• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanaklarr :(

hayır canım zayıflamaz sen 40 kilo bile olsan yüz şekli genetiktir bende araştırmıştım bir ara sonra onlarla barıştım:d zayıf surat hoş durmuyo zaten

ya keşke bnmde yanaklarım olsa da hiç erimese bende kilo verdiğimde ilk onlar gidiyo maalesef bnce durumunla barışık olmalısın çünkü öyle zayıflayıpta yüzünün erimemesini isteyen milyonlarca insan tanıyorum...

ben ne kadar zayıflarsam zayıflım yanaklarım gtmıor ve herkes bana cok yakıstırıo :D kendımde yakıstırıorumm :D

Poğaça gibi yanaklarım var...Bira parça eridi kilo verince ama bende bu konudan şikayetçiyim.İlk yüzüm şişiyor sanki. Ağzımda lokma saklıyorum sanki :))

aBlamın yüzü de ay giBi olmuştu.. dalga geçiyoduk yanaklarıyla.. aslında çook şirin görünüodu ama o da sorun etti sonra.. ama spor yapinca o yanaklar eridi gitti.. Ben de zayıflayınca aydemir akBaş giBi olurum ilk önce yüzüm çöker keşke yüzüm aynı kalsa

:ecrin_bebek:bnm yanaklarım çokk eriyor ama yüz yapısındn kaynaklarıyor bu genelde yüzü yuvarlak olanlar hp yanakları tombik olanklardır biride benm aabartılcak yanaklarım yok kilomda cok ok ama idare eder:P

Back
X