- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
-
- Konu Sahibi Ponpiripinpon
merhabalar size danışmak istediğim bişey var. Apartmanda oturuyorum yan daireme yeni bi aile taşındı qpartman düzenindede benim yatak odamın duvarı onların mutfak duvarı. Benimde bebeğim var 2yaşında biZim yanımızda yatıyorGece 4te bağrınmaya başladılar o kadar bağırıyorlarki mutfakta sanki bizim evdeler oraya buraya vuruyolat problem ne bilmiyorum karşma -çek elini -ver imza o zaman - elalemn yanında göstermelik elimi tutuyorsun gibi bağrındılar 5e kdar. Çok rahats oldum allahtan uyanmadı kızım. Az önce yine kavga ettiler dolaplara sandalye mi atıyolar vurup bişeyler mi atyolar dayanamadm sessiz olun dye bi not kağıdı yapştrdm kapıya eşimde anlarlarsa sen koydun gelirse kapıya napçan snirli ztn yanlzsn şuan dedi korktm geri aldm kağıdı şuan size yazarken ses yine yükseldi ne yapıcam bilmiyorum yanlz olsam tamam ama bebeğim var korkar uyanır ne bileyim ne yapçam bilmiyorum yazmak istedim ondan
Üst komşu 3 4 e kadar ses mi yapıyorBen bu konudan önce bi konu daha açmıştm gördünüz mü bilmiyorum apartmandaki seslerden dolayı bu tar gürültülerden dolayı bebeğim evde kmse yok niliyo ama ses geldiği için korkuyo anlamıyo nerden geldiğini korkudan kekeme oldu kızım bi aydır. Yeni yeni geçmeye başlıyo korkumda bu yüzden benim her kavga edene gürültü yapanı şikayet eden biri değilim daha kötü olmasından korktm kızımın gürültüler sıklaşıp çoğalınca anlayışlı biriyim apartmanda herkesle iyi anlaşrm üst komşum gece sorar 11de aüpürsem rahatsz olrmsn dye bişy demem onlarda gürültü yapyo gece 3 4geç yatyolar yne bişy demedm dememde korkumun sebebi kızım iyileşmeye başlamişken kötüleşmesinden korkuyorum tekrar bu yüZdendi
Insanlik hali ya. Ilerde birgun sizin yapmayacaginiz ne malum.merhabalar size danışmak istediğim bişey var. Apartmanda oturuyorum yan daireme yeni bi aile taşındı qpartman düzenindede benim yatak odamın duvarı onların mutfak duvarı. Benimde bebeğim var 2yaşında biZim yanımızda yatıyorGece 4te bağrınmaya başladılar o kadar bağırıyorlarki mutfakta sanki bizim evdeler oraya buraya vuruyolat problem ne bilmiyorum karşma -çek elini -ver imza o zaman - elalemn yanında göstermelik elimi tutuyorsun gibi bağrındılar 5e kdar. Çok rahats oldum allahtan uyanmadı kızım. Az önce yine kavga ettiler dolaplara sandalye mi atıyolar vurup bişeyler mi atyolar dayanamadm sessiz olun dye bi not kağıdı yapştrdm kapıya eşimde anlarlarsa sen koydun gelirse kapıya napçan snirli ztn yanlzsn şuan dedi korktm geri aldm kağıdı şuan size yazarken ses yine yükseldi ne yapıcam bilmiyorum yanlz olsam tamam ama bebeğim var korkar uyanır ne bileyim ne yapçam bilmiyorum yazmak istedim ondan
direk yöneticiye söyleyin bırakın o muhattap olsun sizin söylemeniz veya not samanı tabi ki de hoş değil kii.. gerek yokmerhabalar size danışmak istediğim bişey var. Apartmanda oturuyorum yan daireme yeni bi aile taşındı qpartman düzenindede benim yatak odamın duvarı onların mutfak duvarı. Benimde bebeğim var 2yaşında biZim yanımızda yatıyorGece 4te bağrınmaya başladılar o kadar bağırıyorlarki mutfakta sanki bizim evdeler oraya buraya vuruyolat problem ne bilmiyorum karşma -çek elini -ver imza o zaman - elalemn yanında göstermelik elimi tutuyorsun gibi bağrındılar 5e kdar. Çok rahats oldum allahtan uyanmadı kızım. Az önce yine kavga ettiler dolaplara sandalye mi atıyolar vurup bişeyler mi atyolar dayanamadm sessiz olun dye bi not kağıdı yapştrdm kapıya eşimde anlarlarsa sen koydun gelirse kapıya napçan snirli ztn yanlzsn şuan dedi korktm geri aldm kağıdı şuan size yazarken ses yine yükseldi ne yapıcam bilmiyorum yanlz olsam tamam ama bebeğim var korkar uyanır ne bileyim ne yapçam bilmiyorum yazmak istedim ondan
direk yöneticiye söyleyin bırakın o muhattap olsun sizin söylemeniz veya not asmanız tabi ki de hoş değil kii.. gerek yokmerhabalar size danışmak istediğim bişey var. Apartmanda oturuyorum yan daireme yeni bi aile taşındı qpartman düzenindede benim yatak odamın duvarı onların mutfak duvarı. Benimde bebeğim var 2yaşında biZim yanımızda yatıyorGece 4te bağrınmaya başladılar o kadar bağırıyorlarki mutfakta sanki bizim evdeler oraya buraya vuruyolat problem ne bilmiyorum karşma -çek elini -ver imza o zaman - elalemn yanında göstermelik elimi tutuyorsun gibi bağrındılar 5e kdar. Çok rahats oldum allahtan uyanmadı kızım. Az önce yine kavga ettiler dolaplara sandalye mi atıyolar vurup bişeyler mi atyolar dayanamadm sessiz olun dye bi not kağıdı yapştrdm kapıya eşimde anlarlarsa sen koydun gelirse kapıya napçan snirli ztn yanlzsn şuan dedi korktm geri aldm kağıdı şuan size yazarken ses yine yükseldi ne yapıcam bilmiyorum yanlz olsam tamam ama bebeğim var korkar uyanır ne bileyim ne yapçam bilmiyorum yazmak istedim ondan