Çocuk Hastalıkları yanaklarda egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
hergün temizliyorum şu konakları kızımn kafasından yıkıyorum da hergün olmasa da hasta olmasın die yine de sık sık ama bugün kontrole götürdük,,yüzünde hafif var dedi dr biraz sertleşmişti yanaklarında pütür pütür sert sert bişiler vardı ama ...iyiki bayram öncesi gitmişiz kontrole krem verdi
sizde de olan kremle geçen var mı dr öyle mühim bişi demedi bu konuda ne kadar temizlesen de 1 yaşına olur o dedi ,,çok da zararlı bişi olduğunu söylemedi sordum,,hatta konaklarla bağlantısı yok bile dedi,,,bilgi olsun dedim :=)

cnm bizde şimdilik konak yok. ama sonra olurmu bilemem. arada yağ sürüyorum omu engelliyor bilmiyorum. sizinki nezaman başladı???

valla bizimki ilk aydan başlamıştı ,,kimse de bana demedi ki bunlar temizlenecek bakıorum yayılıyo kafada korktum dr dedi temizlencek yağ ile falan die ozamana kadar da bayağı yayılmıştı belki ilk çıktığında başlasaydım temizlemeye engelleyebilirdim ((
şimdi önünü alamıyorum,,bu büyüler herşeye karışır ama en karışılcak söylencek şeyi atlarlar :(
inşallah olmaz canım bebğinde engellemişsin demekki güzelll yapmışsın valla

aklıma şu geldi,,,bebeklerinzi öpmeyin derlerya ben ço öpüorum bi daha bu zamanlara mı gelcez ilerde öptürmez kaçar sıkılr şimdi öpeyim bolbol die bağrıma basıp basıp öptüm ondan mı oldu acaba(

hergün bugün hiç öpmeyeceğim dıorum ama artık valla daha dikkatlı olmalıyım gıdısı makul duruyo artık oraya yoğunlaşayım ben iyisi,,,

ya gerçekten insan öpmeden duramıyor ama onlar için tutacaz kendimizi artık. merak etme en kısa zamanda düzelir. Allah daha büyük bişey vermesin. nazarlardan korusun

CNM geçmiş olsun kızımda da hafif ön tarafında konak vardı dr bepanten sür banyodan öncede z.yağı sür dedi.ama ben sadec bepanten sürdüm kafasının diğer taraflarında yok neyseki başka da olmadı şükür

canım, benim bebeğimin yanaklarındada var.doktorumuz süt ve süt ürünleri,çikolatalı herşey,salam sucuk ve sosis yeme bir süre dedi eğer geçmezse krem veririm dedi.15 gündür yemiyorum ama yinede geçmedi.yarın doktora gideceğiz bakalım.banada bebeklik egzeması demişti.geçer inş.

canım benm kızımdada oldu aynısı bi krem verdi doktor ve geçti.5 gün günde sadece 1 kere süreceksin ve kesinlikle kimse öpmeyecek dedi bizde doktoru dinledik ve geçti arada bi öpen olursa sürüyorum yine geçiyor söleyeyim sana adını o kremden al :ADVANTAN M LOSYON

bizde de ilk aylarda vardı mustelanın yüz temizleme jeli ve kremini kullandık 3 kullanmamda geçti şimdi yine hafif hafif kulagının arkasında çıktı yine kremleri kullanacagım .dr dediği gibi çok önemli bişi deil ama görüntü hoş deil o yüzden bi an önce geçse ii olur.

canım geçmiş olsun benim beebkleirmdede var konak ama temizleidigm için oda pek kalmadıı her banyodan önce sıvı yag ile temizkliyorum tarayarak..

hmm dediğiniz kremleri deneyeceğim teşekkür ederim
bize de dün dr excipial hydro vermiş bunun lipo sunu hamile iken çatlağın olursa sürersin die vermişlerdi,,deneyim bakayım,,işe yarıcak mı bakalım yaramassa sizlerin söylediklerini alacağım ,,,
görüntü güzel diil evet ya bayram öncesi bayram öncesi :)

canım ben ekim annesiyim şimdi sana kendi yaşadığımızı anlatayım tabi görmediğim için nasıl bilmiyorum ama anlatmandan benim yaşadığıma benziyor bundan 20 gün öncesinde oğlumun yüzü yavaş yavaş kızardı böle isilik misali ve arkasından kupkuru tahriş olmuş bir cilt gibi oldu boynundada vardı hatta göbek bölgesindede doktora götürdük bana benim sütümün yağlı olduğundan kaynaklandığını bebeğe ağır geldiğini ve endişelenecek işi olmadığını söyledi 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuz koyup ütülenmş tülbentle tampon yapmamı ardında verdiği pomadı sürmemi söyledi yanlız pomadı 2 gün sabah ve akşam sürüp 3 gün ara veriyoruz dedi yaptık ve çok şükür 2 gün sonunda düzeldi şimd yumuşacık cildi sadece vücüdunda kuruluk kaldı onuda bebe losyonuyla halletmeye çalışıyorum pomadın adı hipokart tabi sen yinede doktoruna sor her çocuğpunki farklı ama ben çok üzülmüştüm seni anlayabiliyorum onun için fikir vereyim dedim

canım geçmiş olsun sanırım bebişin atopik dermatit olmuş.malisef artık çoğu çocukta çıkıyor.ilk aylarda yanaklarda oluyor.sonra popoya vuruyor yani popoda çıkıyor yaralar sonrada kulak arkasına.benim oğlumda 4.5 yaşında bende çok çektim.şimdi yanaklarda değil ama kulak arkasında sürekli yara oluyor.1 - 2 gün dermatop sürüyorum geçiyor ama sonra yine geliyor.vücudu kuru pütür pütür onun içinde nemlendirici kullanıyorum.badem yağıda olur.bir araştır istersen.konakta evet can sıkıcı bende çok çektim.banyodan 1 saat önce felan zeytinyağı sürüyordum yumuşayınca erkek tarakları varya ince dişli onlarla hafif hafif tarayıp çıkarıyordum banyodan sonrada bebanten sürüyordum konak olan yere.bebişini öpüyorum geçmiş olsun canım

çok sağolun arkadaşlar sizlerin dediklerinize kulak verip denicem,,,inşallah geçer can sıkıcı ya bi de kaşınıyo galiba eller hep kaşıma halinde yazık ,,,

Benim kızımında yanağında hafif pütürler oluştu buara.Bende çook öpüyorum hatta tüm gün babası ile öpüp duruyoruz,bizim hanımefendi bayılıyor öpülülmeye:)))Ben önemsemedim açıkcası yediklerimden kaynaklı diye düşündüm(buara çikolata,cips vs.çok yedim).Bakalım böyle devam eder ve geçmezse doktora gideriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…