• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlıktan ölecem şimdi..

Okeanides_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
29
7
38
Ankara
Evet yalnızlıktan ve sıkıntıdan kendimi atıcam şimdi sandalyeden aşağıya..
Sevgilimle ( şu an ayrıyız) aynı yerde çalışıyoruz. Ayrıldıktan sonra beni hala sevdiğini söylüyor fakat umursamaz tavırları, kahkahaları beni çileden çıkarmaya yetiyor. Size ergen tribi gelebilir, hoş bana da geliyo ama kaldıramıyorum artık. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum dışarı çıkayım vs diyorum ama çıkacak 1 adet arkadaşım bile yok. Hepsi ya şehir dışında ya da evli gelemez. Sürekli evde anne-babamla oturmaktan, iş yerinde sus pus oturmaktan kafayı yiyecek konuma geldim. Ne yapayım ben şimdi he ne yapayım :/ :/

git bi avm ye bütün dükkanları gez sonra bi sinemaya gir sonra otur bi kahve dünyasına falan tatlı ye kahveni iç gel eve yat

ben yaaprım zaman zaman eğlenceli oluyo

tek başına bi kafe falan hiç olmuyor sana çok hak veriyorum benim sevgilimde başka bir ilde ben başka bir ilde oturuyorum bende böyle tek durmaktan daraldım aynı sekilde bi arkadaşımda yok ya.. ankara da yaşıyorsan finallere falan ankaraya gelcem olmadı karşılaşırız falan hehe :))
Tek başına yapınca nasıl eğlenceli oluyo ya bende niye olmuyo

tek başına bi kafe falan hiç olmuyor sana çok hak veriyorum benim sevgilimde başka bir ilde ben başka bir ilde oturuyorum bende böyle tek durmaktan daraldım aynı sekilde bi arkadaşımda yok ya.. ankara da yaşıyorsan finallere falan ankaraya gelcem olmadı karşılaşırız falan hehe :))

Evet Ankara'da yaşıyorum :))

valla ben yalnız da eğlenebilirim arkadaşlarımla da otururum yeri gelince insan arkadaş arar ama bu hep birileriyle gezmeliyim anlamına gelmemeli bence insan kendine yetebilmeli. bi kitap veya karikatür dergisi ya da kadın dergisi alıp bir kafede gayet güzel oturabilirsin boş boş tabi ki oturulmaz... arkadaşım benim de pek yok 4-5 kişi var ama bana yetiyor. hiç arkadaşın yoksa yaşıtın kuzenlerin vs olabilir veya ilgini çeken bir kursta kafana uygun arkadaşlar bulabilirsin...

Sanki ben yazmışım inanki..Tıpatıp aynı durumdayız...Ne taraftasın akdenizse körler sağırlar birnirini ağırlar yapalım..Arkadaşsızlık çok zor gerçekten...Tek başına zevk almıyorsun herzaman tek gezmekten konuşmayı unutuyorsun ustune bir ağırlık çöküyor hasbel kader bir arkadaşla berabersen normale dönüyorsun biraz..Ama okadar zorki arkadaşla takılmak..Erkekler iyi yapıyor bu işi...Bekar olup yakın arkadaş olup bahanesi çok olan da oluyor

Sanki ben yazmışım inanki..Tıpatıp aynı durumdayız...Ne taraftasın akdenizse körler sağırlar birnirini ağırlar yapalım..Arkadaşsızlık çok zor gerçekten...Tek başına zevk almıyorsun herzaman tek gezmekten konuşmayı unutuyorsun ustune bir ağırlık çöküyor hasbel kader bir arkadaşla berabersen normale dönüyorsun biraz..Ama okadar zorki arkadaşla takılmak..Erkekler iyi yapıyor bu işi...Bekar olup yakın arkadaş olup bahanesi çok olan da oluyor

öff öff sormaaaa sorma evde oturmaktan daraltı geldi dışarı çıkmak istiyorum tek napim hiç bişey bulamıyorum yaaaaa.

Sevgilimle ( şu an ayrıyız) aynı yerde çalışıyoruz. Ayrıldıktan sonra beni hala sevdiğini söylüyor fakat umursamaz tavırları, kahkahaları beni çileden çıkarmaya yetiyor. Size ergen tribi gelebilir, hoş bana da geliyo ama kaldıramıyorum artık. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum dışarı çıkayım vs diyorum ama çıkacak 1 adet arkadaşım bile yok. Hepsi ya şehir dışında ya da evli gelemez. Sürekli evde anne-babamla oturmaktan, iş yerinde sus pus oturmaktan kafayı yiyecek konuma geldim. Ne yapayım ben şimdi he ne yapayım :/ :/
Tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz şuan, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bloğumda bu durumumla ilgili 2 yazı yazdım okusan heralde "yuh bu kadar benzerlik olmaz "dersin. Birbirimize destek olalım bu durum geçenek kadar :)

Tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz şuan, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bloğumda bu durumumla ilgili 2 yazı yazdım okusan heralde "yuh bu kadar benzerlik olmaz "dersin. Birbirimize destek olalım bu durum geçenek kadar :)

Valla iyi olur artık telefonda bu durumu paylaştıgım arkadaşlarım bile durumumdan bıkmıştır. :)) E içine at at nereye kadar :D

Bu arada yazını okudum.. Neredeyse aynı ya, ikinci kaderdaşım olabilirsin :) Aynı durumu paylaşan bir arkadaşım daha var. Of bu ne yaa

Valla iyi olur artık telefonda bu durumu paylaştıgım arkadaşlarım bile durumumdan bıkmıştır. :)) E içine at at nereye kadar :D

Bu arada yazını okudum.. Neredeyse aynı ya, ikinci kaderdaşım olabilirsin :) Aynı durumu paylaşan bir arkadaşım daha var. Of bu ne yaa
Ne kadar zaman oldu biteli?

Temmuz'da bitmişti. Arada pişmanım, barışalım, özledin mi, mutlu musun mesajlarıyla eylüle kadar devam etti. Son bir aydır da mesaj da atmıyo gelmiyo da.

Bu arada da gel gel, çok özledim vs içeren bunalım şarkılar dinletiyo. ( arkamda oturdugundan kendisi ) Olmadık zamanda da kahkahalar atıyo.

Bittiyse eğer temmuzda bitti işte :D

Neden farklı bişeyler yapmayı denemiyosun:)
... ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
....ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Evliyim ve çocukluyum. Ev hanımıyım. Eşimin işi nedeniyle sürekli tayin görüyoruz. Sürekli farklı il ve yabancı çevreler. Sosyal hayat yok diyebilirim. Komşuculuk küçük yerlerde bile bitmiş. Kısacası bende çok yalnızlık çekiyorum.. Sürekli evdeyim. Gideceğimiz yerler kısıtlı. Evde film izlemeyi deneyebilirsin. Farklı türde filmlerle kafan dağılır, duygusalsan ağlarsın komediyse gülersin :) Pilatese de gidebilirsin. Spor yapmak rahatlatır..

Zaten sürekli film izliyorum :) Sporu tavsiye eden cok, üzerimdeki uyuzluğu atabilirsem bi araştırma yapacam ama keyfim olmadıgından her şeye üşeniyorum. :/

Back