Bölgesel İncelme YAMUNA KORSE KULLANMAYA BAŞLADIM...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Taytini kullanan var mi?
Merhaba canım.
Evet ben kullanıyorum.
Hatta arkadaşımda aldı .
Kendisi halen kullanıyor.
Kiloluydu epey kilo da verdi kendisi.
Zaten üstte de yazdım.
Biz memnunuz zaten ben korseden çok çok memnun kaldım.
Tayt için kararsızdım ama ondan da çok memnunum

Ortalama kac cm e kadar incelme sagladi suan basen cevrem 99 cm en az 9 cm incelmem lazim. Boyum 170 kilom 62 ama iste basen kalca ve bacaktan en az bi 5 en fazla 8 kilo vermem lazim. Diger arkadas taytla ne kadar incelme yakaladi acaba ?

Ortalama kac cm e kadar incelme sagladi suan basen cevrem 99 cm en az 9 cm incelmem lazim. Boyum 170 kilom 62 ama iste basen kalca ve bacaktan en az bi 5 en fazla 8 kilo vermem lazim. Diger arkadas taytla ne kadar incelme yakaladi acaba ?
Arkadaşım tamamen kilo verdi .her taraftan.
Ama dolayısıyla basen bacak inceldi .
Hem korse hem tayt kullandı ki çok çok kiloluydu.
Rakam yazamıyorum ama kendisine sorar izin verirse
size özele yazarım.Buraya yazma dedi.
Nazar değer korkuyor kendisi.
İlk defa bu kadar kilo vermiş.
Sabırla kullanıp istikrar göstermek lazım.
Öyle bu gün giydim yok yarın kalsın inan olmuyor.
Fayda etmez.Aslında ölçüleriniz normal aşırı değil boyunuz var.
Boya göre normal sayılır.Size göre basenler fazla geliyor.
Aslında 4 cm bile yeter ilk aşamada.
Dediğim gibi istikrar gösterirseniz elbette sonuca ulaşırsınız.
Ama öyle hemen acele değil.Zaman yayarak olur.
Bence her ne yapacaksanız bir an evvel başlayın.
Vakit çok çabuk geçiyor

Ya 118 cm deb 99 a düşürdüm ama bide bana sor resmen eziyet cektim cok zorlandim. Simdi diyeceksin ki zorlanmadan olmaz diye inan perisan oldum illaki zorlayacam ama yaptığım hersey ust bedenimden gidiyor kardio squat yapiyorum bel inceliyo basen duruyo
Bu yüzden araştırıp ona göre almak istiyorum. Resmen kalca basen bacak kanayan yaram şuan

Tebrikler zaten bayağı başarı elde etmişsiniz.
Çok haklısınız.kalça basen bacak orantısı da çok önemli gerçekten.
Ama olmayacak bir şey değil.Dediğim gibi uğraşı ve sabır ister.
Tayt bayağı terletiyor ister istemez kilo ve kalça bacaktan incelme oluyor.
Sizin sanırım daha zor eriyor o kısım o nedenle sporla desteklemeniz güzel.
Siz squat en çok hangi hareketleri yaptınız ne kadar zaman yaptınız eklerseniz seviniriz.
Bence plates hareketleri de ekleyin.Hatta siz sadece platesle devam edin.
Öncelikle de olacak diye olumlu düşünün ve başlayın .
Hadi hayırlısı

Youtube da ecece aktif yaşam diye bi kanal var 6 dakika da basen eritme, bisiklet veya yuruyus yaptim destekmesi amacli. Squad ve bacak inceltme de yaptim ama pes ettim bi sure sonra tekrar başlamam lazim.

Selam kızlar. Ben de Yamuna latex korseyi pazartesi günü aldım, dün elime ulaştı. Akşam eve gider gitmez denedim ve yatana kadar üzerimde kaldı. Çıkardığımda daha bir kaç saatlik takmama rağmen etkisi görülmüştü. 1.5 yıl önce sezaryenle doğum yaptım, doktorumun önerisiyle belden cırtlı medikal korse kullanıyordum ama pek etkisi olmadı açıkcası. Sonrasında işe başladım ama o ayvacık göbek spor yapmama rağmen bir türlü gitmedi. Bekarken de öyle düm düz bir göbeğim olmadı zaten Şu son zamanlarda sporla da (zumba yapıyorum) gitmeyen göbeğime iyi bir korseyle forma sokabileceğimi düşündüm. Hemen ufak bir araştırma sonrasında Yamuna ile tanıştım. Ünlülerin ve bir çok bloggerların da memnun kaldığı bu üründen hemen sipariş verdim. Yalnız bir hata yaptım sanırım. Ürünü almadan önce Müşteri hizmetlerini arayıp alacağım beden hakkında daha detaylı bir bilgi sahibi olabilirdim. Hem termal tayt, hem de latex korse indirimde olduğunu görünce hemen sipariş verdim. Belim 76-77 cm gibiydi. S bedenini almak niyetindeydim ama sitedeki ölçüm tablosunun bir ibaresinde ölçünüze göre alın diyince M bedenini aldım. Taytta da 100 cm basen de L bedeninin aldım (m bedeni kalmamıştı) Dün akşam ikisini de denedim, iyi oldular gibi Bugün iş yerinde korseyi ilk takışım. Çok zorlanmıyorum, aşırı bir sıkma hissi de yok. Toparlandığımı hissediyorum sadece. Sabah takarken de ayakta azıcık bir zorlanmayla takıverdim, çok da zorlanmadım. İleriki günlerde bakalım nasıl bir değişim olacak, merak ediyorum.

Youtube da ecece aktif yaşam diye bi kanal var 6 dakika da basen eritme, bisiklet veya yuruyus yaptim destekmesi amacli. Squad ve bacak inceltme de yaptim ama pes ettim bi sure sonra tekrar başlamam lazim.
Çok teşekkürler canım verdiğiniz bilgiler için.
İnanın özele yazmaktan buraya bakamıyorum.
Acele başlayın derim zaman o kadar çabuk geçiyor ki.
Biz bazı arkadaşlarla özelden başladık yeni yıla kadar
fit olmak için başladılar.Size tavsiye ederim .
Ne yaptınız bilmiyorum ama hemen başlayın

Hoş geldiniz.Bakın gerçekten işe yarıyor.
Size sadece şu öneride bulunayım
ÇOK DÜZENLİ, DÜZGÜN ,
İSTİKRARLI KULLANIN.
KULLANMA TALİMATLARINA UYUN.
Zaten müşteri hizmetleri cevap veriyor bıkmadan hem de .
Benim arkadaş geçenlerde aldı.
Beni aradı o kadar sordum ki ben bıktım onlar bıkmadı dedi.
Yani kafanıza takılan bir şey olursa oraya sorun.
Aslında değişim yapıyorlar.Arkadaşım ücretsiz değiştirmişti de.
Lütfen arada yazın .
Bakın buraya fazla kimse yazmıyor hep özelden yazıyorlar.
Ama ben burada herkes okusun faydalansın istiyorum.
Tekrar teşekkürler açıklayıcı yazdığınız için.Yine bekleriz

Tayt stokta yok ne yazik ki

Öncelikle hoşbuldum. Kesinlikle deneyimleri özel yerine buradan paylaşmak bu korseyi araştıran diğer arkadaşlara da yardımcı olacaktır. Adım adım yazmaya, tecrübelerimi burada paylaşmaya çalışacağım vakit buldukça.

Tayt stokta yok ne yazik ki
Merhaba canım firmanın sayfasına bakmadım.
Demek kalmamış.Bir ara bakarım müsait olunca.
Siz isterseniz oraya talep edin inanın yardımcı olurlar.
Dediğim gibi tam başlama zamanı yeni yıla kadar
en azından bayağı ilerleme olur.Kolay gelsin...

Teşekkür ederiz.
Ben de yazıyorum ki herkes faydalansın.
Size de şimdiden teşekkürler

Merhabalar. Birazcık sizin de gazınızla bu gün tekrar korseyi takmaya başlayacağım.
Kendime yatırım kısmına geçiş yaptım gün itibariyle.

Herkese merhaba.Kızlar bakın benim çevremde çoğu aldı ürünlerden.
ve zaten ben kesinlikle çok memnunum.anlatamam.
Herkese de tavsiye ederim.Buraya fazla yazamıyorum.çünkü insanlar özleden daha çok soruyor.Biz bayağı kişi zayıflama programı yaptık.
ve çok seviniyorum bunlardan 4 arkadaş kısa zamanda korse kullanımını alışkanlık haline getirdi ve gerçekten kilo verdiler.
Hepsi aynı kilo vermedi tabii.yaşa ve bünyeye göre verdiler.
15 günde 2 verende oldu,
3 verende hatta biri 4 kilo verdi.
şaşırdık.bu kısa sürede çok vermiş bilmiyorum
görmedim inanasım da gelmedi ama gerçekten vermiş.
İstikrarlı kullanım çok önemli.
Diğerleri daha az vermiş ama olsun onlarda yılbaşına kadar verecekler.
Çok sevindim haber vereyim dedim.

Mrb yorumları okudum ve faydalı olur diye yazmak istedim 55-56 kiloyum aktif spor yapıyorum 2-3 gün ip atlıyorum,yürüyorum,reformer a gidiyorum Ama bel oyuntum az 15 gündür Victoria modelini kullanıyorum ve çok memnun kaldım Ben 2-3 ay önce reformer a başladım ve 8 seans sonucu (ama çok dikkat etmedim yememe)sadece 1 cm inceldi belim Sonra sipariş verdim sorunsuz geldi ürün çok kaliteli ilk taktığım zaman zorlandım ve zor nefes aldım zor taktım ama sonra alıştım ...Şimdi 15 gün sonunda (yememe dikkat ettim zaten iştahı kapatıyor)3 cm incelmişim yani 70 olmuş belim hala inanamıyorum takmaya devam ediyorum her gün 6 saat filan Yine yazarım —Bi de korseyi çıkarsam bile şu ten rengi sargı bezleriyle sardım evde orta sıkılıkta —

Merhaba.Sizin adınıza çok sevindim.
Çok ama çok teşekkürler yazdığınız için.Lütfen ara ara yazın.
Herkese faydamız olsun.Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…