bizdede şiddetin ş si olmadı.. bende kimseye fiske vurmadım. ve vurmamda. kendimi biliyorum. kendimi sadece koruma amaçlı yaparım bunu sadece. o yüzden siz anneniz babanız eşiniz yapardı sen yapardın lafları beni benden alıyor.benim adıma nasıl konuşuluyor babamın oğlumusun da beni biliyorsun. nedir bu herkesi bir kefeye koymak anlamıyorum.
Alınlarında mı yazıyor ordan burdan geldikleri,yoksa siz müneccim misiniz?
Hiç çok yakınınızı kaybettiniz mi bir kaza sonucu?
Ben babamı trafik kazasında kaybettim.
Hayatımın en büyük amacı o kamyon şoförünü bulmaktı.
Çok şükür bulduk..
O kazada bırakın karşıdaki şoförü,babamın o yola çıkmasına vesile olan herkesi suçladım..
İnsan o acıyla tüm sorumluların aynı acıyı çekmesinden başka birşey dilemez.
Kime bağırsalardı adamlar,bana mı?sana mı?
Savunmasız bir adamı 2 kişi tutmuşken tekmeleyen bir zihniyeti savunup saygıdan bahsetmeyin Allah aşkına.
saygısızlık 2 adamın yere yapıştırdığı adamı yerdeyken,savunmasızken,cüneyt arkın gibi ahhhyaaaakkk diye tekmelemektir.saygısızlığın dik alası yapıldı orda .. biliyorum bir yerden ki konuşuyorum ..
saygısızlığın dik alası yapıldı orda .. biliyorum bir yerden ki konuşuyorum ..
Öyle biliyorum konuşuyorum diye birşey yok.
Ortaya atıyorsan ıspatınıda göstereceksin...
yok o deminde bizi şiddetle ilgili yaparım ederim diye yazmaklada suçladı hani nerde yazmışız deyince yok ama ses çıkarmadınız yazana diye de değiştirdi.Öyle biliyorum konuşuyorum diye birşey yok.
Ortaya atıyorsan ıspatınıda göstereceksin...
işiniz gücünüz ispat olmuş .. siz söylediklerinizi attığınız ifitiraları hiç ispat ettiniz mi iyi bende bundan sonra aynısını yapcam..
şimdi bişey söylücem konuyla ne alakası var diyeceksini neyse ben orda olanları biliyorum anladınız mı ...
Oldu o zaman ,ben buraya girip bol keseden sallayayım ,ispata gerek yok ben biliyorum diyeyim...
Biz görüntülü ispatlı konuşunca inanmıyorsunuz,sizin sözünüz yetiyor mu?
Komik olmayın...
evet bol keseden sallıyorsunuz ama çoğu kanıtsız , sağdan soldan duyduklarım diyorsunuz ... komik olmuyorum ciddiyim ...
size kanıt ve ispat göstermek komik olur , yine inamayacağınız için..
Çok şükür bulduk..
O kazada bırakın karşıdaki şoförü,babamın o yola çıkmasına vesile olan herkesi suçladım..
Savunmasız bir adamı 2 kişi tutmuşken tekmeleyen bir zihniyeti savunup saygıdan bahsetmeyin Allah aşkına.
ahada pelin efsanın konusunu bulmuş. bunu yazan kişi bu konuda yok.
82 sfdakideki arkadaşta geleneksel terbiye demiş. o buraya yazdımı bilmem. ama geleneksel terbiye denince şiddet işin içine girermi sanmam.
Basin sagolsun parkon..
o hep öyle canım. deminde buraya yazan herkesi şiddeti zamanında savunmakla suçladı.Şuan iftira atıyorsun alaraey...
Bana kanıtsız salladığım yazıyı göstereceksin.
hı hı.. o konuya yazmadım diye şiddetsever oldum öylemi. trajikomik.hıhı ben o konuyu çok iyi hatılıyorum ... tepki vermediğinizi de hatılıyorum uzatmaya gerek yok .. buyrun şiddete karşıyız demii...
işiniz gücünüz ispat olmuş .. siz söylediklerinizi attığınız ifitiraları hiç ispat ettiniz mi iyi bende bundan sonra aynısını yapcam..
şimdi bişey söylücem konuyla ne alakası var diyeceksini neyse ben orda olanları biliyorum anladınız mı ...
Çok şükür bulduk..
Şuan iftira atıyorsun alaraey...
Bana kanıtsız salladığım yazıyı göstereceksin.
Parkoncum başınız sağolsun...
hı hı.. o konuya yazmadım diye şiddetsever oldum öylemi. trajikomik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?