Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim arkadasim yok sevgilim zaten yok kafama takiyorum ilaci azalttim bir ay oldu o yuzden mi bu kadar takiyorum duzelir miyim ve insanlar neden onem vermiyor bana kendimi bu yuzden degersiz hissediyorum.
Benim arkadasim yok sevgilim zaten yok kafama takiyorum ilaci azalttim bir ay oldu o yuzden mi bu kadar takiyorum duzelir miyim ve insanlar neden onem vermiyor bana kendimi bu yuzden degersiz hissediyorum.
Rainy konularını az buçuk biliyorum ve hemen hemen herkesin bir dönem yaşadığı düşündüğü şeyleri sen çok uzun zamandır yaşıyorsun. Sana verebileceğim tek önerim küçük yerde yaşıyorsan bile bir kaç kurs vb aktivite bulman. Biz yazın muğlanın hareketliliğine alışınca kışın boşluğa düştük hemen bir dans kursu bulduk spora falan yazıldık. Dans kursu bir kaç insanla tanışmamıza hareket etmemize eğlenmemize olanak sağladı.
Olumsuz düşünmeyin bence her insan çok değerlidir siz kendiniz sevin ki etrafınızdaki insanlar da sizi sevsin . Bende bi ara böyle düşünüyordum kimse beni umursamıyor sevmiyor diyordum sonra zamanla bu düşüncenin yanlış olduğunu anladım. Bu tarz düşünceler insanı yormaktan ileri gitmiyor
Her insan değerlidir
Kuaföre git bakımlar yaptır,yeni elbiseler al.
Kurslara yazıl,aktiviteler yap. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun bölgedeki festivallere katıl.
Bu buhranlardan çık.
Sen çok özelsin böyle düşünme.
Her insan değerlidir
Kuaföre git bakımlar yaptır,yeni elbiseler al.
Kurslara yazıl,aktiviteler yap. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun bölgedeki festivallere katıl.
Bu buhranlardan çık.
Sen çok özelsin böyle düşünme.
Başkalarının düşüncelerini önemsemeyin, kendinize siz değer verin, siz sevin. Arkadaşım ya da sevgiliye her an ihtiyaç yok. Kendinizle mutlu olmayı öğrenirseniz inanın hepsi olacak. Önemli olan sizin kendinizle olan ilişkiniz. Sizi tanımıyorum ama hobiler evinin, evde ve dışarıda uğraşabileceğiniz farklı hobiler.