Saç Kesim Şekilleri yan kahkül

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.708
430
kızlar ya istanbulda yan kahkülü iyi keser dediğiniz bir kuaför var mı? şimdi önemli de yani kısa keserse yandım... saçlarım kıvırcık genelde toplu kullanıyorum açık kabarıyor vesaire... önleri fönlüyorum hergün o sorun değil yani.. yeter ki güzel bir yan kahkülüm olsunn... şöyle birşey düşünüyorum nasıl olur sizce??

Kullanabilirim diyorsan kestir hoş duruyor bence. Ama ben mesela alnıma saç falan deyince çok sinir olurum:) Ondan hiç kahkül yapamıyorum artık. İstanbulda oturmadığım için kuaför önerisinde bulunamayacağım maalesef.

Ben de o değme hissini sevmiyorum ama sırf düz toplama da hiç güzel olmuyor...

ay ne çektim şu saçlarımdan ya...

Pek kalmadı bence bunun modasi ya saçlarını topluyormussunda kestirmesen mi acaba. ama kestirecem diyosan bu modeli her kuaför keser 2 dk bile sürmez

Bence kahkülün modası geçmez bu resimdeki kahkül de güzel biraz kalın ilk etapta bundan bir tık daha az kestirebilirsin yani daha incesini.. Bu arada anonimm arkadaşımızın dediği gibi de iyi sayılabilen kuaförler genelde keser diye düşünüyorum bende. Mesela avm ler de ki kuaförler daha iyi olabiliyor diğerlerine güvenemiyosan canımmyüzüne yakışacağını düşünüyosan kestir bence değişiklik olur...

bilmiyorum ki ya modası geçse de alnım falan geniş, toplayınca da kahkül güzel oluyor kestireceğim karar verdim ama güvenebileceğim bir kuaför olsun istiyorum.. masumca haklısın galiba bir avm deki kuaföre gidip kestirmek en mantıklısı sanırım.. ya şimdi bir de burda mahalle kuaförüm var boyaya gittiğim, o görürse bir ton tantana yaşayacağız valla..

keşke şöyle herşeyden anlayan yakında bir kuaförüm olsaydıı.. çok şey mi istiyorum ki..

Haklısın canım :) alnım geniş demişsin geniş alnı olanlara daha da çok yakışıyor kahkül..

kimi insan kahkülle yasından kucuk durur ya da yasına gıder kımısı de uzun bırakınca yakısıyor
benı mesela yan kahkul cok kucuk gosterır bu yüzden yan kullanıyorum
aynı bu resımdekı gıbı yapıp düz fön cekıyorum maşa yaparsam da arkaya dogru kıvırdım mı kahkul yok gıbı oluyo

ama gecen kahkullerım cok uzadı dıye guzel bır kuaföre gıttım baya begenılen bı yere ama sanırım ordakı adam yenı baslamıs
bana oyle bır kahkul kestı kı mubarek asma ağacı buduyo gıbı deli etti benı
şimdi uzatmaya calısıyorum gercekten rısklı bırsey bu kahkul işi

tabi bu arada sana nasıl gider diye nasıl fıkır verıcem ki ben senı gormeden =)
gorsem bılırım ne gıtcek sana

yaa yapma işte ben de ondan korkuyorum zaten ya çok kısaltırsa da beğenmezsem diye.. umarım çabucak uzar seninki...

yakışma konusunda haklısın.. ama topluyorum ya ben toplu saça gider mi demek istedim de alakasız oldu sanırım... ya benim pek bilgim de yok bu kahkül konusunda kaç çeşit var sonra ince kalın diye bir ayrım mı var hiç bilmiyorum valla..

aa yalnız daha ince kestir demişsin onu kaçırmışım.. ince derken nasıl oluyor?
Resimdeki kalın bir kahkül yani saçın tutamı fazla.. ilk defa kestirceğini söylediğin için ilk etapta biraz daha az bir tutam kestirebilirsn belki diye düşündüm :))

haklısın aslında ama o zaman da bu görüntüye ulaşamam sanırım..

ben kestirdim sonuçtan da memnun kaldım.. mecidiyeköy ortaklar caddesinde mehmet nuray kuaför müydü neydi ismi şimdi net hatırlayamadım ama fiyatlar da öyle uçuk değil.. fön 15tl.. tavsiye ediyorum..

mecidiyeköy meydandan ortaklara girin ikinci dörtyola kadar dümdüz devam edin sağ köşede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…