Yana dogru genisler ama one dogru cikinti az :(

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
118
Merhaba arkadaslar ben 3 gun once oldum ameliyatimi. 275 cc mentor kullanildi. Yana dogru koltukaltima kadar oldukca geenis ama one dogru cikiklik olarak eskisindem
Cok da farkli diil zamanla duzelir mi lutfen yardimci olun

Merhaba canso.benimkilerfe 275 cc mentor. Profili,yani yuksekligi orta ustu dedikleri modarete plus.ben de de seninki gibi yana dogru genisler,yukseklik istedigim gibi degil.
3.gun daha sisler ,odemler gidince biraz daha iner sisler.
Doktoruma kucukler dedigimde,vucuduna gore iyiler dedi ama ben daha buyuk istedigimi anladim.benimkiler de dolgulu sutyen taktigim gibi.

Doktorum su aciklamayi yapti.kas alti oldugu icin zamanla kasin boyunu uzatir ve protezin tabani toplanir,yuksekligi artar dedi.su anda kasin bastiriyor dedi.bekleyorum o zamani.
Burada sorun benim dojtora krndimi iyi ifade edememem oldu.ilk gittigim de ben one dogru cok abartili birsey istemiyorum demistim

Ben de en basta buyuk olmasn kesnlkle demstm 275 cc demsti, amelyttan hemen once kucuk demstm yapilan yine 275 umarim istedigimz gbi olur bu kadar agriya katlandiktan sonra istedgm gbi olmazsa gercekten cok uzulurum cok gecmis olsun sana da ilerleyen asamalari da yazarsan sevinirim. Tesekkur ederim

Son düzenleme:
Ayrık göğüse sahipsen yani koltuk altından dolgunsa göğüslerin ona bi çare yok diye biliyorum. Belki koltuk altında toplanma nedeni göğüs şeklinden kaynaklıdır. Ay benimkiler bitişik değil siniir oluyorum ((

Son düzenleme:

Sanirim su an bi cvp vermek icin cok erken. Caydirici olsn istemem. Benim oncesinde dogru durust gogsum olmadigi icin ayrik ya da birlesik diyemiyorum malesef:) bu arada acisi cok fazla ama bugun 3. Gun azalma var eger gercekten istedigim gbi olucaksa cekilmez bi aci diil diim ben:)

Ben de yaptırmak istiyorum dolgun ancak şeklini hiç begenmiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Merhaba arkadaslar ben 3 gun once oldum ameliyatimi. 275 cc mentor kullanildi. Yana dogru koltukaltima kadar oldukca geenis ama one dogru cikiklik olarak eskisindem
Cok da farkli diil zamanla duzelir mi lutfen yardimci olun

Kullanilan profili biliyormusun cnm
One dogru cikinti olmasi icin high profile kullaniliyor senin orta profil olabilir
Gerci daha cok yeni masajlara basladiktan sonra yumusayip sekil alicaklar
Benimde ilk zamanlar ayrikti cok sekilsiz gozukuyordu hic begenmemistim simdi 2ay oldu ve baya birlestiler damla seklini almaya basladilar simdi cok mutluyum

bu acelen ne ki bekle daha çok değişecekler benimkide yana doğru yaygındı ama öne doğru çıkıklığıda iyi ama onlara biraz zaman verin kas altı olduğu için basık duruyo olabilir, sonra kendine gelince protezler rahatlıyorlar, şu an çok erken ama protezin boyutunu beğendim benim 300 ama 275 olmasını isterdim

Moderate plus profile yazio ama o mu bilmyrm, cok sevindim ins bnm de oyle olur. Ben zaten asiri cikintili cok buyuk istemiyorum ama su an eski gogsumle nerdeyse ayni duruyor:)
Peki ust taraf cok dolgun gorunuo yani dogalliktan uzak o da zamanla gecio mu?

Aceleden diil sadece bilmediimden etrafimda da bu ameliyati olan yok ogrenmeye calisiyorum sadece yani en basinda herkesn bole oluo mu die.

Son düzenleme:

Evet profil o oluyo, seninki orta+ profil onun bi üstü yüksek profil oluyor ve yüksek profil daha öne çıkık duruyor, o profilin yanında bi de yükseklik yazar mesela benim o da medium yükseklik o da yukardaki dekolte görüntüsünü belitiyor. High ya da medium height yazar..

Ama bütün bunları boşuna dert ediyorsun çünkü göğüslerinin şekli daha çooook değişecek, biraz sabır! :)
Üst taraftaki o dolgunluk gidecek, yumuşayacak, şekillenecek, yanlardan toparlanacak yani zamanla doğal olacak..

Bu arada ben de ilk 1 hafta hiç fark olmadıki eski halimde böyleydi diye mızmızlanıp durdum, halbuki eskiden hiç memem yoktu şimdi fotolara bakınca ve eski sütyenlerimi giymeye çalışınca nasıl öyle düşünebildim acaba diyip gülüyorum

Bu psikoloji hepimizde var sanırım, bizi tatmin etmesi için kocaman kocaman görmemiz lazım ameliyattan hemen sonra.. Ki zaten o protezin taban genişliğini senin ölçülerine göre ayarlıyorlar, profilini de meme dokuna göre ayarlıyorlar.. büyüklüğünü de tipine boyuna posuna ve en önemlisi oraya sığabilecek ölçüye göre.. Yani sana uygun olan buydu demekki, zamanla şekli de oturunca daha uygun ve güzel olacaktır eminim :)

Ben yine katılıyorum:)
Sen yaz ben hep katiliyim kolay oluyor böyle

Cok tesekkur ediyorum insan bu psikolojide daha once yasams birinden biseyler duymaya cok ihtiyac duyuyor saolunnn 😘😘:)

Evet moderate plus high profile gore daha az one cikik, ancak bunun ameliyat seklinle de ilgisi var. Benim protezim mentor 325 cc moderate plus, ama ben kaszari alti yontemiyle oldugum icin one cikikligi bayagi var. Kasin bastiriyor olabilir, zamanla toparlanacaktir

kızlar bu high profile tam olarak nasıl ben arastırmaya baslayınca suan yenı duydugum bırsey.seklı tam olarak nasıl acaba

kızlar bu high profile tam olarak nasıl ben arastırmaya baslayınca suan yenı duydugum bırsey.seklı tam olarak nasıl acaba

Profil, konan protezin yüksekliği demek oluyor yani taban genişliği aynı ancak daha öne çıkık. Yüksek profil olursa biraz daha öne çıkık, Benimki moderate plus mesela orta yükseklikle demek oluyor.
Bi de yükseklik kısmı var o da yukarı dekolte kısmının dolgunluğuyla alakalı high yükseklik, medium yükseklik benim o da orta yükseklikte..
Ama bunlar doktorunla konuşulacak ayrıntılar :)
Ne istediğine nasıl görünmek istediğine göre öneriyorlar zaten, protezin boyutundan şekline kadar bi sürü ayrıntısı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…