Yana dogru genisler ama one dogru cikinti az :(

hıgh profıl degılmı cansoo senın ? low yada moderate se one dogru cok ılerı gıtmez

tesekkurler gizist heycan yaptım arastır arastır ne zor seylermıs bunlar hadı yaptırım demekle bıtmıyorkı nasıl olucagına karar vermek en zoruymus :)

tesekkurler gizist heycan yaptım arastır arastır ne zor seylermıs bunlar hadı yaptırım demekle bıtmıyorkı nasıl olucagına karar vermek en zoruymus :)

canım benim bunlara doktorun karar veriyor zaten, sen hiç kafanı yorma :)
hatta ameliyatta deneyerek buluyor diyelim :)

hıgh profıl degılmı cansoo senın ? low yada moderate se one dogru cok ılerı gıtmez

Bnmki moderate plus profil ben zaten cok buyuk istemiyorm hatta kucuk istiyorum ama sanrm biraZ aceleci davranmisim cikikligi eski gogsumle ayniydi ama bugun olusmaya basladi cok sukur:)

Senin damlamiydi??resmin yokmu merak ettim..benimkide 2 ayi tamamlamak uzere keske bende cok mutluyum diyebilsem

benımkıler de oyle hıgh profil mi modarate mı doktora bır sorım ben verdıklerı karttan bırsey anlamıyorum:44::44:

kızlar bu high profile tam olarak nasıl ben arastırmaya baslayınca suan yenı duydugum bırsey.seklı tam olarak nasıl acaba

kasaltı yöntemi ile olacaksa ve göğüs dokusu yoksa bence tek konması gereken yüksek profil daha sonra "ameliyat oldum değmedi eski göğsüm gibi aynı" cümlesini söylemek kaçınılmaz..
1 ay önce ameliyat oldum hala şişliklerim mevcut ama memnunum görüntüsünden baya dolgun üst tarafta inme bi miktar daha olursa süper olacak...

Eklentiler

• $mentor-site-5.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 421

O inme de olucak, benim 1 yıl oldu yuvarlak olan protezim damla gibi oldu diyebilirim:)sütyensizken tabi

sen hangi yöntemle oldun kesi yeri cc profil vs biraz bilgi versen...

Merhaba arkadaslar ben 3 gun once oldum ameliyatimi. 275 cc mentor kullanildi. Yana dogru koltukaltima kadar oldukca geenis ama one dogru cikiklik olarak eskisindem
Cok da farkli diil zamanla duzelir mi lutfen yardimci olun

canım hiç korkma çünkü tüm estetik operasyonlarda sonuç zamanla belli olur.öyle ilk günlerde kendini göstermez.her konuda estetik operasyon geçirenlerin çok sabırlı ve pozitif olması gerekiyor.yani şu an gördüğün şekil sadece fragman :)) ..vücudun protezlere alışmaya çalışıyor..protezler ve göğüslerin bir bütün olduğu zaman...göğüslerinde şeklini almış olacak..yani yanlardaki şişlikler önlere doğru gelecek ve uçları kendiliğinden düzelecek... ayrıca 275 cc çok iyi en ideal ölçü..fazlası çok sırıtır..çocukların var mı bilmiyorum ama daha o göğüslere süt girecek ve 2 katı büyüyecek gerisini sen düşün artık

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederm aynen soylediginiz gibi oldu evli diilm ben ama dusununce cok haklisinz:) icimi rahatlattiniz sabir cok onemli ama insann da en sabrsz oldugu evre bu malesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…