- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Profil, konan protezin yüksekliği demek oluyor yani taban genişliği aynı ancak daha öne çıkık. Yüksek profil olursa biraz daha öne çıkık, Benimki moderate plus mesela orta yükseklikle demek oluyor.
Bi de yükseklik kısmı var o da yukarı dekolte kısmının dolgunluğuyla alakalı high yükseklik, medium yükseklik benim o da orta yükseklikte..
Ama bunlar doktorunla konuşulacak ayrıntılar :)
Ne istediğine nasıl görünmek istediğine göre öneriyorlar zaten, protezin boyutundan şekline kadar bi sürü ayrıntısı var..
tesekkurler gizist heycan yaptım arastır arastır ne zor seylermıs bunlar hadı yaptırım demekle bıtmıyorkı nasıl olucagına karar vermek en zoruymus :)
canım benim bunlara doktorun karar veriyor zaten, sen hiç kafanı yorma :)
hatta ameliyatta deneyerek buluyor diyelim :)
hıgh profıl degılmı cansoo senın ? low yada moderate se one dogru cok ılerı gıtmez
Bnmki moderate plus profil ben zaten cok buyuk istemiyorm hatta kucuk istiyorum ama sanrm biraZ aceleci davranmisim cikikligi eski gogsumle ayniydi ama bugun olusmaya basladi cok sukur:)
Kullanilan profili biliyormusun cnm
One dogru cikinti olmasi icin high profile kullaniliyor senin orta profil olabilir
Gerci daha cok yeni masajlara basladiktan sonra yumusayip sekil alicaklar
Benimde ilk zamanlar ayrikti cok sekilsiz gozukuyordu hic begenmemistim simdi 2ay oldu ve baya birlestiler damla seklini almaya basladilar simdi cok mutluyum
Geçmiş olsun. Güle güle sağlıcakla kullan
kızlar bu high profile tam olarak nasıl ben arastırmaya baslayınca suan yenı duydugum bırsey.seklı tam olarak nasıl acaba
kasaltı yöntemi ile olacaksa ve göğüs dokusu yoksa bence tek konması gereken yüksek profil daha sonra "ameliyat oldum değmedi eski göğsüm gibi aynı" cümlesini söylemek kaçınılmaz..
1 ay önce ameliyat oldum hala şişliklerim mevcut ama memnunum görüntüsünden baya dolgun üst tarafta inme bi miktar daha olursa süper olacak...
kasaltı yöntemi ile olacaksa ve göğüs dokusu yoksa bence tek konması gereken yüksek profil daha sonra "ameliyat oldum değmedi eski göğsüm gibi aynı" cümlesini söylemek kaçınılmaz..
1 ay önce ameliyat oldum hala şişliklerim mevcut ama memnunum görüntüsünden baya dolgun üst tarafta inme bi miktar daha olursa süper olacak...
Merhaba arkadaslar ben 3 gun once oldum ameliyatimi. 275 cc mentor kullanildi. Yana dogru koltukaltima kadar oldukca geenis ama one dogru cikiklik olarak eskisindem
Cok da farkli diilzamanla duzelir mi lutfen yardimci olun
canım hiç korkma çünkü tüm estetik operasyonlarda sonuç zamanla belli olur.öyle ilk günlerde kendini göstermez.her konuda estetik operasyon geçirenlerin çok sabırlı ve pozitif olması gerekiyor.yani şu an gördüğün şekil sadece fragman :)) ..vücudun protezlere alışmaya çalışıyor..protezler ve göğüslerin bir bütün olduğu zaman...göğüslerinde şeklini almış olacak..yani yanlardaki şişlikler önlere doğru gelecek ve uçları kendiliğinden düzelecek... ayrıca 275 cc çok iyi en ideal ölçü..fazlası çok sırıtır..çocukların var mı bilmiyorum ama daha o göğüslere süt girecek ve 2 katı büyüyecek gerisini sen düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?