kızlarr maşa yaparken boyumu yaktım 2 hafta oldu şimdi az bi iz kaldı o izi gidermem için ne yapmalıyım yara boynumda olduğu için
boynumda kızarıklık yanlış anlaşılabilir.tamamen nasıl geçiçek
yumurta akı sür, aslında yanık olduğu gibi soğuk suyun altına tuttuktan hemen sonra sürseydin o gün içinde geçerdi hepsi tabi yanık derecesine bağlı olarak bir kaç defa tekrar etmen gerekir veya bir kaç gün uzardı da şimdi de etki eder heralde.
geçmiş olsun canm
benimde bildiğim ve bire bir canlı şahit olduğum olayı anlatayım size.benim babam aşçı lokantada çalışıyor kolune ve göğsüne fırından çıkarmaya çalıştığı kaynak sütlüaş döküldü ve çok kötü yandı. yanığın oluştuğu ilk andan itibaren tamamen iyileşinceye kadar sadece domuz yağı sürdük hiç bir leke iz vs kalması ve çok kısa sürede iyileşti yanık.
bu yağın öyle bir özelliği varmış özellikle yanık yaralarını iyileştirme ve ölen derinin hücrelerin kendisini yenilemesine beslenmesine yardımcı oluyormuş.
yanığın oluştuğu ilk günde hemen kullandık şuanda hiç bir iz leke kalmadı. sizde internetten araştırın bakın yanık tedavisinde ne kadar etkili olduğunu görüceksiniz.
benim aklıma gelen tavsiye edebileceğim bildiğim en canlı örnek bu ve şu anda babamın iki kolunuda karşılaştırın yanan ile yanmayan kolu arasında tek bir nokta fark bulamazsınız çok şükür hiç bir iz kalmadı..