• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanaklarımda sonradan olusan gamzeler

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar yeri burası değil belki ama nereye açsam bilemedim .

İki yanağımda da çukur oluştu çok derin değil ama .

Aynı gamze gibi .

Gülünce belirginlesiyor çevreden de söyleyen oldu eşim de dedi yani baya farkediliyor.

2 kilo verdim ama kiloyla alakası yok ki bunun.. eskiden de bu kilodayken hic yoktu yuzumde cukur .neden oldu anlamadım kızlar.

Fikri olan var mı ?

Hep gamzelerim olsun istemişimdir aslında bu görüntüden çok memnunum :halay:ama bir hastalık falan mı acaba yüzümde yayılıp derinleşirse bir de:KK43:

Aslında gamze oluşması bir kusurdur.
Ama insanlar estetik durduguna inanip kendilerinde olmasini bile isteyebiliyor bu kusuru. Özenilcek bir şey degildir.
Yüz kasları kısa kaldigi zaman gamze oluşur.
Yüz kaslarinla alakali olabilir bir doktora gitmende fayda var.
Ayrica bir anda cok kilo verdiysen yüzünde degisiklik olabilir ama oylr 2 kiloyla olcak is degil o.

Hiçbir fikrim yok ama benim de çok sonradan elimin iç kısmında ben oluştu. Normal midir bilemedim. Üstelik dudağımda da ben var :D

Aslında gamze oluşması bir kusurdur.
Ama insanlar estetik durduguna inanip kendilerinde olmasini bile isteyebiliyor bu kusuru. Özenilcek bir şey degildir.
Yüz kasları kısa kaldigi zaman gamze oluşur.
Yüz kaslarinla alakali olabilir bir doktora gitmende fayda var.
Ayrica bir anda cok kilo verdiysen yüzünde degisiklik olabilir ama oylr 2 kiloyla olcak is degil o.
Renkli gözde kusur ama cogu insan istiyor gamze de öyle kusur biliyorum ama güzel duruyor.:) evrt bi sorun var belli

Neden oluyor acaba benim korkum çok çukurlaşir ve genişler diye
Kas kisaligidir aslinda bazi yerlerde kas yirtigi diyede gecer benim dogustan var
Halk arasinda cok sevilsede gamzeler genetik bozuklurdur aslinda
Kiloyu yagdan degilde kastanmi verdiniz acaba ?

Bende gamzeyi çok severim olmasını da isterdim ama sonradan oluşması sıkıntılı olabilir mutlaka doktora gidin.

Kızlar yeri burası değil belki ama nereye açsam bilemedim .

İki yanağımda da çukur oluştu çok derin değil ama .

Aynı gamze gibi .

Gülünce belirginlesiyor çevreden de söyleyen oldu eşim de dedi yani baya farkediliyor.

2 kilo verdim ama kiloyla alakası yok ki bunun.. eskiden de bu kilodayken hic yoktu yuzumde cukur .neden oldu anlamadım kızlar.

Fikri olan var mı ?

Hep gamzelerim olsun istemişimdir aslında bu görüntüden çok memnunum :halay:ama bir hastalık falan mı acaba yüzümde yayılıp derinleşirse bir de:KK43:

Keşşşşşke benimde olsaa :KK9: :halay::D

Back
X