Yan simitler :/

hiç çok kilolu bir kadın olmadım ,biraz almaya başlayınca hemen tehlike çanlarını çalıp harekete geçtim ..bi dönem ben de de oluşmaya başladı o simitlerden burdan öğrendiğim yöntemi uyguladım ve ben de cidden işe yaradı ..gerekenler biberiye yağı streç film ve termal şort (ben internet üzerinden aldım ) biberiye yağını yedir streç filmle sar 1 saat spor yap,ben laslie sensone yaptım hatta dur linkini de vereyim 1 ay sonra gel bana burdan teşekkür et

Twister nasıl oluyor
Bu oluyor Bu hareketi yapabileceğiniz aleti spor malzemeleri satan bir yerde bulabilirsiniz maliyeti de uygun birşey. Ya da parklarda belediyelerin koyduğu spor aletleri varya orada da var bunlar istisnasız. Ya da en basitinden belini sağa sola çevirerek veya 2 yana eğilerekte yapabilirsin çeşit bol Yanana kadar yapıcaksın ama uzun süre cidden faydasını görmemek imkansız bu şekilde

Teşekkürler benimde simit sorunum varda çok kötü duruyor bi deneyeceğim

Benim simitim yok düşük bel hiçççççç giymedim ıyyy o ne beter bi rahatsızlıketek,elbise tercihim pantolonda severim yüksek bel satılan yerler hala var oralardan alıyorum

düşük bellere suç bulmayın bütün suç bizde boğazımızı tutamıyoruz, ben hiç düşük belli pantolon giymedim ama simitlerim var

oyhhh akşam akşam gelsiin kaloriler

Haaahhaaayy tek simit olsa iyi bende yok yok sezeryan dogum sonrasi gobek sarkan yaglar,catlak,selurit ne araysa var on kilo bile versem gitmiyorlar ben alistim artik etliyim butluyum mutluyum arkedesssss....

Hanımlar o simitler "bedeninize" göre pantolon almadığınız için oluyor. Bedeninizden küçük düşük bel pantolon alınca bel kısmı taşıyor zamanla da şekil kalıcı oluyor. Ben de yıllardır düşük bel pantolon giyerim ama bedenime uygun giydiğim için hiç simidim yok.
kusura bakmayın sorunuza cevap vermedim nasıl geçer bilmiyorum ama henüz simidi olmayanlar görür de uygularlar belki diye yazdım.

sirf buyuzden yuksek belli pantolon ve etekler giymeye basladim ben ustune de mini bluzler giyiyorum,gobegim acilmiyor kalcam derli toplu duruyor.
yeni yeni reyonlarda yerini aliyor bu urunler ama en cok retro vintage butiklerinde ve internette satiliyor yuksek belli urunler.
ama tabi sadece kiyafet degil sorun..simit olusuyorsa yagli besleniyorsunuz demektir..

Benimde fazla kilom yok ama dusuk bel kiyafetlerden dolayi simit oldu nefret ediyorum

ben hiç giymedim düşük bel falan çok şükür öyle bir sorunum yok ama korsenin bu bel bölgesine iyi geldiğini duydum. ebru şallı korsenin günlük duruşu desteklediğini, beli sıkı tuttuğunu ve oradaki yağlanmaları azalttığını söylemişti. bir de eğer spor yapıyorsan yogayı dene derim gerçekten vücudu şekillendiriyor.

düşük bel pantolanlar sadece yan simitlere etki etmiyorlar bunun yanında kısırlığa bile sebep oluyor arkadaşlar. o bölgede kan dolaşımını yavaşlattığı için. o yüzden hiç bulaşmadan giyerim yüksek bel pantolonumu gömleğimi sokarım içine güzel bir kalın kemer ohhhh mis gibi :)

onun için egzersiz var internetten de bakabilirsiniz. bacaklarınızı birleştirin kollarınız hazırol şeklinde dursun. sırayla önce sağğ kolunuzu (kol ve bacak bükülmeden) sağ dizinize doğru indirin.sonra aynısını sol kolunuzla yapın. günde 100-120 tane yapın

Zaten yuksek bel bayadir moda... Bulabilirsiniz artik... Düşük belin de etkisi vardir ama onlar yag, yakmaniz lazim
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…