Yandaş medya Yusuf Yerkel'in yeni görüntülerini servis etti

Siddeti anlayamama halimizde bundan galiba..

Herkes laf konuşurken kendi çocuğunu kardesini babasini annesini düşünerek konussun...

Bir gun kendini bir şey sanan adamlar yüzünden bir hic yuzune arabasi koltuğu icin tvlerde su hallere dusseler nasil içiniz acirsa nasil isyan ederseniz simdide savunmayin normal gormeyin...

Evet bazelerine yas tutmak ilk önce devlet malina zarar vermemek (ve bir arabayi tekmelek gerçekten o arabaya büyük zarar, hani o araba artik çalismamistir bile) , basbakani yuhlamak yerine pohpohlamaktir.
Sonrada bir kösede oturup dua etmek ve asla suçlu aramamaktir. Sonuçta maden kusursuzdu, basbakaninda en küçük sorumlulugu olamaz bu konuda,
zira Türkiyeyi degil, zimbabweyi yönettigi için.

Öyle biliyorum konuşuyorum diye birşey yok.
Ortaya atıyorsan ıspatınıda göstereceksin...

işiniz gücünüz ispat olmuş .. siz söylediklerinizi attığınız ifitiraları hiç ispat ettiniz mi iyi bende bundan sonra aynısını yapcam..
şimdi bişey söylücem konuyla ne alakası var diyeceksini neyse ben orda olanları biliyorum anladınız mı ...

Öyle biliyorum konuşuyorum diye birşey yok.
Ortaya atıyorsan ıspatınıda göstereceksin...
yok o deminde bizi şiddetle ilgili yaparım ederim diye yazmaklada suçladı hani nerde yazmışız deyince yok ama ses çıkarmadınız yazana diye de değiştirdi.

Oldu o zaman ,ben buraya girip bol keseden sallayayım ,ispata gerek yok ben biliyorum diyeyim...
Biz görüntülü ispatlı konuşunca inanmıyorsunuz,sizin sözünüz yetiyor mu?
Komik olmayın...

Oldu o zaman ,ben buraya girip bol keseden sallayayım ,ispata gerek yok ben biliyorum diyeyim...
Biz görüntülü ispatlı konuşunca inanmıyorsunuz,sizin sözünüz yetiyor mu?
Komik olmayın...

evet bol keseden sallıyorsunuz ama çoğu kanıtsız , sağdan soldan duyduklarım diyorsunuz ... komik olmuyorum ciddiyim ...
size kanıt ve ispat göstermek komik olur , yine inamayacağınız için..

ahada pelin efsanın konusunu bulmuş. bunu yazan kişi bu konuda yok.
82 sfdakideki arkadaşta geleneksel terbiye demiş. o buraya yazdımı bilmem. ama geleneksel terbiye denince şiddet işin içine girermi sanmam.

evet bol keseden sallıyorsunuz ama çoğu kanıtsız , sağdan soldan duyduklarım diyorsunuz ... komik olmuyorum ciddiyim ...
size kanıt ve ispat göstermek komik olur , yine inamayacağınız için..

Şuan iftira atıyorsun alaraey...
Bana kanıtsız salladığım yazıyı göstereceksin.

Basin sagolsun parkon..

ahada pelin efsanın konusunu bulmuş. bunu yazan kişi bu konuda yok.
82 sfdakideki arkadaşta geleneksel terbiye demiş. o buraya yazdımı bilmem. ama geleneksel terbiye denince şiddet işin içine girermi sanmam.

hıhı ben o konuyu çok iyi hatılıyorum ... tepki vermediğinizi de hatılıyorum uzatmaya gerek yok .. buyrun şiddete karşıyız demii...

hıhı ben o konuyu çok iyi hatılıyorum ... tepki vermediğinizi de hatılıyorum uzatmaya gerek yok .. buyrun şiddete karşıyız demii...
hı hı.. o konuya yazmadım diye şiddetsever oldum öylemi. trajikomik.

Son düzenleme:

Alara ben iftira atarsam lutfen hemen bul beni ispat iste e mi? Ortada olmayan bir sey icin konusma..

Parkoncum başınız sağolsun...

Şuan iftira atıyorsun alaraey...
Bana kanıtsız salladığım yazıyı göstereceksin.

offf şu kanıt kelimesinden bir arının bu ne yaaa.. madem kanıtsız bir şeye inanmıyorsunuz bir daha burda yok para dağıtılıyormuş yok bilmem ne laflarını duymucam bende o zaman anlaştık...
size demedim onu ya sallıyorsunuz dedim yani sallayan arkadaşlarınız var ama onlardan kanıt istemiyorsunuz demek istedim.. cümleyi yaya yaya anlatmak gerek walla bir kez daha anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…