Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yandı saçlarım acil yardım kızlar :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
seLam kızLar benim derdim saçlarımla bakır rengiydi bebek sarısı yapim dedim uçları yandı :1no2:şuan kısacık ve uçları genede yanık ve uçlardaki yanıklarıda kestşrisem erkek saçı gibi oLcak, saçlarım yardımcı olun nolur napabilirim bu saçLara ben şimdi ne kadar zamanda düzelir sarı çok bakiım isteyen bi renk biliorum onun için yoğun bi bakım şart bide saçların normalde kıvırcık benim şimdi kıvırcık olumuo düz ama böle kabarık çok kötü yaa şekilde veremiorujm nolur yardım edinnnnsenağlamasenağlamasenağlama :1no2:şimdiden çok teşekkürler kızlar ilk size koştum yardım için

yanan saçın düzelmesi imkansız canım. kestirmen gerekir. yanık olan yeri kestir ki sağlıklı uzasın. sen mi boyadın kuaförmü! oreal kullanıldıysa yanmıştır. a.s.

oreallle kuaförde yaptırdım ya uff kestşrmesem olmasmı çok kısalar yaa :(

simdilik bakım kremleriyle falan yatıstırmayı dene.. fön cekme düzleştirici kullanma.. uzadıkca kestirisin nasıl olsa

canım uzgunum ama yanmıs saça yapılacak hıcbısey yok ama hızlı uzaması ıcın bakım yaglarını falan kullan bıkac ay sabret bu sure zarfında sacın toplu gez nolcakkı... sonra uclarını aldıra aldıra kurtulursun yanı yanıkları gızlemenın en ıyı yolu sacı toplamak topuz falan yapmak ıyı bılırım:D

Arkadaşlara katılıyorum ama keşke boyamasaymışsın,bakır rengi bende de olsa :icecream:

zeytinyağı ve kekik yağını karıştırıp saçlarına sür. Yarım saat beklet, yıka.Bu işlemi haftada 1 yap..Saçların çabuk uzar..Ondan sonra da kestirirsin..

benimde tam nişan zamanı bırak yanmayı kopmuştu.herşeyi yaptım ama uzamasını bekledim düzelmedi ama hızlı uzadı yaptıklarım sayesinde.bu arada nişanda postiş almak zorunda kaldım.ılık zeytinyağı sürmemi tavsiye etti kouför arkadaşım.birde badem yağı ve susam yağını karıştırdım.ama en etkili zeytinyağıydı.canını sıkma kökü sende.

canım keşke biraz daha uzatıp boyatsaydın. umarım saç köklerine bişey olmamıştır. sorun uçlardaysa o kadar önemli değil =) canım saçını mutlaka kremle, şampuanına bal ve e vitamini koy. haftada bikaç kere bakım maskesi yap. uzadıkça da yanan yerleri kestirirsin.

kızlar çok teşekkür ederim ben şimdi bepanthen o kapsüllerden aldım şampuanıma ne kadar koyim onlardan ? bide bal iyi gelir die biliorum şampuana koyimmi balda? bide barcelino die bi yağ kullanıorum çok güsel onada bepanten koydum umarım işe yarar :( çıtçıtlarım var sarı ama kendi saçlarım çok canımı sıkıo bu arad geçen ayın 2 sinde boyatmıştım 3 cm uzamış ii dimi kızlar :S

yanan saçın düzelmesi imkansız canım. kestirmen gerekir. yanık olan yeri kestir ki sağlıklı uzasın. sen mi boyadın kuaförmü! oreal kullanıldıysa yanmıştır. a.s.

impossible is nothing :smiley-cool:

benim şaçlarımda yanmışti lisede
ama böyle nasıl kötü ne şekil aliyo ne birşey....
bir müddet fönden fircadan boyadan uzak durdum.
o süre zarfinda her haftasonu badem yagi + zeytinyagi + yumurtanin sarisi karişim yapip sürdüm sacima 2-3 saat beklettim
sampuanımın içine de badem yagi kattim biraz
yavas yavas düzeldi 6-7 ayin sonunda eser yoktu yanıktan kaydirigubbakcemile5

yanan saç düzelmek ne yazıkki düzelseydi ben düzeltcektim :((

:delphin:bnmde saçlarım feci durumda yanık,kestirdim baya toparladı ama hala uçlarda var lastik gibi esniyo ve şekil almıyo,çözümü olucanı bilsem parama da kıyarım ama yanık saçı hiçbişey toparlamaz bnce

canım çok geçmiş olsun ya.benimde olmuştu böyle bi problem, zeytinyağı, bademyağı,bal karışımını uyguladım haftada iki defa çabuk toparlandı tavsiye ederim.

kızlar dün şampuanımın içine bepanten kapsül, bademyağı, çamterebentin yağı koydum azar azar onunla yıkadım saçımı ( o kadar kaliteli saç kremleri kullanmama ragmen ipeğin badem özlü saç kremine hayran kaldım)saç kreminin içinede bepanten kırdım saçımı durulandıktan sorna kremi sürdüm bi 5 dk beklettim yduruladım nemli saçlarıma barcelino yağ sürdüm (onun içinede bepanten kırmıştım ) eşarba sardım 2 saat beklettim duruladım swarzkopf gliss oil nutritive spreyini surdum kurutup fön çektim şuan saçlarım o kadar yumuşakki hiç yanık gibi durmuyor ve elimi saçımdan alamıorum çok güzel olduhihoyyythihoyyythihoyyyt çok mutluyumm umarım böle gider toparlanır

dilaracım resmini göremedim ben aktardan almıştım pendikten fakat son gittiğimde bitmişti en son maltepede i kozmetikçide buldum ama çalıştığım için oraya gitmem mumkun degil ama bulursam söz haber verrim sana gerçekten tavsiye ederim benim saçlarım sarı ve bu yüzden çok defalar yandı saçlarım bi bu düzeltio bide şu swarzkopf gliss in nutrivite oil die yeni serisi çıktı fisfisi süper bi dene canım badem yağını ve bepantenide es geçmeki badem yağı gerçekten süper yapıo haftada 3 gün yapsam inanıorumki 2 ,3 ayda düzeltebilirim bide benim saçlarım çok yavaş uzuyodu o yağı kullandıktan sonra aşırı uzuyor. geçen ayın 2 sinde boyatmıştım saçımı 3 cm uzamış umarım :)

ama biz bayanlar deişikliği süslenmeyide seviorus olmadan olmuoki insna deişiklik yapmak istio ama sonuç tabi hüsran saçlarımızdan oluorus-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kestirmekten başka bir çaren yok ne yazık ki.. uçları yanık olduğu için uzaması da kolay olmayacaktır.. yanıklar kesilirse saçların daha sağlıklı olacağından çabuk uzar..

yaptığım bakımlar işe yaradı ama kızlar hiç değilse hızlı uzuyor zaten uzasın hemen uçlarından aldırcam yanıkları gidene kadar kestircem belli aralıklarla çok teşekkürler kızlar ;)

bi resim koyabilirmisin canım merak ettimde saçlarını ?

Back
X