Yalova Devlet Hastanesi

Yalova Devlet Hastanesi Kadın Doğum

• öneririm

OY: 0 0,0%
  • Kesinlikle önermem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

bozuk para

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3
0
36
39
Merhaba arkadaşlar Yalova'da doğum yapacağım doktor araştırması yapıyorum ilk çocuğumu özel hastanede doğurdum sezaryen oldu maalesef ayrıca hastaneden memnun kalmadım araştırmak için çok vaktim yoktu. Şimdi Devlet Hastanesini denemeyi düşünüyorum ama Yalova Devlet Hastanesiyle ilgili bir yorum bulamıyorum doktor tavsiyesi de yok :( bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa lütfen yazın çooook kararsızım :(

Eger doktor isimlerini tek tek googledan aramavyaparsan orda sana bir bilgi verilir.
Merhaba arkadaşlar Yalova'da doğum yapacağım doktor araştırması yapıyorum ilk çocuğumu özel hastanede doğurdum sezaryen oldu maalesef ayrıca hastaneden memnun kalmadım araştırmak için çok vaktim yoktu. Şimdi Devlet Hastanesini denemeyi düşünüyorum ama Yalova Devlet Hastanesiyle ilgili bir yorum bulamıyorum doktor tavsiyesi de yok :KK43: bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa lütfen yazın çooook kararsızım :KK43:

Bazen çok iyi denen doktorlarla ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Ben ilk gebeliğimden beri 7-8 doktor değiştirmişimdir, şimdiki doktorumdan memnunum ama hastanesi kötü gibi doğumu başka hastanede de yapabilirim, maalesef deneme yanılma yöntemiyle bulabileceğini düşünüyorum. Artı olarak bir tecrübemi paylaşıyım, yılbaşında düşük yaptığımda Kanuni Sultan Süleyman Kadın Doğum Hastanesi (oldukça büyük bir hastane) yer yok diyerek kabul etmedi, bir kadının suyu gelmişti doğum başlamadı diye kabul etmediler, görmeliydin kadınların doğumu gelmiş kabul etmiyolar. Ben daha küçük ölçekli Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde de kabul edilmeyecektim de 182 yi arayalım onlar bulur hastane dedim de kabul ettiler. Geçen gün kanamam oldu her zaman gittiğim özel hastanede 24 saat doktor bulunuyor dediler ama gece gittiğimde yoktu. Velhasıl canım şansa bu işler.

Ben yalova devlet hastanesinde dogum yaptim 6.5 ay once.tavsiye ederim.ben memnun kaldim.hem doktorum hem ebe cok iyiydi.guler yuz vardi herseyden once.doktorum cihan beydi.

Ben yalova devlet hastanesinde dogum yaptim 6.5 ay once.tavsiye ederim.ben memnun kaldim.hem doktorum hem ebe cok iyiydi.guler yuz vardi herseyden once.doktorum cihan beydi.
Teşekkür ederim arkadaşım bende Mukadder hanımdan randevu aldım gideceğim memnun kalmazsam önerdiğiniz doktora başvururum.

Teşekkür ederim arkadaşım bende Mukadder hanımdan randevu aldım gideceğim memnun kalmazsam önerdiğiniz doktora başvururum.
Mukaddere gittin mi? :o bende Yalovadayim ama bir kere bile mukadder düşünmedim. Devlette hiç bir doktor için ona giderim demedim . Mecburen ozel e gidiyorum

Back
X