- 21 Haziran 2016
- 98
- 31
- 32
-
- Konu Sahibi Ponpiripinpon
Dün gece 4te başladı kesik kesik aralarla bu 5. Kavga dünden beri. Dediğiniz gbi haftasonu hem bugün belki yarın işe gidince susarlar artık.Şu an zor bir süreçten geçiyor olabilirler. Her gün böyle değillerse müdahele etmeyin. Ama baktınız her dk kavga gürültü o zaman gerekli uyarıyı yapıp şikayet edin.
İsim yazıp muhattap olmak isttmiyorum zatn yeni taşındılar görmedim bile hiç daha onları bn yanlız olsam problem değil 5senedir burda oturuyorum yan dairede 4. Aile gelen taşınıp gidiyo. Ama bebeğim war küçük korkmasını istemiyorum çnkü gürültüleri anlatlmaz birbirlerini öldürdüler deseler alşah korusun şaşrmam mutfak dolaplarına sandalye atyolar heralde o kdr gürültü var insanlık hali tmam bizde eşimle adada kavga ediyoruz bağrışıyorz herkesin başına geleblr ama gece 4te yatak odamın duvarına bişeyler frlatlyosa onlar bu kadar düşüncesizse bnm yaptğm onlarn yanında çokta çirkin değil. Kağıdı aldm ztn bigün daha beklemeyi tercih ettmİnsanlık hali vardır çözemedikleri bir problemleri. Hoşgörü şart.
Ayrıca isimsiz not bırakmak bence çirkin bir davranış.
Eh yani buna bir şey demiyorsunuz da yeni taşınanlara niye bir şey diyeceksiniz o zaman anlayamadım yani. Ses yalıtımı yapın mademgece sorar 11de aüpürsem rahatsz olrmsn dye bişy demem onlarda gürültü yapyo gece 3 4geç yatyolar yne bişy demedm dememde
Yqni demek istediğim ben gürültüleri takan bi insan değilim kmseye bişey demem 1aydr kzım bu yüzden rahatsz olduğu için zaten konuyu açma sebebim az öncede dediğim gibi gece süpürene ble bşy demeyen bn kızım korktğu için rahatszlandğı için bu yüzden yanii o alıntı yaptğnız eskiden olan şeyler kızım 1aydr rahatszEh yani buna bir şey demiyorsunuz da yeni taşınanlara niye bir şey diyeceksiniz o zaman anlayamadım yani. Ses yalıtımı yapın madem
Cocugun tepkisi normal aslinda. Evde kimse yok ve cocuk gelen sesi anlamlandiramadigi icin korkuyor. Ben olsam mutlaka yalitim yaptirirdim bu durumda. Cocugum icin deger. Uyarmayla komsunun duzelecegini sanmam. Zaten yarin bunlar gider baskasi gelir yine gurultu olur.Ben bu konudan önce bi konu daha açmıştm gördünüz mü bilmiyorum apartmandaki seslerden dolayı bu tar gürültülerden dolayı bebeğim evde kmse yok niliyo ama ses geldiği için korkuyo anlamıyo nerden geldiğini korkudan kekeme oldu kızım bi aydır. Yeni yeni geçmeye başlıyo korkumda bu yüzden benim her kavga edene gürültü yapanı şikayet eden biri değilim daha kötü olmasından korktm kızımın gürültüler sıklaşıp çoğalınca anlayışlı biriyim apartmanda herkesle iyi anlaşrm üst komşum gece sorar 11de aüpürsem rahatsz olrmsn dye bişy demem onlarda gürültü yapyo gece 3 4geç yatyolar yne bişy demedm dememde korkumun sebebi kızım iyileşmeye başlamişken kötüleşmesinden korkuyorum tekrar bu yüZdendi
iyide kadın da meraklı degildri yani kocasıyla sürekli kavga etmektenmerhabalar size danışmak istediğim bişey var. Apartmanda oturuyorum yan daireme yeni bi aile taşındı qpartman düzenindede benim yatak odamın duvarı onların mutfak duvarı. Benimde bebeğim var 2yaşında biZim yanımızda yatıyorGece 4te bağrınmaya başladılar o kadar bağırıyorlarki mutfakta sanki bizim evdeler oraya buraya vuruyolat problem ne bilmiyorum karşma -çek elini -ver imza o zaman - elalemn yanında göstermelik elimi tutuyorsun gibi bağrındılar 5e kdar. Çok rahats oldum allahtan uyanmadı kızım. Az önce yine kavga ettiler dolaplara sandalye mi atıyolar vurup bişeyler mi atyolar dayanamadm sessiz olun dye bi not kağıdı yapştrdm kapıya eşimde anlarlarsa sen koydun gelirse kapıya napçan snirli ztn yanlzsn şuan dedi korktm geri aldm kağıdı şuan size yazarken ses yine yükseldi ne yapıcam bilmiyorum yanlz olsam tamam ama bebeğim var korkar uyanır ne bileyim ne yapçam bilmiyorum yazmak istedim ondan