Yalnızlık korkusu - Anksiyete

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzzet güllü YouTube de videolar var faydasını gören çok olmustu. Burda duydum bende deneyebilirsiniz

Kader kısmet seninle aynı duyguları taşıyan kaç kişi var biliyor musun
Moralini bozmamaya çalış inan ki yalnız değilsin ama moral önemli her şeyden.
Bir de Allah'a şükretmek lazım her zaman her şeyin umutla düzeleceğine inanmak lazım moral çok önemli.
Halk eğitim yok mu? Ücretsiz kurs sunan
Ayni duygu ve ruh halindeyim ben de
İzzet güllü YouTube de videolar var faydasını gören çok olmustu. Burda duydum bende deneyebilirsiniz

en büyük sorunlarımdan biri yakın arkadasımı fazla kafaya takmam. bugüne dek bilgiğiniz sevgili gibi cok yakındık hersyei beraber yaptık ettik şimdi o sözlenecek ve seneye evli olacak. bu yüzden cok hassas düşünmeye basladım ve bu beni yoruyor moralimi bozuyor . örneğim ona bişey atmısım telden normal bakar begeniriz bugün cevap yok sinemaya gitmişler aklıma direk artık umursamaz tabi seklinde düşünceler geliyor ve ona karsı kin doluyorum birden kendimi dolduruyorum bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.. kimseye baglanmamak lazım ben ise onu coktan atladım acı olan da kendisi tartısırken bana ben kendimi merkeze koydum sende öyle yap demişti asırı sinir olmustum evet doğru öyle yapmalı ama sanki verdiğim değere karsın o benle aynı hissetmiyor asırı umursamaz seklinde algılıyor beynim .. bu sekil düşünüp yasayan varmı aranızda

Ben de çok benzer bi dönem yaşadım. Her şeyi beraber yaptığımız bir arkadaşım vardı. her şeyi beraber yapmamız da tamamen onun her şeyde beni yanında istemesiyle başladı. Bana abartı geliyodu bu kadar birlikte olmamız. Zamanla alıştım bu duruma. Sonra sevgili yaptı ve beni takmamaya başladı. Aynı şekilde hem kinlendim, hem üzüldüm beni eskisi kadar önemsemediğini görünce. Çözümüm yeni bir arkadaş edinerek oldu aynı yakınlıkta. yine de baya bi süre taktım üzüldüm sonra artık onu ben de sallamamaya başladım. .önceden önceliğim o olurdu bi buluşma bişey olsa artık yeni arkadaşım önceliğim. onu 2. plana attıkça takmam geçti gitti. Çevrende umursamadığın ama senle arkadaş olmaya çalışan biri de olsa önemsiz görme, yeni arkadaşlıklar edin tavsiyem.

İş bulunca yeni çevre yapmaya çalış ve genel olarak arkadaş seçimin de bekar kişiler olsun bence. sevgili/eş konusunu taktığın için daha olumsuz etkileyebilir diğerleri.1 tane yakın arkadaş edinsen yeter.

işte bunun çözümü bu mu sence herkes gidebilir sürekli birine bağlanmış oluyoruz .. birde onun birtane daha var arkadası bnm gibi yakın oldugu sonradan dolayısıyla daha rahat bence o da yeni evlendi. Kendi kendime kinlenip duruyorum

arkadasıma karsı öfke duyuyorum nedense görüşesim bile gelmiyor bendeki mutsuzlugu tetikliyor . arayıp sormayınca da sinirleniyorum tabi artık mutlu evlencek ya filan diyorum gıcık oluyorum ya

Çevrenizdeki seslere kulaklarınızı kapatmaya çalışın.. Anksiyete için bu belki biraz zor ama ömrümüz bi şeyler için çaba sarfetmekle geçiyor ne de olsa. Bizim de var oluş amacımız bu demek ki. İşsizlik zor ben tam 5 yıl yaşadım kafayı sıyırdım. Herkes herkes ego tatmini yaptı.İntihar noktasına geldiğimde kendime 2 şans tanıdım. Ölmek, hayatla savaşmak. Sonra kendimi 8 9 ay boyunca hayatla savaşırken buldum. Sonrasında o malum sınavda derece yaptım,atandım. Parasal açıdan mükemmel bi işim var. İşsizken ego tatmini yapan herkes yerimde olmak için can atıyor,gıptayla bakıyor. Ama gel görelim bu sefer de yalnızlık agır bastı.Ben de anksiyeteyle savaşıyorum yıllardır. Yenemedigim sınav buydu.Hep uğraştım uğraşıyorum ama hep beni kendine çekiyor. Günün sonunda kendimi bi karanlıkta buluyorum.Size desem de ben de insanları çok önemsiyorum.Hep onlar için yaşamış gibiyim.Asla kendim olamadım bu hayatta ve tek bir dostum bile olmadı

arkadasıma karsı öfke duyuyorum nedense görüşesim bile gelmiyor bendeki mutsuzlugu tetikliyor . arayıp sormayınca da sinirleniyorum tabi artık mutlu evlencek ya filan diyorum gıcık oluyorum ya
Bence görüşmemen daha iyi. Arkadaşlığınızı bitirme ama azaltabildiğin kadar azalt görüşmeni

Bu sanırım hayattaki en önem verdiğimiz şeyin sosyal ilişkiler olmasından kaynaklı. Kimisinin paradır kimisinin kariyerdir. Sahip olduklarına odaklanmaya calış. Aile olur baska seyler olur.

Bu sanırım hayattaki en önem verdiğimiz şeyin sosyal ilişkiler olmasından kaynaklı. Kimisinin paradır kimisinin kariyerdir. Sahip olduklarına odaklanmaya calış. Aile olur baska seyler olur.

Aynen arkadaşımın mesela para. Bu yüzden de ondan soğuyorum para için herşeyi yapar gibi 2 ay tanıdığı adamla evlenme kararı aldı mesela niye adam zengin yani aşık oldum dese anlarım bende o beni seviyor diye sevmeye başladım diyor şaka gibi resmen ya. Kendini garantiye alma çabası. Bu beni mutlu etmez sadece parayla olamam. Bu yüzden iş bulsam bile mutlu olacak miyim diye düşünüyorum ve bunaliyorum. İşin beni mutlu ettiğini görmedim hiç belki iyi bir yere denk gelemedim henuz bilemiyorum. Elimdekilere bakmaya çalışmak konusunda haklısın yani pek bişey olmasa da şükür etmek zorundayız napalim

Tamamen farklı insanlarız sonuçta onu da öyle kabullenmek gerek belki ona da biz saçma geliyoruzdur. Ya da o maddi zorluk yasamıstır oncesinde ve ya annesi hep öyle empoze etmiştir.

Tamamen farklı insanlarız sonuçta onu da öyle kabullenmek gerek belki ona da biz saçma geliyoruzdur. Ya da o maddi zorluk yasamıstır oncesinde ve ya annesi hep öyle empoze etmiştir.

Anne babası paraci egolu ve hava atmayı seven insanlr illaki onalrdan da kapmistir tabi. Benim ailemin maddi durumu hep daha kötüydü ama babam paraci bir adam.degil. arkadaşlarım var ama dost değil işte öylesine buluşup çay kahve iç boş muhabbet yap içimi açamam yani. Çok sıkılrsam onlarla görüşebilirim. İşsiz olduğum için şuan evdeyim. Gece oturup gündüz uyuyorum hayatım böyle sıkıcı ama şu dönem yapacak bişey yok . Bir kizlardesim var o ise başladı gelince de evde durmuyor arkadasiyla zaman geciiriyor öyle annemle oturuyoruz işte . Bu süreç de böyleymiş napalim. Kpss düşündüm ama hiç ders kasacak psikolojim yok yıllar oldu zaten ders çalışmayı bırakalı . Çok zor 90 üstü puan almak yine kendi mesleğimi yapmak için beklicemm mecbur. Bu arkadaşım da işsiz şuan hayatına biri girdi iste benden önce iş bulursa şimdi yine bir yıkım yaşayabilirim biliyorum herkesin zamanı farkli ama kiyaslayip mutsuz oluyorum malesef ki. Umarım bana iyi gelen biryer çıkar karsima

inşallah çıkar dua edicem sana

evde durma bence en azından günlük yürüyüşlere çık, sabahtan akşama evde illa ki bunalıma girer insan

Burada olumsuz yorum yapanlar genelde her konuya benzer yorumlar yapıyor gözardı et geç ne canını sıkıyorsun... Hakkında hayırlısı olsun... Herkesin hayatının kötü gittiği dönemler olur umutsuz olma mutlu olmak için dua et sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…