- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Nasıl ki provokatörler gerçekten acı duyanların önüne geçmemesi gerekirse, bir başbakanın da acılı insanlara dalga geçer gibi 1800 lerden bahsetmesi, tokat atması, müşavirinin şehit yakınını yerde tekmelemesi de provokatörlerin önüne geçmemelidir...
Gerçek daima gerçektir.
Bunu halk yapınca provokatör oluyor ama işte.
Halk yok teessüf ederim pelin, bunu yapan olsa olsa çapulcu olur marjinal grup olur, Türkiye'nin büyümesini çekemeyen İsrail dölü olur...
Zaten olaylari kaosa cevirip yapilmasi gerekenin yapilmasina engel olmaya calisiyor onlar..
O nedenle " amann canim provokatör iste" diyemiyoruz..
Yakini kaybeden herkesin basisagolsun..
Elbette ki insanlar acisini farkli yasayabilir..
Ama yukardaki provokatörlerin varligi ispatlanmis ise ve bu kisiler insanlarin acilarindan nemalaniyorsa ben bunu kabul edemem..
Tahammül edemem bu kadar adi, asagilik, insan müsvettelerinin yaptiklarina..
Yine mağduriyet.
İfade çok can alıcı yalnız :
Yapılması gerekenin yapılmasına engel olmaya çalışıyormuş onlar.
Yapılması gerekeni yapılmasına engel olanlara mı kızıyprsunuz siz?
Hadi o zaman:
Yapılması gerekeni yapmadığı için ölen yüzlerce işçinin bizzat sorumlusu olan hükümete söyleyeceklerinizi duyalım önce. Hadi.
O da olmadı terörüst olur.
Gerçi etlliye sütlüye karışmayıp maden işçisi olsan da o zaman ölüm yaptığın işin fıtratında oluyor.
Ne olsam bilemedim her türlü kötü ben oluyorum.
Ha bi de, şunu da unutmamak lazım eğer maden işçisiysen dışarı çıkamıyorsan akıllı davranamamışsındır.
Bunu da es geçmeyelim.
Açıklamalarında hünkarlarımız bunu beyan ettiler.
Olay oldugundan beri, hatta bu konu basindan beri " nereden biliyorsunuz provokatörler oldugunu, onlar acili Soma halki" denilip durldu..
Simdi provokatörleri ve neler yaptiklarini ortaya koyduk bu seferde konu " onlar daha degerli, ama Basbakanda söyle dedi" ye geldi..
Yahu o kunulari ele alan konularda onlarida konustuk..
Neden bir konuda ispati ile gercekler ortaya konulunca hemen konu baska yöne carpitilmaya calisilir ki...:)
Olay oldugundan beri, hatta bu konu basindan beri " nereden biliyorsunuz provokatörler oldugunu, onlar acili Soma halki" denilip durldu..
Simdi provokatörleri ve neler yaptiklarini ortaya koyduk bu seferde konu " onlar daha degerli, ama Basbakanda söyle dedi" ye geldi..
Yahu o kunulari ele alan konularda onlarida konustuk..
Neden bir konuda ispati ile gercekler ortaya konulunca hemen konu baska yöne carpitilmaya calisilir ki...:)
http://www.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/2-muftu-karisi-skandali
Gercekten kadinin konusmasinda tek derdi, maden felaketi, ihmaller falan filan:))
Tek söyledigi, elini kivirta kivirta " hala AKP ye oy versinler insanlar, hala AKP ye oyversinler" dert sadece bu:))
Bu arada Bagyanlar sendika calisani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?