- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
ben bir senelik evliyim. Yan komsumla aynınyaslardayoz o da kardesiyle yalnız yasıyor.. Sık sık bir araya geldiğimiz olurdu ama bu genelde onun istekleri doğrultusunda.. Bende onu kırmamak için bulusurdum..derdiyle dertlenip yardımcı olurdum bütün sıkıntısını bnmle paylaşırdı beni samimi bılırdü.. Hergün aralıksız bulusıyorduk..aksamları esim arkadaslarına gidince aksam bile bulusıyorduk..neyse bir kaç kez dsarda takıldığmz oldu.. Burasi bir ilçe olduğu içn esim çok sık görünmemem gerektiğini söyler.. Çok sık gezersem göze çarpar ayrıca iki kız gezersek çok sık gezersek yanlış seyler anlaşılabilirmiş.. Tamamen esiöin zihniyeti böyle banada mantklı geldi neyse.. Sonra dsarda gezmeyi azalttık.. Ancak hastane işi olursa birbirimize arkadaslk edyorduk.. Geçenlerde bni yine hastaneye cagrdi kendi gitmiş.. Çok kötüyüm hastayım ayakta durcak halim yok bayılcak gbiyim dedi bnde esimi zor ikna edip gittim.. Bi baktm abartşcak bsyi yok daha sonra ben evdeyken hep msj atyo hep aglamaklı resimler atıyo çok kötüyüm falan diyor.. Bende brsey olduğunu zannedp ya cagryorum yada yanına gdiyorum bi bakıyorum hiç bsy yok.. Geçenlerde fazla carsya gdemycegmi esimin fikrini söyledim yadırgamaya basladi.. Bni kuaföre cagrdi esim izn vermedi diyince sitem etmeye basladı tavır aldı çok çok sinir oldum.. Herneyse bunu da gectim gecenlerde esimi ikna edip dsarı ckmaya karar verdim. Bu kızla ckcaktk..bi prüz cıktı esimle aramda sonra carsya gitme işi iptal oldu.. Bu arkadas basladi bana sitem etmeye artk sana güvenmycem falanlar.. Sonra bana sen dsarı cıkmak istyosun bütün suçu bana atyosun die sitem ediyo halbuki öyle brsey yok kafasnda kuruyo..bnde basladm bu zmana kadar asıl senn yüzünden cıkıyorduk die hepsni tek tek söyledim.. Kız resmen bni kullanyo gbi hissettim bütün bagları kopardım numarasını falan sildim üstelk bu benm yan komsum.. Bnm onda esyalarım var onları nasl alablirim sizce ? Ayrıca mevzum hakkındaki yorumlarnızıda merak ediyorum.. Ben mi çok safım yaa