- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Evet çok haklısın .Ahhh o yan simitler bende de var, deli zayıflasam da ordalar.
Hep düşük bel pantolon ve donlardan oluyor. Belli bir yaştaki tüm kadınlarda var bu sorun, çok zayıf olanlarda da. Yaşlılarda mesela yok. Düşük bel çıktı simit oldu kadınlar.
Bunun çözümü yüksek bel ve dişini sıkıp korse giymekle çözülür. Bir de o bölgelere özel egzersiz gerek..
Aynen yaDusuk beli icat edip magazalardan yuksek bel pantolonlari yok edenleri opmek istiyorum icimden geldi. O nalet simit bende de var ve gitmiyor gitmiyor((
bence pantolonlar çok küçük kızlar sizinle bir ilgisi yoktur çok ciddiyim. kilomda normal diyorsunuz. neden tek oradan fışkırıyor. bir avuç bel yapıyorlar içine anca çocuk sığar onların
bende hem kilo var hem göbüş var hem simit var
maşallah
simit demişken canım simit istedi
Korse surekli kullanabilirsen tabi sonuc aliniyor sanirim bir de dusuk bele esasli bi tovbe..Aynen ya
Buna çözüm bulan varmı acep
Evet çok haklısın .
Ah ahh annem defalarca dedi düşük bel giymekten diye dinlemedim :/
Ya iç çamaşırı mi dahi yüksek bel e çevirdim
Ama buraya ne yapsam o dediğim cihaz ise yarar mı acaba
Tatile gidicem 1 ayim var bikini giycem off
Deni cem canımKorse surekli kullanabilirsen tabi sonuc aliniyor sanirim bir de dusuk bele esasli bi tovbe..
Bu supermiş deneyeyim bakalım sonuç alırsam yazarım
Bu videodaki egzersizleri yap işte. Bir de korse giy bir süre ama senden bir beden küçük olsun. Toplayan korseler var oralar kendini salamıyor ya zamanla toplanıyormuş. Doğum kilolarını korseyle yok edenler var...
Twister nasıl oluyorBölgesel çalışmanız lazım o zaman. Twister hareketi çok iyi geliyo o bölgeye, tabi 3 5 yapıp hemen bırakmayacaksınız ama2 haftadır bu hareketi yaparak gözle görülür şekilde simitlerim gitti benim ayriyetten başka egzersizlerde yapıyorum tabi onlarda farketmiştir illa Yani işin başı egzersiz egzersiz egzersiz başka yolu yok