- 12 Haziran 2015
- 21
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi xxxninaxxx
canım emin misin karşılıklı bi durum olduğuna?Merhaba öncelikle bu siteye bayıldığımı ve yıllardır takip ettiğimi belirtmek istedim şu an fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki ne yapmalıyım bilemiyorum.Bugün babamın annemi aldattığını düşündürten bir takım mesajlar gördüm ama babam telefonunu anneme kardeşime bana her zaman rahatça verir bugünde bulduğum sırada telefon bende uzun süre kaldı kendisi sallana sallana sallana geldi hiç bir şey belli edemedim ama ne yapıcam gerçekten böyle bir şey var mı onu da bilmiyorum babama kesinlikle konduramazdım herkes yapar babam yapmaz derdim zaten biri duysa inanmaz bile neyse demem o ki lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım ama annem ve babamla konuşamam benden bunu istemeyin babama hissettirmeyi düşünüyorum soğuk davranarak 2 gün sonra da üniversite sınavım var moralim filan altüst oldu.Şimdiden hepinize çok teşekkürler
Ya işte bende öyle bir şeyden şüphelendim ama cinsel içerikli mesajlar işte belki twitterdan biri öylesine atmıştır diye düşündüm rahatlığını da ele alırsakcanım emin misin karşılıklı bi durum olduğuna?
bir ara bi kadın bir de babamın velisi (yani babam öğretmen ve çocuğu babamın sınıfında kadının...)habire babama aşk mesajları atıyordu ailecek okumuştuk artık... sonra bıraktı da rahatladık şükür...
Mesaj cinsel içerikli işteBence sınavı atlatana kadar kafanızı bu gibi şeylerle doldurmayın. Üniversite sınavı yeteri kadar stresli zaten üzerine daha da strese sokmayın. Sınavdan sonra da kimseye belli etmeden takipte kalın, araştırmaya devam edin.
Sizi bu düşünceye iten mesajı vs yazabilirseniz bu konuda daha rahat yorum yapabiliriz diye düşünüyorum
Bende öyle yapacağım ama babama da atarımı yapıcamBen olsaydım eğer, babam annemi kesin olarak aldatıyor olsa ile söyleyemezdim heralde. Hele ki annemle de gayet normal ve mutlu devam ediyolarsa. Kendimi bunun geçici bir şey olduğuna inandırır, babamın bi an önce doğru yolu bulması için dua ederdim.
Evet kesinlikle tepkini belli etmelisin, öğrendiğine dair işaretlerde verebilirsin ufaktan ki o da ayağını denk alır korkar belki ortaya çıkacak diyeBende öyle yapacağım ama babama da atarımı yapıcam
Mesaj cinsel içerikli işte