Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmıs olsun canım sanada ınsallah benımde gecer ama malesef benım bır ıkı tane degıl:18:bendede çıkıyodu aynı yerde kan çıbanı gibi şişiyodu sonra patlayıp kan çıkıyodu normal devlet hastanesine gittim dahiliyeden sıra verdiler bir erkek doktor vardı patlattı ve iyice sıktı sonra yine gel tekrar ederse ameliyat dedi ama çok şükür uzun zamandır olmuyo
cok gecmıs olsun canım sanada ınsallah benımde gecer ama malesef benım bır ıkı tane degıl:18:
cok haklısın cnm ama o zaman cok kucuktum ınsallah bu hafta ıcı gıdıcem emın sarıkayaya gıtmeyı dusunuyorum arastırdım cok ıyı bır jınekologmus aranızda tanıyan varmı acabacanım hiç korkmaa dr gitmesen dahamı iyi..belki 1 2 taneyken gitseydin şimdi ilerlemezdi..
ayrıca sakın utanma..utanılacak ne var
evt haklısın canım o zaman ben ıyı bı cıldıye doktoru bulmaya calısım serkıs beyemı gıtsem acaba:26:Canım bu jinokolok işi değilki bir cildiye doktoruna gitmelisin bence...Ablamın kuşunun üstünde çıkmıştı koskocaman bişey cildiyeye gitti yardı doktor temizledi yarayı ve pansumana gitti günlerce sonra geçti ben kadın doguma çok gidiyorum o vajinayla ilgileniyo..
olabılır canım cunku dedıklerının hepsı benım derdımle aynı.bende uzuldugumde bagısıklıgım zayıfladıgında cıkıyor bakalım haftaya doktora gıdıcem ne dıcek tedavı edebılecekmı cok merak edıyorum ılgılendıgın ve zaman ayırdıgın ıcın cok tesekur ederımyazdıklarını okudum.şikayetini çok iyi anladım.aynısını bende yaşadım.çok sıkıntılı bir operasyondan sonra kuyruk sokumuma yakın sol kalçamda çıktı.ben zona sandım.k.doğumcuda zona dedi,ama okadar acıyor kaşınıyor,ve ağrı yapıyoduki.hamile olduğum için ilaç kullanamadım.sonra geçti,ama üzüldüğüm yada vücut direncimin düştüğü anda tekrar oluyor.bunun adı uçuk.yani herpes virüsünün neden oduğu bir tür hastalık.dudakta çıkan uçuk gibi.sinirlere yakın yerlere yerleşiyor ve asla geçmiyor,senle yaşıyor,ben cildiyeciye gittim.ömür boyu ilaç alcn dedi.asiviral uçuk hapı.kreminide dıştan uyguluycan.elleyip kanatma mikrop başka yerlerede bulaşır.rahimine bulaşırsa rahim ağzı kanseri yapan bu virüs.dikkatli ol.benim uzun zamandır çıkmadı ama bu seferki stresimden sonra dudağımda ve burnumda çıktı.geçmiş olsun
cok haklısın cnm ama o zaman cok kucuktum ınsallah bu hafta ıcı gıdıcem emın sarıkayaya gıtmeyı dusunuyorum arastırdım cok ıyı bır jınekologmus aranızda tanıyan varmı acaba
kızlar bugun doktora gıdıcem heyecandan ve korkudan bu saat oldu hala uyuyamadım lutfen bana iyi enerjınızı yollayın emınım kı cok ıyı gelecektır:18: