Yan komşum

Kocamla sabaha kadar kavga ediyorsam keyfimden degildir illa ki cozemedigimiz bir sorun vardir. Bu stresle sabah uyaninca zaten geceden kalma sinirli olucam bir de komsum kapima isimsiz bir not birakacak.
Yeminle o notu alir yerine SANA NEEE diye bir not yapistiririm. Herkesin evliligi farkli isler. kimi sessiz sedasizdir kimi yukselir bazen. kimseyi ilgilendirmez. her allahin gunu kavga varsa haklisin ama not yapistirarark degil yine. mustakil ev diye bir sey de var bu kadar toleranssizsaniz. kavga cikmayan evler de canim cicim mutlu olacak diye de bi kaide yok. siz kavga etmeyin, o sizin tercihiniz. not mot cok kaba ve bu kadar uzuntunun ustune sinir bozucu bir hareket. cok cahilce.

Anlam veremiyorum yorumlara.
Kimse zevkine kavga etmez falan yazilmista.
İyi de mecburmu millet başkasının evde kavgasını gürültüsünü çekmeye.
Adam gibi kavga edemiyorlarsa müdahale edilmeli.
Toplum içinde yaşadıklarını birilerinin ogretmesi lazım demekki.
Ben asla tahammül edemem etmem polisi de ararım yazıda asarim.
Herşeyin adabı var sevismenin de savasmanin da
Haklısın bacım Ponpiripinpon
Hele senin çocuğun etkileniyormus kii yikarim valla binayı.

Eşiniz haklı siz hiç muhattap olmayın. 155 i arayıp gürültüden dolayı rahatsız oluyorum demeniz yeterli. Aynı Apartmandan arıyorum ama bilgilerimin karşı tarafa söylenmesini istemiyorum adımıda vermek istemiyorum dersiniz.

Ben üst komşum sofra bezi silkeleme bütün kahvaltılıklar balkonuma dolardı. Bir uyardım iki uyardım en sonunda zabıtası aradım şikayetçi oldum uyardılar. ikincisinde cezayı yer.
Hiç gelemem ben böyle şeylere ama hiçbir zamanda ikili tartışmaya girmem. Şikayeti yapar geçerim.

resimdeki sizin kızınız mı eğer öyleyse maşalllahhh ....konuya gelince başka bi odaya yatırın bebeğinizi bence ,kiracıysanız da ev değiştirin kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış dedikleri tam da bu dmeek ki

Üst komşu 3 4 e kadar ses mi yapıyor

Var böyle anlayışsız komşular.zor bi dönemse eğer yaşadıkları ,iyi niyet gösterilip sabredilir.fakat sürdürmeye devam ederlerse,kusura bakmasınlar ama hiçkimse bi başkasının kavga gürültüsünü çekmek zorunda değil !!!

ev sizinse yalıtım yaptırın biraz bekleyin bence bin komşuyu uyarmak için de , mutfaktan başka kavga edecek yer yokmuymuş koca evde yani diğer daire ile birleşik odalarda dikkat etmeye çalışırım ben hep ama ev içinde yapılan gürültü her halükarda gidiyor komşulara en azından dip odada kavga etmeseler daha az gelrdi

1 kere olduysa idare edilebilinir
bide mutfakta kavga etmişler büyük ihtimalle yatak odanızın o tarafta olduğunu bilmiyolardır
ama kızınızın durumu için eve yalıtım şart bence

Her tartışan birbirine sandalye fırlatsa ne olur bu dünyanın hali... Kimse tartışmasınlar demiyor.. Özgürlüğün kısıtlı olabileceği yerler vardır apartman dairesi gibi mesela.. Kimse kimsenin sesini kavaga gürültüsünü çekmek zorunda değil.. Sanane de demeye hakkı yoktur.. Çok rahatına düşkün olan yok illa ben gürültü yapcam altımdaki insanlardan banane diyen buyursun şehirden uzak müstakil bir evde yaşasın.. Sinir oluyorum böyle düşüncesizliklere.. Gidin ev sahibi kimse bulun yöneticiye söyleyin ama susmayın.. Mecbur değilsiniz..

Not kağıdı yapıştırmak mı âhahhahsha film gibi.Sorunları olabilir bence biraz toleranslı ol baktın olmadı git direk söyle kağıtla olacak iş değil

Bnce az sabret başka odada uyut bebişi. Kavgadr tartşmadır her evde olur.az sabret

Insanlik hali ya. Ilerde birgun sizin yapmayacaginiz ne malum.

direk yöneticiye söyleyin bırakın o muhattap olsun sizin söylemeniz veya not samanı tabi ki de hoş değil kii.. gerek yok

direk yöneticiye söyleyin bırakın o muhattap olsun sizin söylemeniz veya not asmanız tabi ki de hoş değil kii.. gerek yok

Derdimi benimle paylaşıp iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim kimi haklı bulmuş kimine cahilce gelmiş. Yan daire kiracı biz kiracı değiliz. O dairede bişey var ama sanırım gelen duramıyo başta bi arkadaşım orda oturuyordu sonra en üat kata taşındı ev gbi değil iyi hseetmyorum orda diyordu. Onlardan önce yatyorum gece 2bçktan 5e kdr kadn tencere tava düzeltiyodu tak tuk hiç ses çkartmadım üstümdeki öyle geç süpürür onunda çocuğu var koşar zıplarlar çok gelen gidenleri olur gece 3. 4lerde bebekle o saate kdr uyank olan insanlar misafr gelir bağrarak konuşurlar otrma odalarımız üst üste onlarlada bi kere bile iikayet etmedm sordğu zaman ble hallet işini demişimdir sadece kızımdan dolayı rahatszlığm oda gündüz falan problem yne pek değil tv fln açık bastırır bi şekilde 4 5 sabaha karşı düşüncesizlik yoksa banane zaten naparlarsa yapsınlar. Yazdm not koydm ama için rahat etmedi geri aldm kağıdı ztn bırakmadım oda ümidim işe gidince adam 4lere kadar oturmazda uyur ses çkarmaz dye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…