- 18 Mart 2013
- 3.805
- 12.270
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Adam zurna olup olmadigini sorgulamis, daha neyi denesin hxhdbiraz armudun sapı üzümün çöpüne dönüyor olay sanki. adamı şiirlerinden dolayı kafadan elemişsinizaz daha tanıyaydınız =) 18 ler 20lerden sonra, özellikle de 30larda o vurulma, adama her yönüyle bayılma hissi pek olmuyor.illa ki kafaya uymayan bir yönünü görüyorsun. artıları çoğunluktaysa, iç de kıpır kıpır ettiyse tam gaz devam bence
Adam zurna olup olmadigini sorgulamis, daha neyi denesin hxhd
Bu yazdigin siir ismail yk nin sarki sozu mu?Hayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
Ben olsam pesime düsme riskine karsi, afrikaya geri döndüğümü falan yayardim ortama
Ya sesli gülüyorum bu neee dhdkdjdkdHayır hayır o İsmail yk şarkısı bakın ben İsmail yk seven bir insanım bana bile kötü geldi adamın şiiri.
Bu yazdigin siir ismail yk nin sarki sozu mu?
Şiire bakiyim o zaman, nihai kararimi o zaman soylerimYok peşime de düşmez de yani yakışıklı diye çok umutlanmistim.
Ismail Yk yi bilmedigimden olayi yanlis anladim , o sozleri adam sana şiir diye atti sandim, ne alaka koydun sen de ismail yk sarkisini oraya, kafam karisti, siire bak oldum hxhxEvet sapır supur şarkısından
Şappur şuppuru bilmeyen de ne bileyim yaniiBu yazdigin siir ismail yk nin sarki sozu mu?
Şiire bakiyim o zaman, nihai kararimi o zaman soylerim
Yanlız değilmişimIsmail Yk yi bilmedigimden olayi yanlis anladim , o sozleri adam sana şiir diye atti sandim, ne alaka koydun sen de ismail yk sarkisini oraya, kafam karisti, siire bak oldum hxhx
Bu sapir supura mi benziyo? Sapir supuru niye koydun bu konuya onu hala anlamadim zatenYa adamın emek verip yazdığı şiiri de burada açık etmek istemiyorum ama yani nasıl tarif etsem onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?