georgia, Utopia, Palatino Linotype, Palatino, serif][/FONT]
Kendisi bu oluyor :))
Çok yardımcı oldun canım benim Allah razı olsun senden. Ucuzmuş iyi bari, bu ara sıkıntım var da benim söylemesi ayıpOnları da deneyeyim bi umut doğdu şimdi içime
Canını yerim :)) Amaaaan ne sıkıyorsuuun bee,öyle yada böyle uzuyor kökü sende kendi, rengine yakın renkte boyamıssın oh mis :) Mümkünse yumusasın zaten uzadıkca düzelecek o.:)
Merhaba bayanlar,
Kendi saç rengim çok çok açık bir kumral sarıya dönük. Uzun yıllar sarı kullandım ama kırıktan başka bir sorunla karşılaşmadım onda da belime gelen saçları küt kestirip kurtuldum. Kızıl,kahve,karamel,sarı her rengi denedim neredeyse. Siyah hariç. Saçlarım karamelken kendi rengime dönmek istedim geçen hafta. Aptallık işte kuaföre o kadar para vermeyeyim sıkıntım var diye kendim yapmak istedim. Açıcıyla boyayı aldım. Aldığım yerdeki adam 40 dk açıcıyla beklememi söyledi. Açıcıyı uyguladım. ama 30. dakikada saçımın özellikle sol üst yani dip kısmı tabiri caizse cayır cayır yanmaya başladı. Hemen yıkadım. Duştan çıktığımda beyaz denecek gibiydi saçlarım ve hamur gibiydi. Boyayı yaptım rus kızları gibi oldum. Hemen koştum kuaföre kendi rengime boyattım. Bakım yağları aldım aktardan ve kuaförden ama o dümdüz yumuşacık saçlarım kaskatı sert oldu. Islakken de hamur gibi oluyor bildiğiniz kopuyor ve kazık gibi. Çok mutsuzum. Saçlarım zaten küt olduğundan kestiremiyorum da zaten yanık sol dipte yoğun. Ne olur yardım edin var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Merhaba bayanlar,
Kendi saç rengim çok çok açık bir kumral sarıya dönük. Uzun yıllar sarı kullandım ama kırıktan başka bir sorunla karşılaşmadım onda da belime gelen saçları küt kestirip kurtuldum. Kızıl,kahve,karamel,sarı her rengi denedim neredeyse. Siyah hariç. Saçlarım karamelken kendi rengime dönmek istedim geçen hafta. Aptallık işte kuaföre o kadar para vermeyeyim sıkıntım var diye kendim yapmak istedim. Açıcıyla boyayı aldım. Aldığım yerdeki adam 40 dk açıcıyla beklememi söyledi. Açıcıyı uyguladım. ama 30. dakikada saçımın özellikle sol üst yani dip kısmı tabiri caizse cayır cayır yanmaya başladı. Hemen yıkadım. Duştan çıktığımda beyaz denecek gibiydi saçlarım ve hamur gibiydi. Boyayı yaptım rus kızları gibi oldum. Hemen koştum kuaföre kendi rengime boyattım. Bakım yağları aldım aktardan ve kuaförden ama o dümdüz yumuşacık saçlarım kaskatı sert oldu. Islakken de hamur gibi oluyor bildiğiniz kopuyor ve kazık gibi. Çok mutsuzum. Saçlarım zaten küt olduğundan kestiremiyorum da zaten yanık sol dipte yoğun. Ne olur yardım edin var mı böyle bir durumla karşılaşan?
40 dakikak bekletin diyen zihniyet i napmalı öldürmeli mi yeridir
ahh canim ah benim saclarimda ayni hatta daha kotu eminim1 seneye yakin sari rofle kullandim sonra sIkIlIP acik kestane kahve tonunda boyadim ama zamanla soluk bir renge donunce tekrar eski sari rengime donmek isteyince kuaforum butun sacima acici kullandi ve sonuc saclarim misir puskulu gibi ince lastik gibi koptu ve yandi neredeyse diplere kadar OKADAR KOTUYUM KI SACLARIMI ACAMIYORUM HERGUN ARGAN YAGI SURUP TOPLAYIP GELIYORUM ISE AMA TOPLANMIS GORUNTUSU BILE COK COOOK KOTU NE YAPACAGIMI BILMIYORUM CARESIZ KALDIM SEN NELER YAPTIN SACINA ISE YARAR BIRSEY BULDUNMU LUTFEN BANADA YARDIM
Sağol canım sen bir dene bakalım işe yararsa bende kullanırım
canım benim geçmiş olsun ikimize de öncelikle. Ben haftada iki kere bir kaseye 1 tane yumurta sarısı, birkaç damla kuaförümden yanık saçlar için aldığım keratinli bakım yağı, 1 tane bephanten ampül, 1 tane bemiks ampül, yılan ve badem yağı bir de sarımsak ezmesi koyuyorum. Onunla saçıma masaj yapıyorum 4 saat bekletip yıkıyorum. Elidorun sarı şampuanını aldım nemlendiricili olanını yani kuru saçlar için, onun içine de bunlardan koydum onunla bir kere şampuanlıyorum. Ve o kuaförümden aldığım yağı kullanıyorum sürekli. Fön maşa hiçbir şey yapmıyorum topluyorum. Kurutmuyorum kendi kuruyor. şimdi bir de jojoba yağı aldım bakalım. Biraz biraz toparladı gibi ama hala çok kötü. Eski halinden iyi ama yumuşuyor en azından taraması kolay artık. Deneyebilirsin sende uzun oldu kusura bakma ama
Kızlar lütfen bir şeyler söyleyin çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?