kim nederse desin...Basbakanimiz cok sabirli....Allah onun yardimcisi olsun..Basimizdan eksik etmesin..
bir de nickiniz devrimci,gerçekten çok devrimci bir mantalitedesiniz ve beni çok güldürdünüz...
kim nederse desin...Basbakanimiz cok sabirli....Allah onun yardimcisi olsun..Basimizdan eksik etmesin..
bir de nickiniz devrimci,gerçekten çok devrimci bir mantalitedesiniz ve beni çok güldürdünüz...
Dunyanin her yerinde basbakanlar yuhlanir kufur yer canim. Bi kesim ister bi kesim istemez. Halkin tamaminin ayni basbakani istedigini gordun mu? Bu isin fitrati budur. Ama hicbiri hirlayip gurlemez. Hos gorur kendini sevmeyenleri. Bu mu bizimkinin sabri?
öfke nöbetleri ,hakaretler,tokatlar... feci sabırlıymış. sabır kelimesi görmeyeli oldukça değişmiş
Bence basbakandan cok burada yorum yapanlar daha saldirgan..
devrimci66 kendi düsüncesini yazmis ama resmen saldiriya gecilmis..
Iyiki buradaki kisiler Basbakanin yerinde degil diyorum bu durumda..
Mazallah insanlari astirabilebilirdiniz heralde..
Ayrica Basbakan tekme tokat girisiyormus..
Bu ifadede iftira, demek oluyor ki buradakiler karalama yapiyor..
Daha öncede yazdim, Basbakan o kisiye " ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun" diyor ve ensesinden tutup cekiyor.
Hea bu davranis dogrumu, degil ama bu davranis dogru degil diye "tekme tokat daliyor" dendimi oradada "durun bakalim" derim ve gercek ne ise on u konusurum.
Yusuf beyin bu hareketine gelince;
Eger bu kisi madenci yakini degilde, sirf olayi provakasyona cevirmek icin gelen TGB liledense Yusuf bey az yapmis.
Biktik bunlarin kaos kargasa yakma yikma olaylarindan, keske kafasini gözünü kirsaymis..
Hani su insanlarin dilinden düsürmedigi " cizmeleri cikarayim, sedye kirlenmesin" diyen madenci vardiya, o "devlet malina zarar gelmesin" diye o hareketi yaparken, baska birileri onun acisini kullanarak, devlet malini tekmeliyorsa, baska yerlerde yakip yikiyorlarsa, kirsinlar kafalarini gözlerini kardesim..
Yok madenci yakini ise ( hic sanmiyorum öyle oldugunu zira öyle olsa babakanin konvoyunu tekmelemez, gider maden basinda madendeki yakininin cikarilmasini beklerdi) Yusuf beyin yaptigi coook yanlis bir davranistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?