ilkalp kızım herşeyim Kayıtlı Üye 31 Mart 2011 120 0 11 Nisan 2011 Konu Sahibi ilkalp #1 kızlar benim kılcal damarlarım çok yüzeye yakınmış kıpkırmızı fondoten kapatıcı hiç bişey kar etmiyo ne iyi gelir lütfen söyleyin
kızlar benim kılcal damarlarım çok yüzeye yakınmış kıpkırmızı fondoten kapatıcı hiç bişey kar etmiyo ne iyi gelir lütfen söyleyin
Adrasteia_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 421 364 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi ilkalp #2 merhaba, cilt tipinize uygun olan yatıştırıcılar kullanmalısınız.
Mehtap_ist Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 47 5 1 Haziran 2011 Konu Sahibi ilkalp #3 eczanede cilt analizi yaptırın bence. hassas ciltler için uygun ürünler var. rastgele bir ürün kullanmayın...
eczanede cilt analizi yaptırın bence. hassas ciltler için uygun ürünler var. rastgele bir ürün kullanmayın...
H hera1515 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 24 0 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi ilkalp #4 bendede aynı sorun var.eczane avenenin bir ürününü tavsiye etmişti.ben babenin yağsız güneş kremini aldım.2 kullanmada etkisini göstermeye başladı.tavsiye ederim.
bendede aynı sorun var.eczane avenenin bir ürününü tavsiye etmişti.ben babenin yağsız güneş kremini aldım.2 kullanmada etkisini göstermeye başladı.tavsiye ederim.