Hani ülkede kanun yoktu, hukuk ölmüstü:))
Yukardaki size göre yazilmis birsey degil Pelin, sadece bir atif..
Bu arada evet kanun var ama kimi durdurabiliyor o kanunlar söyler misiniz?
1 yildir sokaklaqrdaki terörün maliyetini hic incelediniz mi?
Zaten yazida " bu kisim size yazilmis degil dememe ragmen üzerinize alinmanizi anlamadim ama neyse:)
ya arabaya tekme attı diye birinin kafasını gözünü kırmakla hatta bunu kendide yapacağını söyleyen bir insana hak hukuk kanundan bahsedebilir misiniz, ve onun hak hukuk laflarını artık ciddiye alır mısınız ?.
yorum okuyanın.
ben almam bu saatten sonra, oda ayrı
Eger bir tarafta göcük altindan cikarilan adam" sedye kirlenmesin cizmelerimi cikarayim" diyor ve böyle demesinin nedenini de " devlet malina zarar gelmesin diye öyle dedim" diye acikliyorsa, diger tarafta baska kisilerde bu adamin acisini kullanarak, provakasyon yapiyor, tekmeliyor, yakiyor, yikiyorsa ve siz hala olayi " Arabanin cani cok acimistir" olarak algiliyorsaniz benim yazlarimi okumayin..
Zaten size yazsam "size yazmadim" demezsim degil mi?:))
Zaten yazilarim bazen cogu kisiyi asiyor, anlamaniz üzerinize alinmanizi geretirmez..
En azindan " size yazmadim" dedigim bölümü anlamis olmaniz gerekirdi:))
Neyse konuyu uzatmayalim, en azindan bir seyi daha anladim sayenizde:)))
ya arabaya tekme attı diye birinin kafasını gözünü kırmakla hatta bunu kendide yapacağını söyleyen bir insana hak hukuk kanundan bahsedebilir misiniz, ve onun hak hukuk laflarını artık ciddiye alır mısınız ?.
yorum okuyanın.
ben almam bu saatten sonra, oda ayrı
İnsanlar ölmüş hala daha yok devletin malı,yok terörün maaliyeti...Ya ne zaman devletin MALI,devletin insanından değerli oldu?Vatan da devlet de üstünde insanlar olmadan yalnızca bir toprak parçasıdır.Ambulansa da bir tekmeyle bir şey olmaz korkmasın başbakanın gözünün nurları.1 senedir olanların maaliyeti de ölen insanlar,gözünü kaybedenler,yaralananlar,hukuka indirilen darbelerdir benim için.
Bu yorum da okuyanın,yeminim var.
Yere yatıp,ölü taklidi mi yapsak;yazmayacağım,yazmayacağım diyorum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?